Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

jak u 5008 (ale v roce 2011), tak u Opelu 2020 jsem si řekl co chci aby svítilo nebo spíš nesvítilo a servis nastavil. U teď nové Zafiry 2024 to jde taky, ale kamarád chtěl nechat zadek svítit, já to všude vypínám. U Megane IV s tím nic dělat nejde, ale tam za svítící zadek jsem rád, protože automat při dešti nerozsvítí. Stelantis zatím ano

Upraveno uživatelem martinecondrej
Odesláno

...mě to zase tak moc netrapi - u mě automat zapíná potkávačky velmi spolehlivě a včas .... nevím jestli je to u vsech aut stejně nebo já mám "kliku" na citlivý senzor, ale pokaždé když bych sám rozsvítil i zadek - pošmourno, mlha... tak se mi auto rozsviti samo.

Odesláno (upraveno)

a pak clovek vidi jezdit v mlze auta na dennim sviceni a kdyz je slunicko tak na mlhovkach :D
nevim jestli si to nepletu se skodovkou - ale v diagnostice se to jmenovalo neco jako sviceni pro severske zeme :D

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

tak jako legrace možná dobrý, ale jinak správné nastavení denního svícení nemá co dělat se správným používáním mlhovek. Na to automat ještě nemáme. 

To spíš zrádný je, že stará 5008 mi i při zapnutých mlhovkách cvakla z potkávacích na denní, ale vnímavý řidič si hned všimne

Odesláno

jojo, šetří žárovky 👍, jeden mi taky říkal že jezdí přes den s dálkovýma--nemá denní ( si šetří vlákna tlumených světel) 😯

ale přiznám se, že na skůtru jezdím přes den s dálkovým , doporučovali mi to dlouholetí motorkáři, že ostatní mě lépe vidí :myslim

Odesláno (upraveno)
před 44 minutami, ozzy56 napsal:

že na skůtru jezdím přes den s dálkovým , doporučovali mi to dlouholetí motorkáři, že ostatní mě lépe vidí

Jo ale neodhadnou tvoji vzdálenost a rychlost přibližování, protože paprsek světla jde rovně, takže na křižovatce tě někdo sejme protože si myslel že jsi ještě dost daleko. To je největší kravina kterou nějakej motorkář šíří dál

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Ahoj mám Riftera vyrobeného 09/24 a na vyžádání to jde zapnou aby při denním svícení svítil o zadek ! Jen to svítí bez osvětlení RZ. Myslím že je to super aby i při denním svícení to svítilo i v zadu 👍. Informaci si necucám z prstu, ale sám to mám takto aktivované !!! Petr

Odesláno

Dakujem, mne povedali v toyote, ze ked budem na garancke, tak sa pozru ci sa to do. Nemyslim ze by to bolo proti predpisom. Co sa tyka automatickych svetiel tak tie si neviem vynachvalit:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...