43hugo Odesláno 21. listopad 2025 Odesláno 21. listopad 2025 Zdravim.Stává se mi,že uP307 SW 2.0 hdi občas se ozve trojité zapípání. V různých jízdních režimech.Jinak se nic neděje,nic se nerozsvítí. Jezdim denně,nekdy je třeba 14dní klid a jindy se to ozve každou chvilku. Nevíte někdo co by to mohlo být? Já na to nepřišel a diagnostika taky nic nenašla. Díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2025 Odesláno 21. listopad 2025 Neni to třeba upozornění na nízkou teplotu? Pokud je meně než 3 stupně tak upozorní na nebezpečí námrazy, zaroveň bliká zobrazení teploty na displeji Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. listopad 2025 Odesláno 21. listopad 2025 spínač ruční brzdy ? jakože jedeš se zataženou ? Citovat
PaKr Odesláno 22. listopad 2025 Odesláno 22. listopad 2025 Teplota to nebude, to nepípá. Spíš možná teplota motoru, ale to by mělo být vidět v diag Co by tak ještě? Málo nemrzky ( " fridexu" ), voda v naftovém filtru ( ale to nevím, jestli pípá 3x ), málo brzdovky ( zkontroluj hned ) nebo abs přestává měřit rychlost ( ale to se "propadne " tachometr) Každopádně, všechno by se mělo projevit některou kontrolkou a hlášením na displeji. Ale je pravda, že ty kontrolky můžou jenom krátce probliknout, že si ani nevšimneš, která to je, ale právě na displeji by se mělo objevit, co se mu nelíbí. V podstatě stejně, jako když se rozsvítí hladové oko, ale takovou banalitu si dovolím vyloučit Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. listopad 2025 Odesláno 22. listopad 2025 před 1 hodinou, PaKr napsal: Teplota to nebude, to nepípá Ve 207 pipala, ale myslim že jen jednou. Citovat
Charlie 607 Odesláno 22. listopad 2025 Odesláno 22. listopad 2025 U faceliftu teplota pípá, ale píše to na stredovym displeji. Když se to trefí že se zrovna teplota pohybuje na hranici kdy to má hlásit, tak pípá každou chvíli. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 22. listopad 2025 Odesláno 22. listopad 2025 Zvláštní u mě ne, a na švagrových taky ne. ( předface i face ). Jedině by to bylo někde v diag nastavitelné ale v PP si to nevybavuju a diagbox tak moc neovládám. Ale stejně platí, že pokud pípá, tak by se mělo něco objevit na displeji. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. listopad 2025 Odesláno 22. listopad 2025 (upraveno) No mně u 307 face i předface varování nízké teploty taky pípne. Konkrétně 3x Spolu s hláškou risk of ice na středovém displeji. Upraveno 22. listopad 2025 uživatelem VojtouNerCZ Charlie 607 a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 29. listopad 2025 Odesláno 29. listopad 2025 (upraveno) Tak voda v naftovým filtru pípá taky třikrát. Ozvalo se cestou na stk asi po té dlouhé odstávce Ale díval jsem se i na konfiguraci displeje a nic k nastavení pípání jsem nenašel. Možná je to někde v BSI, ale tam jsem se už nedíval. By mě zajímalo, jestli @43hugo řekne nějaký výsledek Upraveno 29. listopad 2025 uživatelem PaKr Citovat
43hugo Odesláno 29. listopad 2025 Autor Odesláno 29. listopad 2025 Ahoj,já opravdu nevím,co by to mohlo být. Ta teplota,pípalo to při -1,na displeji se nic neojevilo,ale myslím,že to pípalo i v létě(děje se to,co to auto mám,předtím jsem měl to samé a nic.jediný rozdíl je v klimě,předtím byla manualní a teď automatická) Zkontoloval jsem kdeco a na nic nepřišel. Naftový filtr byl měněný před půl rokem(měnil jsem všechny) a pípalo to před i po výměně. Citovat
Roman Bazi Odesláno 30. listopad 2025 Odesláno 30. listopad 2025 Nepípá interval výměny oleje? Citovat
43hugo Odesláno 30. listopad 2025 Autor Odesláno 30. listopad 2025 olej je měněn,interval resetován Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.