Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj. Ten můj blb se zbláznil. Přestal se točit vnitřní větrák , nejde tam proud, bufik topí pánu bohu do oken a dneska mi začali stírat přední stěrače bez povelu u zaparkovaného auta.Letěl jsem vypnout baterku protože na páku nereauje. Něco jsem přečetl a dobrá rada žádná. Pomůže někdo?

a přidalo se startování na první poloze, stěrače už nejdou vůbec, rádio nehraje, při běžícím motoru nejdou zavřít boční dveře tak nevim co mám napsat za téma když nevim co s tim je a co opravit

P807 2,0 Hdi RHD 100Kw r.v.2010

Upraveno uživatelem nervozita
Odesláno

Uprav si název vlákna, aby odkazoval na problém. Když se budou všechna vlákna jmenovat elektrika, airbag, volant, atd., nebo podle automobilky a modelu vozu, tak na fóru nikdo nic nenajde. 

Tento název odporuje pravidlům fóra bod č.3. https://www.peugeot-club.com/guidelines/ . Pokud nebude název upraven do 24 hod., bude vlákno odstraněno!

Pro rychlé vyřízení použij po úpravě tlačítko "Nahlásit"

Děkuji, že nepřiděláváš práci týmu moderátorů

• Péťa changed the title to P807 - poblázněná elektroinstalace
Odesláno

Tak přátelé ahoj,  pod relé kaluž jako na silnici. BSM jsem prověřil a divim se, že to neodnesla nějaká pojistka. Pod BSM jsou maxipojistky a ty jsou taky OK. Až to zapojim prověřim i pojistky v kabině a u baterky.IMG_20241206_132121_028.thumb.jpg.4096a666d39381e79850a61ffbeb0cd4.jpg

Odesláno

Proč by to měla odnést nějaká pojistka? Není důvod. Voda vadí mikroelektronice, tzn. řídícím obvodům. Silový obvod voda nepropojí natolik, aby to udělalo nějaký podstatný odběr.

Odesláno

Ahoj. Dal jsem ve zpět. Vše vypadá že funguje až na topení které nešlo ani před tim. V kabině jsou 2 pojistky bez proudu a v motoru 3. Jelikož nic nevidim nevim jaká pozice. Vyměnil za nové a pořád žádn proud, ani do motorku klimy nejde proud. BSM jsem měřil když byla venku a všehny pojistky byly OK. Mohlo by to být relé co se válelo ve vodě??? Nebo nějaký jiný nápad???

Odesláno (upraveno)

Ahoj. ještě by mě zajímalo které relé je k topení a kde je? Je to to mdré na fotce? A další by mě zajímalo jestli to zbléznění elektriky má nasvědomí to relé? Jak jsem psal výše blblo celé auto teď jsem zjistil po diag lexia že nejde proud do klimy do senzoru parkování do tnaklápění klapek do ventilátoru topení. A dál jsem zjistil ty pojistky bez proudu které nejsou vypálené. Jestli je to BSM ? Nechci měnit půl elektriky kvůli nějaký hlouposti. To relé uritě vyměnim. Pojistky bez proudu vedle černého konektoru 15,10,10A na fotce.

BSM R3 9666700280

Čím toto relé nahradit?

IMG_20241209_150240_159.jpg

Upraveno uživatelem nervozita
Odesláno

Tak jsem vyřešil proud do ventilátoru klimy. pojistka v motorboxu. Větrák stále nejde. co ten předřadný odpor, měřil jsem to malou baterkou mimo auto a proud tam jde. 6441 Y5

BSM byla orosená a funuje 

Odesláno
před 5 hodinami, nervozita napsal:

Na ventilátoru mám jen předřadný odpor

Na ventilátoru máš modul rychlostí , předřadnej odpor se dával do aut s manuální klimou a vypadá jinak .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...