Michael B Odesláno 23. srpen 2019 Odesláno 23. srpen 2019 (upraveno) o.k. dnes to skusím doma. Zatím díky. Upraveno 23. srpen 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Markusenka Odesláno 25. srpen 2019 Odesláno 25. srpen 2019 Ahoj. Všimli jste si, že zmizel web MirrorLinku? Asi předzvěst konce tohoto užitečného rozhraním, škoda. Mára Citovat
lkomarek Odesláno 26. srpen 2019 Odesláno 26. srpen 2019 Tak aktualizace úspěšně provedena. Postup: Po jízdě jsem nechal nastartováno a zastrčil flashku, na displeji se objevilo zda chci zaktualizovat, po potrvzení to trvalo cca 20minut. Pak se radio zrestarovalo. První jízdu se mi stalo dvakrát že se samovolně restartovalo. Začala fungovat aplikace My Peugeot, respektive teď už telefon i s poslední verzí aplikace data stáhne. Včera po nastartování přestalo rádio hrát, je jedno jaký zdroj se vybral, mp3 z flashky vizuálně hrály ale zvuk nikde. Nepomohlo ani znovu nastarování, musel jsem rádio zrestartovat tlačítky. Pak začalo zase hrát normálně. Jinou změnu jsem nezaznamenal, nic nového jsem tam nenašel. Restart: U téhle verze když se zároveň podrží tlačítka SRC a MENU tak po chvíli naskočí nějaké emergency menu a chce kód, na restart je potřeba chvíli držet jen tlačítko SRC. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Michael B Odesláno 28. srpen 2019 Odesláno 28. srpen 2019 (upraveno) A kde si tu aktualizaci vzal. Já dle mého Vin jsem nic na strankách nenašel na aktualizaci radia. Upraveno 28. srpen 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
zzipCZ Odesláno 28. srpen 2019 Odesláno 28. srpen 2019 https://www.peugeot.cz/sluzby-servis/on-line-sluzby/aktualizace-map.html?utm_source=ppc-adwords-vyhledavani&utm_medium=SEA_SDF&utm_campaign=2017_01_permanent-sea-brand_offer_vn_range-all_ap_cz_central&utm_content=text&utm_term=peugeot-exact Citovat
lkomarek Odesláno 28. srpen 2019 Odesláno 28. srpen 2019 (upraveno) Stahoval jsem z odkazu jak píše zzipCZ a ještě se nabízela aktualizace v aplikaci My Peugeot na telefonu. Pod ikonou auta, tam položka Dotyková obrazovka vozu. Obojí funguje a potřebuje VIN kód. Upraveno 28. srpen 2019 uživatelem lkomarek Citovat
Michael B Odesláno 29. srpen 2019 Odesláno 29. srpen 2019 (upraveno) My Peugeot jsem si stáhl na nový mobil, tak jen to ještě musím připojit k autu a vyzkoušet. Na tech stránkách co poslal zzipCz jsem byl a nějak jsem to přesně nenašel, tak to zkusím ještě jednou. Upraveno 29. srpen 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Michael B Odesláno 29. srpen 2019 Odesláno 29. srpen 2019 Tak v aplikaci My Peugeot nemám žádnou položku dotyková obrazovka a na stránce co píše zzipCZ mi to pouze píše soubory ke stažení a přitom tam žádné nejsou. Tady je fotka systému v autě. Citovat
lkomarek Odesláno 30. srpen 2019 Odesláno 30. srpen 2019 Tak to máš starší systém. Já tam mám systém dle souborů v aktualizaci od BOSCHe. Je tedy možné že už poslední aktualizaci máš. Citovat
Didisek Odesláno 30. srpen 2019 Odesláno 30. srpen 2019 Můzu udělat tu aktializaci rádia i když nemám vestavěnou navigaci? Citovat
lkomarek Odesláno 30. srpen 2019 Odesláno 30. srpen 2019 Pro Didisek, ano. Já také nemám navigaci ani mirorlink. Měl by fungovat postup co jsem psal výše. Citovat
lkomarek Odesláno 30. srpen 2019 Odesláno 30. srpen 2019 (upraveno) Ještě jednou upozorňuji na problém s nefunkčním zvukem. Stalo se mi zase že rádio po nastartování nehrálo. Vše jde ovládat normálně ale žádný zvuk. Vždy se to stalo po krátké zastávce. Zaparkuje se u obchodu a po návratu za cca 10-15minut po nastartování rádion bez zvuku a pomůže jen restart tlačítkem. Řekl bych že rádio se vypíná až po delším čase a při takových kratších přestávkách jen usne. Před aktualizací se nic takového nestávalo. Tak pokud nechcete nutně řešit My Peugeot (ten v této verzi funguje) a bylo by pro vás takové chování obtěžující tak raději neaktualizujte. Verze: PSA_rcc-firmware_3_063_18-1D032-6-1_RCC_EU_W3_ECO Upraveno 30. srpen 2019 uživatelem lkomarek Citovat
marabu Odesláno 31. srpen 2019 Odesláno 31. srpen 2019 (upraveno) co jsi tam dával za aktualizaci tohle myslím není na Peugeot 2008 mě se objevila v aplikaci tato aktualizace PSA_rcc-firmware_1_076_16-1B116.4_RCC_EU_W2 02.07.19 a ta funguje dobře . to co jsi psal je myslím pro 3008 ale jestli se pletu ať mne někdo opraví ... Upraveno 31. srpen 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
bohm007 Odesláno 31. srpen 2019 Odesláno 31. srpen 2019 Mě aplikace My Peugeot nabídla ke stažení stejnou verzi PSA_rcc-firmware_3_063_18-1D032-6-1_RCC_EU_W3_ECO, aktualizace proběhla, rádio funguje, loga stanic jsou stále nesmyslná a aplikace My Peugeot stále nefunguje. Jediné co aktualizace opravila bylo ztlumění zvuku po ukončení telefonního hovoru, nyní se hlasitost vrátí na původní hodnotu. Mám rok výroby 2019, allure výbavu, možná tam dávají stejné rádio jako do 3008. Citovat
marabu Odesláno 1. září 2019 Odesláno 1. září 2019 Allure je lepší výbava předpokládám že máš mirrorlink nebo android auto které ti v allure funguje pokud nemáš rovnou i navigaci já mám auto rok 2018 aplikace MY Peugeot mi funguje dobře od začátku jen při aktualizacích musím odebrat spárování a spárovat znovu aby to jelo jak má Citovat
lkomarek Odesláno 2. září 2019 Odesláno 2. září 2019 Aktualizaci mi to nabídlo na základě VIN kódu. Pokud by byla na jiný systém tak by se buď neprovedla nebo selhala při instalaci. Každopádně proběhla korektně. Na loga rádií jsem moc nekoukal, u těch 5ti stanic co jsem si dal do předvoleb buď logo vůbec není (Signal) nebo jsou dobře (Český rozhlas). Aplikace My Peugeot mi teď už funguje bez problémů. Problém se zvukem na který jsem upozorňoval výše se mi nepodařilo nasimulovat, teď mi zatím fungovalo vždy. Citovat
marabu Odesláno 2. září 2019 Odesláno 2. září 2019 aktualizaci ti nabídla aplikace My Peugeot ?? nebo to vinko jsi dável na webu a ten ti vyjel tenhle firmwar? Citovat
lkomarek Odesláno 2. září 2019 Odesláno 2. září 2019 Stahoval jsem přes web ale stejný soubor šel stáhnout i z my peugeot. Po aktualizaci aplikace my peugeot píše že není k dispozici žádná nová aktualizace. Citovat
marabu Odesláno 2. září 2019 Odesláno 2. září 2019 takže je víc než jisté že máš jiné rádio mě to jak v aplikaci tak na webu dle VIN nabídlo jen tu aktualizaci co jsem psal v minulých příspěvcích Citovat
jaro3703 Odesláno 6. září 2019 Odesláno 6. září 2019 Zdravím vás, mám nový Peugeot 2008 Style rok výroby 2019 a nedarí sa mi pripojiť na Mirror link, ani na My Peugeot. Cez Android Auto som sa bez problémov pripojil. Mám mobil Samsung Galaxy S10e ( má mirrorlink ). Dokonca sa mi podarilo aj zaktualizovať obrazovku podľa návodu.Keď sa pripojím telefónom na rádio, obrazovka ostáva v pôvodnom stave a naskakuje hláška aby som pripojil kompatibilné zariadenie. Pritom mi v telefóne ukazuje, že som pripojený cez mirrorlink. Viete mi poradiť čo mám robiť aby som sa dokázal pripojiť? Viete mi niekto zistiť podľa VIN VF3CUHNSSJY230171, čo všetko tam mám? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.