Medvěd Odesláno 13. leden 2021 Odesláno 13. leden 2021 Vidíš to, běžky jsou za mě jediné lyže, u kterých jsem schopen a ochoten pochopit jejich smysl (jedu na výlet pěkně po hřebenu, abych něco viděl a cestou se zastavil tu na grog, tu na oběd. Hoblovat jeden kopec od rána do večera mi smysl nedává - teda krom podstatného zvýšení víkendových nákladů. Ale to už je o mě obecně známo, neříkám žádnou novou ani převratnou informaci). Beru to vlastně možná podobně jako u cyklistiky - já raději pojedu 40 km po silnicích a polních cestách, ale mám kamarády (a syna), co je mnohem víc bude brát odpoledne na cyklotrailu, kde za odpoledne najedou třeba jen 15 km, ale budou znaveni až do mrtva) Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 13. leden 2021 Odesláno 13. leden 2021 @Medvěd vidis, a mne se na sjezdovkach libi ve velkych alpskych strediscich sjizdet ruzne narocne sjezdovky do ruznych udoli, casto velmi odlisnych a treba nejet za den nic vicekrat. A ktomu zpravidla nadherne vyhledy do okoli. Ale hoblovani jednoho kopce ala ceske hory, to me taky uplne nelaka a nebere Charlie 1, Veverka, MotoMoto a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 13. leden 2021 Odesláno 13. leden 2021 Sitler - ale jo, já to nikomu neberu. Jen prostě moje minimální zkušenosti mě nedovolí velké kopce dávat a koukám na to holt i ekonomicky, kdy mi úplně stačí cena za skipas, co platím OBČAS za Pavla - platit takové prachy x 3 dobrovolně neumím (ale zase vyhazuju peníze za jiné věci, co taky mnozí těžko chápou) Citovat
Ferry Odesláno 13. leden 2021 Autor Odesláno 13. leden 2021 před 23 hodinami, MJSytic napsal: NJN, to jsou ti rentiéři. My ostatní musíme makat od nevidím do nevidím Pravil ten, co jezdi kazdej rok na hory 508mou Citovat
sitler Odesláno 14. leden 2021 Odesláno 14. leden 2021 před 13 hodinami, Medvěd napsal: Sitler - ale jo, já to nikomu neberu. Jen prostě moje minimální zkušenosti mě nedovolí velké kopce dávat a koukám na to holt i ekonomicky, kdy mi úplně stačí cena za skipas, co platím OBČAS za Pavla - platit takové prachy x 3 dobrovolně neumím (ale zase vyhazuju peníze za jiné věci, co taky mnozí těžko chápou) Ja se nepru , ja to daval jen jako dalsi nazor - ze i na sjezdovkach se da provozovat cosi jako "turistika", jen trochu specificka. A souhlas, ceny za skipas jsou hruza, obzvlast v CR v porovnani s tim, co za to... Proto treba ja v zime na ceske hory lyzovat v podstate nejezdim, max treba na vecerni s dcerou aby se svezla... Kdyz vezmu treba me oblibene francouzske Les Sybelles, ktere jsou rozlozene pres 3 udoli a maji pres 300km sjezdu, tak tam nemam problem ten tydenni skipas zaplatit - vim, ze tam si proste nadherne zajezdim, s nadhernymi vyhledy a super sluzbami. Kdezto u nas... sluzby mizerie, vyhledy slabe a preplneno ps: v necem se penize topit musi, prece nebudou v polstari doma , Kazdy mame neco. Ja mam lyze a motorku a matne premyslim, zda bych ve sklepe nemohl najit ropny vrt ci zlaty dul. No, zatim je tam vlhko a sem tam mys... Charlie 1 a MotoMoto ohodnotil 2 Citovat
Ajdamek Odesláno 16. leden 2021 Odesláno 16. leden 2021 Tak my dneska dvacku na bezkach, cast volnym terenem, na svatym petru jezdi mraky skialpinistu a modra byla dokonce upravena. Jinak padu bylo dost, z kopce mi to nejde ted uz jen narazit sud Péťa a Ferry ohodnotil 2 Citovat
Ajdamek Odesláno 13. únor 2021 Odesláno 13. únor 2021 Z Harrachova na bezkach do Polska Na Orle. Mraky lidi a otevrena hospoda, ale fronta podle me tak na hodku. Péťa ohodnotil 1 Citovat
llug Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 Zdarec ,vím že to bude možná směšný dotaz ,ale .. nenajde se tu nějaký podobný ma..or který by chtěl jet v příštím týdnu(od 2,5,) do swiss na poslední lyžovačku ..podmínka je prodělaný covid ať nemusí do karantény zatím sme dva ....?? Péťa a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 před 4 minutami, llug napsal: podmínka je prodělaný covid 14 dní po očkování také? Citovat
llug Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 (upraveno) čoveče to netuším ..musel bych to dohledat- zjistit.. Prodělaný cov(90 dnů) to vím to je ok Upraveno 24. duben 2021 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek Citovat
Péťa Odesláno 24. duben 2021 Odesláno 24. duben 2021 Kvůli mě nemusíš, já: 1. nelyžuji 2. 14 dní po ukončeném očkování mám až 5.5. Ale beru to, jako fakt, že i ukončené očkování stačí. Citovat
llug Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 tak abych vás ještě navnadil tak nějaké sestříhané videjko od "urbyho" z předvánočního davosu Péťa ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 26. duben 2021 Odesláno 26. duben 2021 To nemají v Davosu lépe upravené sjezdovky? To bych tam nejezdil. Jsem zvyklý na lepší terén. Péťa a llug ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 26. duben 2021 Odesláno 26. duben 2021 Nadhernej freeride. Na to nemam koule to pustit nekam volne (ani znalosti, ani etchniku) llug ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 26. duben 2021 Odesláno 26. duben 2021 (upraveno) Já věk Já raději toto Upraveno 26. duben 2021 uživatelem MotoMoto llug, Pepito, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 26. duben 2021 Odesláno 26. duben 2021 To na druhé fotce také ovládám. Na první si tak maximálně najít chajdu MotoMoto a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 26. duben 2021 Odesláno 26. duben 2021 ten poslední jsem já a užívám si to. 10000000_114460163936360_3848848943906723762_n.mp4 llug, ozzy56 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
llug Odesláno 26. duben 2021 Odesláno 26. duben 2021 (upraveno) Tak swiss se ruší ..bo nejsou lidi ,ale hlavně vypadá to že otevře rakousko od 19,5, takže se uvidíme nä ledovci.. Upraveno 26. duben 2021 uživatelem llug přidání fota Citovat
llug Odesláno 26. duben 2021 Odesláno 26. duben 2021 před 9 hodinami, sitler napsal: Nadhernej freeride. Na to nemam koule to pustit nekam volne (ani znalosti, ani etchniku) ..výhoda .....tohoto ..takového..(ne v lese a ne moc u skal) je že to při pádu nebolí i když deš přes hlavu(několikrát vyzkoušeno) Citovat
llug Odesláno 31. květen 2021 Odesláno 31. květen 2021 Tak já hned jak to šlo 21,5, směr tux ,ještě někdo ?? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.