ChouLu Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen @JendaB s bráchou to dostali příkazem ale je prej do 8. v práci Šalda a Roman Bazi ohodnotil 2 Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. březen Autor Odesláno 3. březen Škoda. Začnu pokecsrazy dělat jinde. Nemá cenu dělat je v Brně, když tam Brňáci nechodí. BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Šalda Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen @Roman BaziTady je z Brna snad jen JendaB i já su brutální 1km daleko z Brna ale pokud přijede @JendaB s bráchem tak se ukážu taky Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen Šaldo prej jsi to dostal příkazem Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen ..tak piju prvni kafe v kanclu.... ..cesta po dalnici klasika.... ..od Rousinova kolona... ..az do centra Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen (upraveno) Dnes v 10 odjezd směr Olomouc, tam 14 - ??? inaugurace, pak odvoz prorektora do Ostravy a následně otočka směr domů Neslibuju, ale kdybych skrz to město v zatáčce mezi Prahou a Vídní projížděl v čase vhodném na večeři, tak bych u Vás MOŽNÁ přibrzdil Upraveno 5. březen uživatelem Medvěd Roman Bazi a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen Tak já bohužel dnes nemůžu. Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. březen Autor Odesláno 5. březen (upraveno) Šaldo, jsi Brňák, tak se stav. Bubák, jede. Medvěde, budeme rádi, kdyż Ti to vyjde na večeři. Pepito, škoda, zase někde někdy příště. Zamluvím stůl pro 6. Upraveno 5. březen uživatelem Roman Bazi Citovat
BubakGS Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen (upraveno) @Roman Bazi ...a nebude to málo? ..Bubák nejede, Bubák už je tady... bo kdyby nevstal v 5 ráno, tak se tady do té metropole uprostřed pole ani do večera nedostane.... ...když se sem nedostali ani Švédové kdysi... Upraveno 5. březen uživatelem BubakGS Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. březen Autor Odesláno 5. březen (upraveno) No, přihlášeni jsou čtyři, jeden možná snad na večeři. Takže šest je i s rezervou. Upraveno 5. březen uživatelem Roman Bazi Citovat
Medvěd Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen (upraveno) Medvěd už je v Holomócu (Wurmova) Ostrava, cca 19 Brno Upraveno 5. březen uživatelem Medvěd Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Šalda Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen před 4 hodinami, Roman Bazi napsal: @Roman Bazičekám na potvrzení od bráchů zda jedou, když mě do toho uvrtali jinak kolem 16 jedu pro skříně, tak uvidím jak to budu poton stíhat. Ale jak říkám, čekám na potvrzení těch co mě do toho uvrtali Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. březen Autor Odesláno 5. březen A je vám jasné, že pokud přijedete 3 kusy nenahlášeni, że si ke stolu nesednete.. Citovat
Šalda Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen Já si stejně myslím že tam ty 3 kusy nepřijdou za sebe fakt nevím Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen my jsme 3 jeste jsem cestou jednoho sebral a počítáme s návštěvou Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. březen Autor Odesláno 5. březen Aha, z Prahy tři a z Brna nikdo. Máme osm míst. Citovat
Šalda Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen Říkal jsi že máš jen 6 míst jinak bych dojel Ne, dneska to nedám. Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. březen Autor Odesláno 5. březen (upraveno) No, jsem tu sám Upraveno 5. březen uživatelem Roman Bazi Citovat
Medvěd Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen Už jsem v Praze, večeře ve společnosti P-C byla dobrá (i když teda cena za řízek a 2x BIRELL 440,- peněz mě celkem zarazila) Citovat
BubakGS Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen Též jsem doma, bylo to fajn. brixtr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.