Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můžete mi prosím někdo poradit co znamená tato chyba popř. jak jí zneškodnit?? jedná se o diagbox 5.02 pouze u PP2000 Lexia jde bez problémů :D Děkuji

post-46165-14109637343268_thumb.jpg

Odesláno
Jj Leo ,ale točíš o niečom inom:D . čo sa týka posledných verzií tak mám Lexia V1.4.13 posledný updat 348.01 ,PP2000 V1.9.12 posledný updat V25-0

[upravil dne 2/5/14 20:22 od baffy]

baffy: Moc nerozumím Tvé reakci k čemu patří?

[upravil dne 6/5/14 08:21 od Leo]

Odesláno
Fungovala by tato diagnostika také s kabelem od VAG nebo ELM327??

Nie,TOTO JE \"KABEL\" NA CITROENY A PEUGEOTY,načo ti je ešte VAG,či ELM???????????

Odesláno
Fungovala by tato diagnostika také s kabelem od VAG nebo ELM327??

Nie,TOTO JE \"KABEL\" NA CITROENY A PEUGEOTY,načo ti je ešte VAG,či ELM??

Co třeba na VW, Škodu, Seat, Audi.... :D

Odesláno

Viete mi poradiť kde a v akej zložke by som našiel súbor so záznamom diagnostiky? Potrebujem ju odinštalovať a nerád by som prišiel o predošlé údaje.Jedná sa o W7 a sedmičkovú verziu.Viem ,že sa to dá vytlačiť ,ale.... Ďakujem

Odesláno
Můžete mi prosím někdo poradit co znamená tato chyba popř. jak jí zneškodnit?? jedná se o diagbox 5.02 pouze u PP2000 Lexia jde bez problémů :D Děkuji

Tak tuto chybu mám taky, ale na adrese 0001:02C9. Něco jsem o tom našel v těchto odkazech:

https://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?f=2&t=59741

https://www.virtualbox.org/ticket/12646

Mě to udělá taky jenom v PP2000 a to pokud chci načíst deník závad. V DiagBoxu to při načítání deníku závad tento dialog nenahlásí, ale zobrazí se závada komunikace (možná to bude mít stejnou příčinu). Všechny položky se mi už načítají správně, ale teď mi nejde zobrazit deník závad, který předtím fungoval. Prostě to nemůže fungovat všechno dohromady :grr.

Jak bude zase čas, tak budu laborovat s tím co je v odkazech a se staršími zálohami virtuálního disku, kde to nedělalo.

Odesláno

to je ale sra*ka ta diagnostika, nejdřív to funguje,, po pár týdnech po zapojení do usb se rozsvítí ta zelená ledka a zhasne.. tak jsem to dělal podle návodu co jsem tu našel,, tak to zase pár dní funguje a teď pro změnu, když to připojím, podle návodu to zprovoznim a zapnu Planet, tak vyberu auto a ono mi to píše ať zapnu zapalování a pokračuju, tak to udělám, a pak to píše něco jako identifikace vozidla nebo tak něco a v tom momentě se diagnostika jakoby odpojí od pc, vůbec se nehlásí, jako bych jí odpojil z usb, tak jí vyndám a zandám zpátky do usb a celej proces znovu a zase to nejde, setkal se s tim už někdo? mrcha prašivá :bacha

Odesláno

Na PC stačí pustit třeba CCleaner a diag přestane chodit, takže představa, že PC budeš normálně používat je podle mě dost malá. Natrápil jsem se s tím dost. Od doby co to mám ve Virtual boxu nemám už pár let problém.

Odesláno

KarelHDI : z toho důvodu mám už PSA diagnostiku nahozenou přes virtualbox a tam XP a není problém,občas se mi teda virtual pos... ale teď už nějakou dobu chodí bez problému a aut s tím napíchávám docela dost.

Odesláno

já mám normálně v pc W7 64 bit a jako druhý mám W7 32 bit ultimte a tam mám ten XP mode na tu diagnostiku,, takže to mám třeba zkusit celý přeinstalovat? že by chyba nebyla v diag. ale v pc? já tam ale nic neinstaluju,, tak jestli za to nemůže třeba nějaká aktualizace,, ale nevim :/

[upravil dne 11/5/14 16:32 od KarelHDI]

Odesláno

Tak jsem se do instalace + aktivace pustil i já, probehla v poradku. Tak jsem pustil PP2000 a pak dal ikonku 206 MUX a zeptalo se me to na DAM kod, (206 má na sloupku tech cisel hodne, tak jsem si to overil v serviceboxu) tak jsem ho vepsal - 5 mistne cislo. Klikl jsem na pokracovani a vyhodilo to hlasku pripojte k autu + zapnete zapalovani. Oboji jsem udelal a jakmile jsem otocil klickem tato hlaska sama okamzite zmizela a v dia neco cvaklo. Dostanu se do menu, ale u jakekoli volby, at je to test, nastaveni, cokoli, to u vseho pise \"pocitac neodpovedel\". Nevite nekdo co mam nebo co delam spatne? Kabel je koupeny od mistniho clena a byl funkcni, takze varianta neodzkousene Číny odpadá. Diky moc za rady

Odesláno

Pisem na rychlo, nemam cas tento topic citat, prosim vas kde kupim funkcnu diagnostiku na moj p307 2.0HDI r.v2003?? Stale mam nieco s autom a uz ma nebavy lietat po servisoch na diagnosiku.. Vopred Dakujem..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...