Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 (upraveno) Výhledově jsme pokukovali s naším Martinem co by se mu líbilo a i přes dobré možnosti , bylo na něm vidět, že Hyundai fakt nechce , jako rozumně jsme skončili na 206 , 207 . Jedna 207 u Huga mi utekla, a pak se tu objevila jedna po důchodci a tak nebylo o čem. Mám přes zimu čas to poladit k obrazu našemu, ikdyž je to samo voňafka . Zatím jsem si naobjednal trošku materiálu : -olej+výplach tech2000 , komplet filtry, svíčky , tec2000 na pal soustavu. - komplet all brzdy a brzdovku -rozvody s vodní pumpou , "klíňák" , chladící kapalinu -Pevnou HF sadu + redukci , nějaký držák mobilu s nabíjením -nějaké pimpiše a spínače rámeček do interiéru a LEDky - osvětlení spz a madlo kliky pátých dveří - pořádné elmag klaksony - oem vanu do kufru , oem tepichy , oem all stírátka - pár kravin z vrakáče na pokusy 2. kolo nákupu až to zvednu , mám podezření na kost předního stabíku. V pondělí to jde na komplet čištění interiéru , včetně odbakteriování klimy . Každopádně mladej je celou dobu se mnou a maká na káře takže nám to trvá dýl , ale jak píšu , ještě máme do února hodně času. Zatím si hrajem s blbostma jako oprava integrované LEDky v zadní lampě , rozborka kliky a zámku , rozebrání středového panelu, odstranění začínající rzi na pátých dveřích , čištění různých zákoutí od napadaného bordelu ze stromů, upevnění páčky rádia a další kravinky . EDIT 06.11.2024 - raději bez cen nakoupeno : oem : sametka LP dveře zámek LP dveří all stírátka všechny šrouby do p nápravy a pomocného rámu šrouby zadních tlumičů 2 kryty předních ABS senzorů 2 kryty čepů předních ramen Velurové koberce opr set spray laku plastová vana do kufru akumulátor olej do převodovky a motoru víčko s měrkou pro ostřiky těsnění a ventil brzdového posilovače držák řj park assistentu zadní lišta nárazníku s otvory pro park assistenty madlo 5.vrat kryt hliníkový zadní díl nárazníku gumička pod motorek ostřiku gumička ke skrtici klapce neorigo : kompletní přední tlumící jednotky (tlumič,pero,uložení) přední ramena přední spojovačky, manžety a čepy řízení tyčky stabilizátoru a ulžení stabilizátoru včetně spon přední náboje kol + ložiska přední brzdové třmeny , kotouče a destičky a vodítka + brzdovka přední brzdové hadice a ABS senzory akcelerační silentblok motoru horní silentblok motoru řemenice kliky + napínací kladka + řemen alternátor expanzka + víčko domeček termostatu hadice k chladiči rozvody komplet plus vodní pumpa chladící kapalina + destilka svíčky vzduchový, olejový a pylový filtr těsnění pod svod na výfuk těsnění výfuku + všechny držáky zadní kotouče s nábojem + destičky zadní ABS senzory zadní komplet brzdové hadice a trubky zadní pružiny včetně uložení zadní tlumiče zadní světla přední světla klaksony gumové koberce přední lízátko spojka set + vidlička a domeček + těsnění na tacho gufero pod kliku u setrváku gufera na poloosy + matice poloos Hands Free s přehráváním hudby držák mobilu plynové vzpěry víka kufru čína : ovladače do obou předních dveří boční led blinkry polep příchytky spodní kryt motoru ,příchytky interier , příchytky podběhy SPZ led světla vrakáč : řj park assist + kabeláž + tlačítko + senzory zadní boční okna středové výdechy palubky s kapličkou zámek pásu na test takže bych mohl vlastně napsat první servis. 11.11.2024 při 218200 km -olej 5w40 s tec2000 + pylák + vzducháč + svíčky -rozvody + klíňák s kladkou , chladící kapalina, termostat - komplet podvozek -komplet brzdy s brzdovkou a all abs senzory -spojka a věci okolo -akumulátor a alternátor akcelerační silenblok a pravý silenblok motoru 9/2025 219100 km nový kat + obě lambdasondy nové víčko expansky 19.2.2026 221850 km olej 5w40 3,3L + pylák včetně 30min ozon čištění interieru. Upraveno 19. únor uživatelem Pe.Tr Péťa, radim.1008, jirka307 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 (upraveno) No hezkou péči dostává, to je dobře, aspoň ještě chvíli vydrží na světě. P.S. Stěrače vpředu jsou skoro nový Bosch, jsou tam asi 4 měs Upraveno 10. srpen 2024 uživatelem Radek Hurvajz Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 auto po německém důchodci, co jezdil jednou týdně do kostela --na to se furt dá nalákat kupec ?? P.S. chápu, je to od Hurvajze Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 Ja do kostela teda nejezdil, ale dvakrat až třikrat tydně do prace, to jo. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2024 Autor Odesláno 10. srpen 2024 (upraveno) no tvl , já to šel zvednout , ta přední kost se potvrdila , co je horší , levé uložení předního tlumiče je po smrti (pružina už poskakuje), spodek převodovky je zahazeny olejem , ale odkud zjistim az zhodim kryt pod motorem . vzadu to ma za sebou pz tlumič , poslední uložení výfuku a dorazy perovani na napravnici , ta si zaslouzi vzit komplet dratakem a barvou. Edit: ten tlumič vypada jak někdy vařený Kontroloval to odborník Upraveno 10. srpen 2024 uživatelem Pe.Tr Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2024 Autor Odesláno 10. srpen 2024 před 1 hodinou, Radek Hurvajz napsal: P.S. Stěrače vpředu jsou skoro nový Bosch, jsou tam asi 4 měs já nepíšu, že je budu měnit hned Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 (upraveno) No kua, tlumič se za mě určitě nevařil, a ten olej na převodovce je divnej, muselo nekde neco povolit, neni to tak dlouho co přetesnovali to viko z boku a rikal ze jinak je to suchý. Horni ulozeni netušim, mě to nijak nepřišlo, u 406 jsem to cejtil, a ten drzak vyfuku vařil teď. Uff A to jsem si myslel ze jezdim do docela dobryho servisu. Upraveno 10. srpen 2024 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2024 Autor Odesláno 10. srpen 2024 (upraveno) na vyfuku je ok , ale tohle je urvany , mimochodem ta svorka na koncovce vyfuku se sroubama smer dolu , to je taky peklo prace Upraveno 10. srpen 2024 uživatelem Pe.Tr Citovat
MJSytic Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 Dle toho popisu to vypadá, že se důchodci o ta auta vůbec nestarají A pak prodej auto klubákovi. To je horší, jak v rodině Radek Hurvajz, Péťa, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 (upraveno) Já to jednou za rok šoupnul do servisu ať se starají, prohlídli to řekli co je špatně, co je potřeba udělat, tak se to udělalo, ja neměl problem jim to odsouhlasit, nebo když se něco podělalo mezitím tak jsem to tam dovez a udelali to. No teď budu stejně jezdit jinam. Asi budu mít noční můry. Upraveno 13. září 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Hafity Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 před 24 minutami, Pe.Tr napsal: se sroubama smer dolu To má na něco vliv Citovat
Milan+ Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 To jsou ty auta co se spíše jen myjí,servis pokud to není kámoš,tak řekne dobrý, protože už vidí další návštěvu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 (upraveno) Kdyby to viděli na další návštěvu tak mi řeknou že tam bude něco potřeba. Jsem ani netušil že tam jsou nějaký takovýhle pasti, já měl za to že to auto je celkem v cajku. Upraveno 13. září 2024 uživatelem Radek Hurvajz Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2024 Autor Odesláno 10. srpen 2024 tak jsem doobjednal : komplet přední tlumiče včetně všeho přední kosti + středové uložení stabiku zadní pružiny s podložkama , dorazy na napravu a zadní tlumiče poslední držák výfuku + drátěnku s příslušenstvím @Hafity jednak se to učí vždy šroubama nahoru , abys o něco nezachytil , např pokud někoho přejedeš tak at mu vic neubližiš a druhak to vypada zezadu šileně hnusně Citovat
MJSytic Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 Dáš výrobce dílů pro inspiraci? OK, zítra ty spony na 206 taky předělám Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 před 12 minutami, Pe.Tr napsal: a druhak to vypada zezadu šileně hnusně Citovat
Milan+ Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 @Pe.Tr Věřím tomu ,že takhle to má 99 %aut co jim dělají výfuk . Péťa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 Samozřejmě, protože se to líp utahuje. Taky to tak mám. Pěkná péče o auto. A je dobře, že nesešlo z očí. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2024 Autor Odesláno 10. srpen 2024 (upraveno) Kua abych to do toho února stihnul ještě si říkám, proč se do toho lilo 5w30. tohle si jeste necham projit hlavou Upraveno 10. srpen 2024 uživatelem Pe.Tr Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 před 4 minutami, Pe.Tr napsal: proč se do toho lilo 5w30 Ten olej je pro ten motor předepsaný proto se tam lil, 10w40 bych tam asi nedaval. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.