Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím, tak dlouhé snění je stejně po GTi6, snad jednou bude, až vyřeším garáž hlavně pro HDi :D Nedávno jsem toho lucifera koupil s tím že snad to nebude nějak v korozi, jako pracovní auto a ukázalo se že ještě v pěkným stavu a hlavně po starších lidech. Takže koroze spíše povrchová a jinak spokojenost. Hlavně je to svižné a prd to žere :D Škoda té barvy, ale to už je na všech. No chtěl bych udělat později celolak u kámoše. Zachránit co nejvíce povrchovou korozi a pak se uvidí. Po koupi proběhla výměna kapalin a na to že motor má najeto 19600, tak jasná volba místo 10w-40 přešel na 5w-40, co mě bylo řečeno, že teprve zajetý motor. No hodně práce na tom je, ale jsem rád za ten interiér a komplet v el. okna :)

• Výbava Saint Tropez
  • 4x okna el.
  • 4x repro + výšky
  • El. zrcátka
  • Rádio origo CD
  • Automat klima 
  • Spoiler 5dv.

IMG_7956.jpeg

IMG_7957.jpeg

IMG_7958.jpeg

IMG_7959.jpeg

IMG_7961.jpeg

IMG_7989.jpeg

IMG_7986.jpeg

Upraveno uživatelem slider
Odesláno (upraveno)

Díky moc a už se moc nevidí viď :) 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

Až přijedu do čech z dovolené, tak ji uvidím. Teda jak 306ku tak i ten interiér. ;) :mad:

IMG20240729141308.jpgIMG_20240605_195404.jpg

A prosím tě necituj přímo předchozí příspěvek, stačí napsat @ a nick a tím označíš. Ušetříš tak práci moderátorům. ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak jsem vyměnil koleno u nádrže za 135,- není to sice origo, které není zrovna levné, ale tohle vydrží. Byl to porod, ale je to tam. A konečně přišel zadní znak renovovaný a starý už ani nedržel. Jinak čištění podběhu a obroušení povrchové rzi 

IMG_8085.jpeg

IMG_8175.jpeg

IMG_8215.jpeg

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Aktualizace 😁

• Klubová podložka spz
  • Samolepka a další na skle 
  • Znak zadní

Počasí naprd, takže v rychlosti opožděně foceno :) 

IMG_8582.png

• O 9 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Tak aby se neřeklo že nic nedělám 😅 

Nějaký upgrade: 

• Říjen 2024

Přední kotouče už to chtělo výměnu a tak ať to brzdí, chtěl jsem udělat repas a nakonec sehnal už komplet udělané brzdiče. 

• Leden 2025

Řešil jsem špatné starty, tak jsem koupil k ventil, ale tím to nějak nakonec nebylo. Takže ještě čištění v nádrži čerpadla a tam byl bordel. 

• Červenec

No a teď dělám na zadních brzdách, na levé straně nešel povolit odvzdušňovák, takže jsem sehnal nový a pravá strana v pohodě. Barvu jsem nějak neodhadl, ale tak lepší jak předtím :D Nové štíty, nesnáším takovou katastrofu rezu 😅 

IMG_8658.jpeg

IMG_8697.jpeg

IMG_8826.jpeg

IMG_8827.jpeg

IMG_9943.jpeg

IMG_9946.jpeg

IMG_9948.jpeg

IMG_1265.jpeg

IMG_1274.jpeg

IMG_1272.jpeg

Oprava fotek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...