nervozita Odesláno 30. listopad 2024 Odesláno 30. listopad 2024 (upraveno) Ahoj. Ten můj blb se zbláznil. Přestal se točit vnitřní větrák , nejde tam proud, bufik topí pánu bohu do oken a dneska mi začali stírat přední stěrače bez povelu u zaparkovaného auta.Letěl jsem vypnout baterku protože na páku nereauje. Něco jsem přečetl a dobrá rada žádná. Pomůže někdo? a přidalo se startování na první poloze, stěrače už nejdou vůbec, rádio nehraje, při běžícím motoru nejdou zavřít boční dveře tak nevim co mám napsat za téma když nevim co s tim je a co opravit P807 2,0 Hdi RHD 100Kw r.v.2010 Upraveno 30. listopad 2024 uživatelem nervozita Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. listopad 2024 Odesláno 30. listopad 2024 BSM jednotka v motoru - asi do ni nateklo a zblbnula se Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. listopad 2024 Odesláno 30. listopad 2024 Uprav si název vlákna, aby odkazoval na problém. Když se budou všechna vlákna jmenovat elektrika, airbag, volant, atd., nebo podle automobilky a modelu vozu, tak na fóru nikdo nic nenajde. Tento název odporuje pravidlům fóra bod č.3. https://www.peugeot-club.com/guidelines/ . Pokud nebude název upraven do 24 hod., bude vlákno odstraněno! Pro rychlé vyřízení použij po úpravě tlačítko "Nahlásit" Děkuji, že nepřiděláváš práci týmu moderátorů Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 30. listopad 2024 Odesláno 30. listopad 2024 (upraveno) @nervozita To jsi název vlákna teda vylepšil "BSM" Tak já to přejmenuji... (ale je pravda, že se název v tomto případě vymýšlí blbě) Upraveno 30. listopad 2024 uživatelem Péťa Weri 605, Radek Hurvajz a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 30. listopad 2024 Odesláno 30. listopad 2024 Jo, BSMko bych zkusil jako první, navíc má tu výhodu, že se nijak nekóduje, jen vymění kus za kus. Citovat
nervozita Odesláno 1. prosinec 2024 Autor Odesláno 1. prosinec 2024 díky všem i MOD za pomoc se zařazením tématu, půjde ven a uvidim v jakym je stavu Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
nervozita Odesláno 6. prosinec 2024 Autor Odesláno 6. prosinec 2024 Tak přátelé ahoj, pod relé kaluž jako na silnici. BSM jsem prověřil a divim se, že to neodnesla nějaká pojistka. Pod BSM jsou maxipojistky a ty jsou taky OK. Až to zapojim prověřim i pojistky v kabině a u baterky. Citovat
oddie Odesláno 6. prosinec 2024 Odesláno 6. prosinec 2024 Proč by to měla odnést nějaká pojistka? Není důvod. Voda vadí mikroelektronice, tzn. řídícím obvodům. Silový obvod voda nepropojí natolik, aby to udělalo nějaký podstatný odběr. Citovat
nervozita Odesláno 7. prosinec 2024 Autor Odesláno 7. prosinec 2024 Ahoj. Dal jsem ve zpět. Vše vypadá že funguje až na topení které nešlo ani před tim. V kabině jsou 2 pojistky bez proudu a v motoru 3. Jelikož nic nevidim nevim jaká pozice. Vyměnil za nové a pořád žádn proud, ani do motorku klimy nejde proud. BSM jsem měřil když byla venku a všehny pojistky byly OK. Mohlo by to být relé co se válelo ve vodě??? Nebo nějaký jiný nápad??? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. prosinec 2024 Odesláno 7. prosinec 2024 odchazi rele uvnitr - ne vodou ale spis se vypaluje bud samotne rele nebo se mu upali nozicka od tisteneho spoje Citovat
nervozita Odesláno 9. prosinec 2024 Autor Odesláno 9. prosinec 2024 (upraveno) Ahoj. ještě by mě zajímalo které relé je k topení a kde je? Je to to mdré na fotce? A další by mě zajímalo jestli to zbléznění elektriky má nasvědomí to relé? Jak jsem psal výše blblo celé auto teď jsem zjistil po diag lexia že nejde proud do klimy do senzoru parkování do tnaklápění klapek do ventilátoru topení. A dál jsem zjistil ty pojistky bez proudu které nejsou vypálené. Jestli je to BSM ? Nechci měnit půl elektriky kvůli nějaký hlouposti. To relé uritě vyměnim. Pojistky bez proudu vedle černého konektoru 15,10,10A na fotce. BSM R3 9666700280 Čím toto relé nahradit? Upraveno 9. prosinec 2024 uživatelem nervozita Citovat
nervozita Odesláno 10. prosinec 2024 Autor Odesláno 10. prosinec 2024 Tak jsem vyřešil proud do ventilátoru klimy. pojistka v motorboxu. Větrák stále nejde. co ten předřadný odpor, měřil jsem to malou baterkou mimo auto a proud tam jde. 6441 Y5 BSM byla orosená a funuje Citovat
nervozita Odesláno 14. prosinec 2024 Autor Odesláno 14. prosinec 2024 tak tedy vyměnim toto bsm r3 9666700280 protože nevim co bych měl hledat vnitřní větrák stále nejde Citovat
jarokare Odesláno 14. prosinec 2024 Odesláno 14. prosinec 2024 Jestli máš napětí na svorkách ventilátoru , tak spíš tipuju vadnej modul rrychlostí než BSM Citovat
nervozita Odesláno 15. prosinec 2024 Autor Odesláno 15. prosinec 2024 ahoj myslíš ovládání na palubce, má se konfiurova?? dnes mi nešla ani dianostická zásuvka. díky za tip Citovat
oddie Odesláno 15. prosinec 2024 Odesláno 15. prosinec 2024 Přímo na ventilátoru. Pokud bys tam měl tenhle, můžu půjčit na vyzkoušení, příp. prodat. Citovat
nervozita Odesláno 16. prosinec 2024 Autor Odesláno 16. prosinec 2024 Na ventilátoru mám jen předřadný odpor, a jde o vnitřní ventilátor klima. Citovat
oddie Odesláno 16. prosinec 2024 Odesláno 16. prosinec 2024 Ano, jde o vnitřní ventilátor a jeho regulátor. S tebou je řeč jak rozprávka... I když ten na fotce bude asi spíš do Experta, nevím, jestli je stejnej. Ale do 807 bych tu měl mít někde taky. P607Olda a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 16. prosinec 2024 Odesláno 16. prosinec 2024 Kdyby jsi chtěl tak tu mám celý ventilátor z verze co má ventilátory i v předních sloupcích. Citovat
jarokare Odesláno 16. prosinec 2024 Odesláno 16. prosinec 2024 před 5 hodinami, nervozita napsal: Na ventilátoru mám jen předřadný odpor Na ventilátoru máš modul rychlostí , předřadnej odpor se dával do aut s manuální klimou a vypadá jinak . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.