duuri Odesláno 29. listopad 2024 Odesláno 29. listopad 2024 aho, daju sa na dennom svieteni aktivovat aj svetla vzadu? cez diagnostiku ? Citovat
ozzy56 Odesláno 29. listopad 2024 Odesláno 29. listopad 2024 ahoj, nevím jestli to jde, ale odporuje to prý předpisům, odpověděl mi v autorizáku, když jsem to po něm chtěl (přes diagnostiku) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. listopad 2024 Odesláno 29. listopad 2024 Předpisům to neodporuje, ale u některých aut to prostě nejde. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. listopad 2024 Odesláno 29. listopad 2024 tak mě asi odpálkoval, prý to u mého auta jde, ale nemůže to udělat, bo to odporuje předpisům..., v únoru jdu na garančku, tak budu důslednější Citovat
martinecondrej Odesláno 2. prosinec 2024 Odesláno 2. prosinec 2024 (upraveno) jak u 5008 (ale v roce 2011), tak u Opelu 2020 jsem si řekl co chci aby svítilo nebo spíš nesvítilo a servis nastavil. U teď nové Zafiry 2024 to jde taky, ale kamarád chtěl nechat zadek svítit, já to všude vypínám. U Megane IV s tím nic dělat nejde, ale tam za svítící zadek jsem rád, protože automat při dešti nerozsvítí. Stelantis zatím ano Upraveno 2. prosinec 2024 uživatelem martinecondrej Citovat
BubakGS Odesláno 2. prosinec 2024 Odesláno 2. prosinec 2024 ...mě to zase tak moc netrapi - u mě automat zapíná potkávačky velmi spolehlivě a včas .... nevím jestli je to u vsech aut stejně nebo já mám "kliku" na citlivý senzor, ale pokaždé když bych sám rozsvítil i zadek - pošmourno, mlha... tak se mi auto rozsviti samo. Citovat
martinecondrej Odesláno 2. prosinec 2024 Odesláno 2. prosinec 2024 a to je přesně ten důvod, proč je za mě zbytečný aby zadek svítil. Ale je důležité i svícení za deště, což naštěstí ta auta umí (kromě renaultu) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. prosinec 2024 Odesláno 2. prosinec 2024 (upraveno) a pak clovek vidi jezdit v mlze auta na dennim sviceni a kdyz je slunicko tak na mlhovkach nevim jestli si to nepletu se skodovkou - ale v diagnostice se to jmenovalo neco jako sviceni pro severske zeme Upraveno 2. prosinec 2024 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
martinecondrej Odesláno 2. prosinec 2024 Odesláno 2. prosinec 2024 tak jako legrace možná dobrý, ale jinak správné nastavení denního svícení nemá co dělat se správným používáním mlhovek. Na to automat ještě nemáme. To spíš zrádný je, že stará 5008 mi i při zapnutých mlhovkách cvakla z potkávacích na denní, ale vnímavý řidič si hned všimne Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2024 Odesláno 2. prosinec 2024 u nás jezdí vnímaví řidiči po sídlišti potmě , pouliční osvětlení svítí a oni vidí , říkal mi jeden, když jsem se ho ptal Pepito ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. prosinec 2024 Odesláno 2. prosinec 2024 @ozzy56 setri zarovky trochu dolu smerem Afrika- turecko atd je to celkem normalni - kdyz vidim nemusim svitit, kdyz nevidim rozsvitim - kdyz jede nekdo proti me zhasnu abych ho neoslnoval Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2024 Odesláno 2. prosinec 2024 jojo, šetří žárovky , jeden mi taky říkal že jezdí přes den s dálkovýma--nemá denní ( si šetří vlákna tlumených světel) ale přiznám se, že na skůtru jezdím přes den s dálkovým , doporučovali mi to dlouholetí motorkáři, že ostatní mě lépe vidí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. prosinec 2024 Odesláno 2. prosinec 2024 (upraveno) před 44 minutami, ozzy56 napsal: že na skůtru jezdím přes den s dálkovým , doporučovali mi to dlouholetí motorkáři, že ostatní mě lépe vidí Jo ale neodhadnou tvoji vzdálenost a rychlost přibližování, protože paprsek světla jde rovně, takže na křižovatce tě někdo sejme protože si myslel že jsi ještě dost daleko. To je největší kravina kterou nějakej motorkář šíří dál Upraveno 2. prosinec 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
MJSytic Odesláno 2. prosinec 2024 Odesláno 2. prosinec 2024 +dodělané "pozičky" na motorce, co krásně oslňují je taky žůžo potkat Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. prosinec 2024 Odesláno 2. prosinec 2024 Přesně, oni svítí kamsik do nebe Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2024 Odesláno 2. prosinec 2024 tak možná neodhadnou tu moji 50km/h co se řítím , ale důležitější je, aby mě nepřehlédli, ale co tak koukám, hodně motorkářů tak jezdí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. prosinec 2024 Odesláno 2. prosinec 2024 v 50km/h nechceš narazit do auta, myslim že jsem tolik ani nejel na fichtlovi když mi vyjela škodovka z parkoviště přimo do cesty. Au, to byla bomba, a pěkně jsem se proletěl vzduchem. Ale to jsme trochu vedle už. Pepito a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
petrkaspi Odesláno 4. prosinec 2024 Odesláno 4. prosinec 2024 Ahoj mám Riftera vyrobeného 09/24 a na vyžádání to jde zapnou aby při denním svícení svítil o zadek ! Jen to svítí bez osvětlení RZ. Myslím že je to super aby i při denním svícení to svítilo i v zadu . Informaci si necucám z prstu, ale sám to mám takto aktivované !!! Petr zzipCZ ohodnotil 1 Citovat
duuri Odesláno 5. prosinec 2024 Autor Odesláno 5. prosinec 2024 Dakujem, mne povedali v toyote, ze ked budem na garancke, tak sa pozru ci sa to do. Nemyslim ze by to bolo proti predpisom. Co sa tyka automatickych svetiel tak tie si neviem vynachvalit:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.