Přejít na obsah

jaro3703

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

O uživateli jaro3703

  • Datum narození 27. březen

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 2008
  • Rok výroby
    2019

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Nitra
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

405 zobrazení profilu

jaro3703's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. jaro3703

    Dotyková obrazovka-funkce

    mne nefunguje Mirror Link... ale Android Auto áno... a Aplikácia MyPeugeot funguje aj po aktualizácii perfektne... dokonca sa v aute ani nemusím pripájať káblom k telefónu... údaje sa mi prenášajú cez Bluetooth...
  2. jaro3703

    Dotyková obrazovka-funkce

    mne sa podarilo rozchodiť My Peugeot, ale MirrorLink stále nie
  3. jaro3703

    Dotyková obrazovka-funkce

    Bol som dnes v servise Peugeot nahlásiť nefunkčné pripojenie MirrorLink. Servisný technik si mi to skúšal spojazdniť , ale nepodarilo si mu to. Aj keď mne telefón stále ukazoval pripojenie, na obrazovke sa nič nezobrazovalo. Odvolával sa na kompatibilitu telefónu ( zoznam kompatibilných telefónov je na internete). Aby v tom mohli niečo robiť, potrebujem zistiť, či sa dokážem pripojiť s MirrorLink s niektorým z kompatibilných telefónov. Takže idem hľadať niekoho známeho, kto má taký telefón s Androidom a s MirrorLink.
  4. jaro3703

    Dotyková obrazovka-funkce

    Bol som u predajcu Peugeot, kde som kupoval auto a ukázal som mu môj problém. Mobil mi jasne ukazoval pripojenie MirrorLinku k autu, ale na obrazovke sa nič nezmenilo. Nenačítalo mi žiadne aplikácie kompatibilné s MirrorLink aj napriek tomu že ich mám nainštalované v mobile ( Rockscout, My Peugeot...) , proste nič sa nedialo. Bolo mi doporučené aby som to nahlásil do servisu ako závadu, aby to Peugeot riešil. V mobile mám najnovší firmware, kvalitný kábel na pripojenie a najnovšiu verziu MirrorLink. zajtra to všetko skúsim ešte raz a keď nie pôjdem do servisu. O výsledku budem informovať.
  5. jaro3703

    Dotyková obrazovka-funkce

    Dnes som znova skúšal všetko možné i nemožné, mám tam aj Spotify aj Scan My Peugeot a nič... skúšal som odinštalovať, nainštalovať, znova pripojiť a nič... zajtra skočím do servisu a poopytujem sa...
  6. jaro3703

    Dotyková obrazovka-funkce

    vin je. VF3CUHNSSJY230171
  7. jaro3703

    Dotyková obrazovka-funkce

    toto mi stále ukazuje...
  8. jaro3703

    Dotyková obrazovka-funkce

    môžem ťa poprosiť, zistíš mi výbavu auta podľa vin??
  9. jaro3703

    Dotyková obrazovka-funkce

    mám ho pripojený cez bluetooth... aj cez kvalitný kábel... a nič.... telefón sa tvari že je pripojený... ale My Peugeot a ani mirrorlink nedokazem spojazdniť..
  10. jaro3703

    Dotyková obrazovka-funkce

    Zdravím vás, mám nový Peugeot 2008 Style rok výroby 2019 a nedarí sa mi pripojiť na Mirror link, ani na My Peugeot. Cez Android Auto som sa bez problémov pripojil. Mám mobil Samsung Galaxy S10e ( má mirrorlink ). Dokonca sa mi podarilo aj zaktualizovať obrazovku podľa návodu.Keď sa pripojím telefónom na rádio, obrazovka ostáva v pôvodnom stave a naskakuje hláška aby som pripojil kompatibilné zariadenie. Pritom mi v telefóne ukazuje, že som pripojený cez mirrorlink. Viete mi poradiť čo mám robiť aby som sa dokázal pripojiť? Viete mi niekto zistiť podľa VIN VF3CUHNSSJY230171, čo všetko tam mám?
×
×
  • Vytvořit...