Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, opět jdu na radu, začala mi téci trubka na vstupu do topení od expanzky. Je tam koleno a uvnitř O kroužek, který je kaput a vyměnit se zřejmě nedá. Nejdřív to sáklo, teď to při ohřátí regulérně teče. V mototechně mi sdělili, že ho neseženou. 

Řešil to někdo ? Asi je to další díl, který zmizel v nenávratnu. Napadlo mě to na férovku zalepit třeba silikonem ( vysokoteplotní) , ještě zkusím vrakáč, ale moc bych podobně staré trubce taky nevěřil.

Dík za nějaké nakopnutí.

P 807, benzín, 16 v, 103 kw.

Odesláno

V mototechně??? To je co přesně? 🤔 v minulém století něco takového bylo na škodovky,  ale dneska nemám tušení, co by takovej krámek mohl nabízet použitelného...

Postup je zjistit číslo dílu (např. v Catcar-u) a toto číslo zkusit vygooglit. Teprve když toto nevede k úspěchu, má smysl začít vymýšlet náhradní řešení. BTW proč by kroužek nešel vyměnit mi není jasné,  ale zalepené to řekl bych držet nebude. 

Odesláno

Hoj, no dobrá, prodejna náhradních dílů, kde mi podle vin našli číslo a následně ho hledali kde se dalo. Já také porůznu a také bez úspěchu. 

Kroužek vypadá, ( jestli to je kroužek) že je součástí kolena trubky. Nejde vydloubnout. 

Nojo, pro mne je mototechna vše, kde prodávají díly na auta. Velice se omlouvám.

Odesláno (upraveno)

O kroužek se dá změřit a koupit normálně jako samostatný kus, a pokud to tedy není kroužek tak by to mohla být taková ta řasa podobná simerinkové hraně ta se dá nastrčit a velice těžko jde potom rozdělat. Ta bude nejspíš nalisovaná.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...