Radek Hurvajz Odesláno 19. březen 2025 Autor Odesláno 19. březen 2025 (upraveno) Néé, Červenej v Garaži a Modrej kousek vedle kde není bříza (Foto ze včera), ale jak foukne tak tam ten bordel stejně doletí, je jich tu mnoho. Takhle jsem je jen postavil kvuli fotce. Modrej byl od včera v garaži, tak jsem je potřeboval prohodit jak jsem dojel z STK Upraveno 19. březen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. červen 2025 Autor Odesláno 24. červen 2025 (upraveno) Tak máme za sebou první servis po 15 000 km, najeto za necelých 11 měsíců, výměna oleje a filtru, desinfekce klimatizace a vyměna filtru, celková kontrola, diagnostika. Všecko Ok, a jedeme dál. Upraveno 24. červen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Charlie 1, regius, radim.1008 a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červenec 2025 Autor Odesláno 9. červenec 2025 (upraveno) Hmm, tak reklamuju světla, vypadá to že je vymění, zatim je to na reklamačním u Suzuki, ale už se s tím prý setkali, chjo Je to na obou světlech vevnitř Dneska si to fotil v servise a poslal to. Upraveno 9. červenec 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červenec 2025 Odesláno 9. červenec 2025 ta světla jsou made in czech rep. ? jen se ptám, protože já mám česká Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červenec 2025 Autor Odesláno 9. červenec 2025 (upraveno) No maji na sobě značku Stanley, kdo to vyrábí jsem nestudoval. Stanley patří Black & Decker, ale kde zrovna ty světla vyrabějí jsem nezjistil. Upraveno 9. červenec 2025 uživatelem Radek Hurvajz ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. srpen 2025 Autor Odesláno 4. srpen 2025 Tak Reklamace uznána a dnes byla světla vyměněna za nová. Doufám že se to nezopakuje, říkal teda že nejspíše byla chyba ve výrobě a že by to mělo být OK Pepito, ozzy56 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 4. srpen 2025 Odesláno 4. srpen 2025 V 9. 7. 2025 at 19:08, ozzy56 napsal: ta světla jsou made in czech rep. ? jen se ptám, protože já mám česká Tady je u nás výroba v Mohelnici,Hella a pak tam někde u vás u Nového Jičína,značku už nevím. Pro Mohelnici jsem s kamarádem dělal přípravky na montáž,momentové spojky na utahování. Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. srpen 2025 Odesláno 4. srpen 2025 já byl celkem překvapený, že mám světla české, ale vlastně nevím proč, když se v Novém Jičínu dělají světla od nepaměti a dodávají je všade po světě Citovat
Pepito Odesláno 4. srpen 2025 Odesláno 4. srpen 2025 před 37 minutami, Milan+ napsal: Tady je u nás výroba v Mohelnici,Hella Snad nebudu moc Už to není jen HELLA ale FORVIA HELLA. Po přejmenování se firma chvíli jmenovala jenom FORVIA, ale později k tomu přidali tu HELLA. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 4. srpen 2025 Odesláno 4. srpen 2025 Před hodinou, Milan+ napsal: u Nového Jičína,značku už nevím Se nedivím, když se to jmenuje "co chvíli " jinak... bývalý Autopal, pak Visteon, pak se to rozdělilo ( světla zvlášť a klima zvlášť), tak to byl Varroc a teď Plastic Omnium. Dělal jsem tam taky, mimo jiné přední světla na C3 2.gen a taky třeba na tu Toyotu, co měl @Pepito ve Finsku. @Radek Hurvajz omlouvám se za OT. ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. duben Autor Odesláno 16. duben (upraveno) Včeera přezuto na letní papuče, zimní kola umytý a uskladněný. A když už jsem měl tu Wapku roztaženou tak i šlehačková koupel aby to bylo asi na tři dny čistý Upraveno 17. duben uživatelem Radek Hurvajz Pepito, pavelu96, BubakGS a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.