Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@longstarr  pokud budeš zvedat v místě určeném výrobcem vozu, normálně ho zvedneš :roker

ale jestli je karoserie načatá korozí, zvedák pod prahy vůbec nedávej, zvedej auto VYHRADNĚ za pevná místa--upevnění ramena ke karoserii, pod těhlicí atd., pod auto nelez, dokud si ho nepodložíš ještě kozama, špalkem atd.

Odesláno (upraveno)

Jasne. Vzdy bezpecne 🙂 Auto rezave neni a zvedam vzdy na miste urcenem vyrobcem. u predniho a zadniho kola, jak z prahu trci kus zesileneho zeleza. I tak je to u peugeotu resene stylem zesileneho zeleza, ktere ma strasne malou plochu.

S tim gumovym pasem je to dobrej napad. nejaky stary dopravnikovy pas je na chalupe, tak asi zkusim toto.

Puk by taky mohl fungova preci jenom.

Diky za tipy. budu jeste laborovat a googlit a kdyz tak napisu, jestli neco objevim.

Jeste tady obrazek z netu, jak to cca vypada. At mi nekdo z prodejcu netvrdi, ze takto ty gumy udrzi cca 1 tunu 😀

Screenshot_2025-03-10-19-33-33-016_com.android.chrome.jpg

Upraveno uživatelem longstarr
Odesláno (upraveno)

ta guma opravdu vydrží, je to velmi tvrdá guma--má vylisovanou drážku pro nasazení do spodního lemu prahu , nepoškodí vůbec lak auta 👍

jinak chlapi apeluju na ZAJIŠTĚNI zvednutého auta--musí být na pytel umírat pod spadnutým autem z heveru a pomoc je třeba jen za zdí garáže a vy si ji nemůžete zavolat, přitom hlava tohle všechno plně vnímá...:roker

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Myslis guma z toho pasu nebo puku? Me prave dodali ke zvedaku neco podobneho jako na fotce a misto na prahu, urcene ke zvedani, tu gumu temer rozrizlo.

Jinak ja vzdy auto zvednu za misto na prahu k tomu urcene, pak hodim trojnozku 3,5 tuny pod vlastovku, co drzi motor a cely predek, pan zvedak popustim, at je vaha rozlozena mezi trojnozku a zvedak. Pan jeste hodim kolo pod prah nebo pod auto kdyby nahodou.

Ale nejlepe se stejne citim na chalupe, kdyz tak jeste mohu hodit poradny spalek😎

Jednou mi auto zuchlo z levne trojnozky (2T tusim z alzy) a krve by se ve mne nedorezal i kdyz jsem nebyl pod autem... Uz nikdy vice...

Odesláno

myslím gumu origo co se dá koupit, je tvrdá asi jako ten puk..., gumy k zvedání mimo práh jsou měkčí--taky jsou určené na profi servisní zvedák, takže 4 kusy...

Odesláno
V 9. 3. 2025 at 22:51, Dave_k napsal:

Hokejový puk? :myslim

To je taky na chvilku. Nevydrží a rozpadne se . Měl jsem dva takto upravený , oba se brzy rozloučili.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...