Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,sice tohle téma jsem objevil až teď.Na Seči jsem vyrostl,pocházím z Klokočova.Je tam památná tisíciletá lípa.Sice bydlím v Havl.Brodě,ale na Železné hory se často vracím.Ubytování zhruba 3 km od seče je penzion Sluníčko i s pivní lázní.Skvělé i na kola ,třeba pro Pepita.Budu se snažit přijet a setkat se.Mrzí mně,že kvůli někomu tu skončili Hanys R,Petr3008,vlastně kvůli tomu jsem si nekoupil členství.Na jídlo je skvělá kuchyně v Maják.Je kousek před náměstím.Pak na náměstí je ještě hotel Oheb.

Odesláno

@radim.1008 já to chápu, neb většina lidí kteří zde fungují stanování a podobným radovánkám " odrostla " ale jsou jedinci který by z různých důvodů třeba využili možnost stanování kdyby byla.   Třeba protože se necítí jet ráno xx km a večer xx zpátky domů aby jeli jen na čumendu na jeden den a aby jeli na celí program s ubytkem které je nabízeno je pro ně třeba nereálné.  

Mohl by jsi to zjistit jestli tam tam možnost je ? 

Odesláno (upraveno)

Co tak koukám tak hned vedle Kapitána má kempíček yacht club... možná by to šlo tam.. 😅

A mmch to je nás plachej, že mu děláš hlásnou troubu..? 😂

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

Ty stále nechápeš, že ten člověk chce být součástí srazu a né ho večer odhodit někam do pr... 

Nový, nadějný člen a vy mu to zkazíte na prvním sraze?...

Odesláno

Já stále nechápu, že má tiskový mluvčí.. 😂

Co to meleš...??? 🤨 Počkej ve středu...!!! Ti jich nandám..! 😂 kdo tady jedinej bojuje za nováčky...?!!! Organizátor je Radim.., já jen radim.. 😂😂😂 jen co bude mít odpověď, tak jí sdělí.., já jen případně napsala variantu, když to nepůjde... a těch 80m... 🥹 ať se nebojí šmudlínek.. mamča (jakože já) ho dyštak doprovodí a dá mu dobrou noc.. 😘 bubísek bude jak v bavlnce... 🥰😇

Odesláno
před 51 minutami, ChouLu napsal:

Ty stále nechápeš, že ten člověk chce být součástí srazu a né ho večer odhodit někam do pr... 

Nový, nadějný člen a vy mu to zkazíte na prvním sraze?...

Nikdo nikoho nikam neposílá. Dotaz vznešen, počkáme na odpověď. :papa 

Těším se na další přihlášené. Volných postelí máme stále dostatek

Odesláno
před 14 hodinami, Vena garážmistr napsal:

@radim.1008 ...

Mohl by jsi to zjistit jestli tam tam možnost je ? 

Zjištěno, odpověď od paní provozní:

"Pan zájemce o stanování na pozemku pod hotelem může zůstat u nás na hotelovém pozemku a tam si postavit stan.

Za stan na den účtuji 200, Kč."

Těšíme se na objednávku. ;) :papa

Odesláno

Jestli dneska nechcípnu u cirgule, tak to večer naházím do tabule a zaktualituju.. Každopádně bych poprosila i ty, co se chystají třeba jen na kukajdu, a chodí sem na fórum, aby dali vědět.. :) jinak dostanou.. 💩😉.. a nebudou si s náma moct hrát.. 😂😂😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...