Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.Stává se mi,že uP307 SW 2.0 hdi občas se ozve trojité zapípání. V různých jízdních režimech.Jinak se nic neděje,nic se nerozsvítí. Jezdim denně,nekdy je třeba 14dní klid a jindy se to ozve každou chvilku. Nevíte někdo co by to mohlo být? Já na to nepřišel a diagnostika taky nic nenašla. Díky

Odesláno

Teplota to nebude, to nepípá. Spíš možná teplota motoru,  ale to by mělo být vidět v diag :myslim

Co by tak ještě? :myslim

Málo nemrzky ( " fridexu" ), voda v naftovém filtru ( ale to nevím,  jestli pípá 3x ), málo brzdovky ( zkontroluj hned ) nebo abs přestává měřit rychlost ( ale to se "propadne " tachometr)

Každopádně,  všechno by se mělo projevit některou kontrolkou a hlášením na displeji.  Ale je pravda,  že ty kontrolky můžou jenom krátce probliknout,  že si ani nevšimneš, která to je, ale právě na displeji by se mělo objevit,  co se mu nelíbí. V podstatě stejně,  jako když se rozsvítí hladové oko,  ale takovou banalitu si dovolím vyloučit ;):D

Odesláno

Zvláštní :myslim u mě ne, a na švagrových taky ne. ( předface i face ). Jedině by to bylo někde v diag nastavitelné :myslim ale v PP si to nevybavuju a diagbox tak moc neovládám. 

Ale stejně platí,  že pokud pípá, tak by se mělo něco objevit na displeji. :roker

Odesláno (upraveno)

Tak voda v naftovým filtru pípá taky třikrát.  Ozvalo se cestou na stk :D asi po té dlouhé odstávce ;) 

Ale díval jsem se i na konfiguraci displeje a nic k nastavení pípání jsem nenašel.  Možná je to někde v BSI,  ale tam jsem se už nedíval. 

By mě zajímalo,  jestli  @43hugo řekne nějaký výsledek :myslim

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

Ahoj,já opravdu nevím,co by to mohlo být. Ta teplota,pípalo to při -1,na displeji se nic neojevilo,ale myslím,že to pípalo i v létě(děje se to,co to auto mám,předtím jsem měl to samé a nic.jediný rozdíl 

je v klimě,předtím byla manualní a teď automatická)

Zkontoloval jsem kdeco a na nic nepřišel. Naftový filtr byl měněný před půl rokem(měnil jsem všechny) a pípalo to před i po výměně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...