kadre Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Můžete mi prosím někdo poradit co znamená tato chyba popř. jak jí zneškodnit?? jedná se o diagbox 5.02 pouze u PP2000 Lexia jde bez problémů Děkuji Citovat
Leo Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Jj Leo ,ale točíš o niečom inom:D . čo sa týka posledných verzií tak mám Lexia V1.4.13 posledný updat 348.01 ,PP2000 V1.9.12 posledný updat V25-0 [upravil dne 2/5/14 20:22 od baffy] baffy: Moc nerozumím Tvé reakci k čemu patří? [upravil dne 6/5/14 08:21 od Leo] Citovat
hjindr@ Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Zdravím, tohle z číny vychází celkem levně. Je to komplet diagnostika na PSA nebo je ještě něco potřeba? http://www.aliexpress.com/item/Lexia-Lexia3-Lexia-3-PP2000-V48-V25-Diagbox-7-27/457162282.html Citovat
baffy Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Srýý ,reagoval som na dubravap a jeho príspevok a bol som v tom,že aj tvoj príspevok je k tejto otázke. Zrejme nebol a ja som nelistoval nazad.:D Citovat
Jobanek33 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Fungovala by tato diagnostika také s kabelem od VAG nebo ELM327?? Citovat
ferinko2 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Fungovala by tato diagnostika také s kabelem od VAG nebo ELM327?? Nie,TOTO JE \"KABEL\" NA CITROENY A PEUGEOTY,načo ti je ešte VAG,či ELM??????????? Citovat
Jobanek33 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Fungovala by tato diagnostika také s kabelem od VAG nebo ELM327?? Nie,TOTO JE \"KABEL\" NA CITROENY A PEUGEOTY,načo ti je ešte VAG,či ELM?? Co třeba na VW, Škodu, Seat, Audi.... Citovat
baffy Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Viete mi poradiť kde a v akej zložke by som našiel súbor so záznamom diagnostiky? Potrebujem ju odinštalovať a nerád by som prišiel o predošlé údaje.Jedná sa o W7 a sedmičkovú verziu.Viem ,že sa to dá vytlačiť ,ale.... Ďakujem Citovat
Leo Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Můžete mi prosím někdo poradit co znamená tato chyba popř. jak jí zneškodnit?? jedná se o diagbox 5.02 pouze u PP2000 Lexia jde bez problémů Děkuji Tak tuto chybu mám taky, ale na adrese 0001:02C9. Něco jsem o tom našel v těchto odkazech: https://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?f=2&t=59741 https://www.virtualbox.org/ticket/12646 Mě to udělá taky jenom v PP2000 a to pokud chci načíst deník závad. V DiagBoxu to při načítání deníku závad tento dialog nenahlásí, ale zobrazí se závada komunikace (možná to bude mít stejnou příčinu). Všechny položky se mi už načítají správně, ale teď mi nejde zobrazit deník závad, který předtím fungoval. Prostě to nemůže fungovat všechno dohromady . Jak bude zase čas, tak budu laborovat s tím co je v odkazech a se staršími zálohami virtuálního disku, kde to nedělalo. Citovat
KarelHDI Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 to je ale sra*ka ta diagnostika, nejdřív to funguje,, po pár týdnech po zapojení do usb se rozsvítí ta zelená ledka a zhasne.. tak jsem to dělal podle návodu co jsem tu našel,, tak to zase pár dní funguje a teď pro změnu, když to připojím, podle návodu to zprovoznim a zapnu Planet, tak vyberu auto a ono mi to píše ať zapnu zapalování a pokračuju, tak to udělám, a pak to píše něco jako identifikace vozidla nebo tak něco a v tom momentě se diagnostika jakoby odpojí od pc, vůbec se nehlásí, jako bych jí odpojil z usb, tak jí vyndám a zandám zpátky do usb a celej proces znovu a zase to nejde, setkal se s tim už někdo? mrcha prašivá Citovat
koblih69 Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 Na PC stačí pustit třeba CCleaner a diag přestane chodit, takže představa, že PC budeš normálně používat je podle mě dost malá. Natrápil jsem se s tím dost. Od doby co to mám ve Virtual boxu nemám už pár let problém. Citovat
John Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 KarelHDI : z toho důvodu mám už PSA diagnostiku nahozenou přes virtualbox a tam XP a není problém,občas se mi teda virtual pos... ale teď už nějakou dobu chodí bez problému a aut s tím napíchávám docela dost. Citovat
KarelHDI Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 já mám normálně v pc W7 64 bit a jako druhý mám W7 32 bit ultimte a tam mám ten XP mode na tu diagnostiku,, takže to mám třeba zkusit celý přeinstalovat? že by chyba nebyla v diag. ale v pc? já tam ale nic neinstaluju,, tak jestli za to nemůže třeba nějaká aktualizace,, ale nevim :/ [upravil dne 11/5/14 16:32 od KarelHDI] Citovat
Ducatista Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 Tak jsem se do instalace + aktivace pustil i já, probehla v poradku. Tak jsem pustil PP2000 a pak dal ikonku 206 MUX a zeptalo se me to na DAM kod, (206 má na sloupku tech cisel hodne, tak jsem si to overil v serviceboxu) tak jsem ho vepsal - 5 mistne cislo. Klikl jsem na pokracovani a vyhodilo to hlasku pripojte k autu + zapnete zapalovani. Oboji jsem udelal a jakmile jsem otocil klickem tato hlaska sama okamzite zmizela a v dia neco cvaklo. Dostanu se do menu, ale u jakekoli volby, at je to test, nastaveni, cokoli, to u vseho pise \"pocitac neodpovedel\". Nevite nekdo co mam nebo co delam spatne? Kabel je koupeny od mistniho clena a byl funkcni, takze varianta neodzkousene Číny odpadá. Diky moc za rady Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 tak ja dám trochu taky mě to čeká-instalace . . . Pe.Tr mi zítra přiveze kabel a na Slovensku to budu instalovat-snad:papa Citovat
Dark69 Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Pisem na rychlo, nemam cas tento topic citat, prosim vas kde kupim funkcnu diagnostiku na moj p307 2.0HDI r.v2003?? Stale mam nieco s autom a uz ma nebavy lietat po servisoch na diagnosiku.. Vopred Dakujem.. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 tak nainstalován DIAGBOX 5.02 a už mě čeká jenom ostrý test v autě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.