Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

sněžná prkénka - široká, úzká, jedno i dvoustopá

Recommended Posts

Odesláno

Vidíš to, běžky jsou za mě jediné lyže, u kterých jsem schopen a ochoten pochopit jejich smysl (jedu na výlet pěkně po hřebenu, abych něco viděl a cestou se zastavil tu na grog, tu na oběd. Hoblovat jeden kopec od rána do večera mi smysl nedává - teda krom podstatného zvýšení víkendových nákladů. Ale to už je o mě obecně známo, neříkám žádnou novou ani převratnou informaci). 

Beru to vlastně možná podobně jako u cyklistiky - já raději pojedu 40 km po silnicích a polních cestách, ale mám kamarády (a syna), co je mnohem víc bude brát odpoledne na cyklotrailu, kde za odpoledne najedou třeba jen 15 km, ale budou znaveni až do mrtva) 

Odesláno

Sitler - ale jo, já to nikomu neberu. Jen prostě moje minimální zkušenosti mě nedovolí velké kopce dávat a koukám na to holt i ekonomicky, kdy mi úplně stačí cena za skipas, co platím OBČAS za Pavla - platit takové prachy x 3 dobrovolně neumím (ale zase vyhazuju peníze za jiné věci, co taky mnozí těžko chápou) 

Odesláno
před 23 hodinami, MJSytic napsal:

NJN, to jsou ti rentiéři. My ostatní musíme makat od nevidím do nevidím :aut 

Pravil ten, co jezdi kazdej rok na hory 508mou 😛:D

Odesláno
před 13 hodinami, Medvěd napsal:

Sitler - ale jo, já to nikomu neberu. Jen prostě moje minimální zkušenosti mě nedovolí velké kopce dávat a koukám na to holt i ekonomicky, kdy mi úplně stačí cena za skipas, co platím OBČAS za Pavla - platit takové prachy x 3 dobrovolně neumím (ale zase vyhazuju peníze za jiné věci, co taky mnozí těžko chápou) 

Ja se nepru :) , ja to daval jen jako dalsi nazor - ze i na sjezdovkach se da provozovat cosi jako "turistika", jen trochu specificka. A souhlas, ceny za skipas jsou hruza, obzvlast v CR v porovnani s tim, co za to... Proto treba ja v zime na ceske hory lyzovat v podstate nejezdim, max treba na vecerni s dcerou aby se svezla... Kdyz vezmu treba me oblibene francouzske Les Sybelles, ktere jsou rozlozene pres 3 udoli a maji pres 300km sjezdu, tak tam nemam problem ten tydenni skipas zaplatit - vim, ze tam si proste nadherne zajezdim, s nadhernymi vyhledy a super sluzbami. Kdezto u nas... sluzby mizerie, vyhledy slabe a preplneno :)

ps: v necem se penize topit musi, prece nebudou v polstari doma :D , Kazdy mame neco. Ja mam lyze a motorku :D a matne premyslim, zda bych ve sklepe nemohl najit ropny vrt ci zlaty dul. No, zatim je tam vlhko a sem tam mys...

• O 4 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdarec ,vím že to bude možná směšný dotaz ,ale .. nenajde se tu nějaký podobný ma..or který by chtěl jet v příštím týdnu(od 2,5,) do swiss na poslední lyžovačku ..podmínka je prodělaný covid ať nemusí do karantény  zatím sme dva ....??

tux a.jpg

Odesláno (upraveno)

čoveče to netuším ..musel bych to dohledat- zjistit..  Prodělaný cov(90 dnů) to vím to je ok

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

Tak  swiss se ruší ..bo nejsou lidi ,ale hlavně vypadá to že otevře rakousko od 19,5, takže se uvidíme nä ledovci..

tux terasa.jpg

Upraveno uživatelem llug
přidání fota
Odesláno
před 9 hodinami, sitler napsal:

Nadhernej freeride. Na to nemam koule to pustit nekam volne :D (ani znalosti, ani etchniku)

😁😁😁..výhoda .....tohoto ..takového..(ne v lese a ne moc u skal) je že to při pádu nebolí i když deš přes hlavu(několikrát vyzkoušeno😆)

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...