Mejla. Odesláno 12. květen 2025 Odesláno 12. květen 2025 Zdravím, opět jdu na radu, začala mi téci trubka na vstupu do topení od expanzky. Je tam koleno a uvnitř O kroužek, který je kaput a vyměnit se zřejmě nedá. Nejdřív to sáklo, teď to při ohřátí regulérně teče. V mototechně mi sdělili, že ho neseženou. Řešil to někdo ? Asi je to další díl, který zmizel v nenávratnu. Napadlo mě to na férovku zalepit třeba silikonem ( vysokoteplotní) , ještě zkusím vrakáč, ale moc bych podobně staré trubce taky nevěřil. Dík za nějaké nakopnutí. P 807, benzín, 16 v, 103 kw. Citovat
oddie Odesláno 12. květen 2025 Odesláno 12. květen 2025 V mototechně??? To je co přesně? v minulém století něco takového bylo na škodovky, ale dneska nemám tušení, co by takovej krámek mohl nabízet použitelného... Postup je zjistit číslo dílu (např. v Catcar-u) a toto číslo zkusit vygooglit. Teprve když toto nevede k úspěchu, má smysl začít vymýšlet náhradní řešení. BTW proč by kroužek nešel vyměnit mi není jasné, ale zalepené to řekl bych držet nebude. MP ohodnotil 1 Citovat
Mejla. Odesláno 12. květen 2025 Autor Odesláno 12. květen 2025 Hoj, no dobrá, prodejna náhradních dílů, kde mi podle vin našli číslo a následně ho hledali kde se dalo. Já také porůznu a také bez úspěchu. Kroužek vypadá, ( jestli to je kroužek) že je součástí kolena trubky. Nejde vydloubnout. Nojo, pro mne je mototechna vše, kde prodávají díly na auta. Velice se omlouvám. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. květen 2025 Odesláno 12. květen 2025 (upraveno) O kroužek se dá změřit a koupit normálně jako samostatný kus, a pokud to tedy není kroužek tak by to mohla být taková ta řasa podobná simerinkové hraně ta se dá nastrčit a velice těžko jde potom rozdělat. Ta bude nejspíš nalisovaná. Upraveno 12. květen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Mejla. Odesláno 13. květen 2025 Autor Odesláno 13. květen 2025 Ano, je to taková řasa a nejde rozdělat. Asi risknu ten silikon. Citovat
Ferry Odesláno 13. květen 2025 Odesláno 13. květen 2025 to je tahle trubka ? https://www.ebay.com/itm/256417802777 nebo tahle Citovat
Mejla. Odesláno 22. květen 2025 Autor Odesláno 22. květen 2025 Tak jsem to zalepil a po 500 km zatím dobrý. High temp red rtv silicone. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. květen 2025 Odesláno 22. květen 2025 No, nepřijde mi to jako nějaký spešl koncovky, kovový pásky a jakákoli nová trubka by byla lepší. oddie ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.