Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problém s palubní deskou při nastartovani

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny nevím si rady s autem mám Peugeot 206 cc .... Nastartovala jsem auto a když jsem zastavila a chtěla jsem zaparkovat přeřadila jsem a celé auto mi zhaslo , chtěla jsem nastartovat znovu palubní deska se nerosvitila ale motor funguje ale nechce chytnout ... Baterka je v pořádku a pojistky taky ale při několika pokusech už jsem nemohla ani zamknout auto . Děkuji předem za odpověď 

Odesláno

206tky od nejakyho roku 2001 maji normalne BSI a BSM jednotku, ktere muzou umrit. Bohuzel tady to bude chtit videt to auto nazivo, nejlepe nekym, kdo ma origo diagnostiku a neco o peugeotech vi

Odesláno
před 6 hodinami, PaKr napsal:

No tipnul bych špatný kabel mezi mínusem na baterce a kastlí. :myslim

Kabeláž je v pořádku vše je vyčištěné... Pojistky všechny zkontrolovane a při dalším zkoušení jsem úplně vybila baterku ...  Napadla mě jedna věc jestli to nemůže být špatně ukostření někde na autě 

Odesláno

No celkem mě láká se na to jet podívat, ale asi bych mohl až v pondělí dopoledne.

Hlavní kabel na kostru tu mám ( sice z 307, ale to by asi nevadilo) a mám i jednotku BSM. @Ferry myslíš, že bude B3 odpovídající?

@Mischell ješte tu napiš VIN, bude to lepší.

Odesláno (upraveno)

@PaKr omlouvám se ale nemám nikoho jediná možnost co mě napadla projít celý barák a jestli náhodou nemá někdo nabíječku a zítra bych ti napsala co a jak jsem vyřešila 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

@ozzy56 děkuji za tip ale sehnala jsem jinde

@PaKr ahojky baterka se už nabíjí je to ještě stará baterka tak se musela dolít destilka a uvidím jak dlouho to bude trvat když tak večer napíšu jak to dopadlo

Upraveno uživatelem pavelu96
Odstraněna úplně zbytečná citace + sloučení příspěvků
Odesláno

Ahoj @Mischell, vítám Tě na Peugeot clubu :papa

Až budeš zítra  psát, tak prosím podle pravidel fóra. Doslova jen dva příspěvky máš v pořádku a nikdo z moderátorů je nemusel opravovat, slučovat a odstraňovat nesmysly. V klidu si prosím přečti pravidla https://www.peugeot-club.com/guidelines/ a doporučuji se jimi řídit.

Děkuji, že nadále nebudeš přidělávat práci týmu moderátorů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...