Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Néé, Červenej v Garaži a Modrej kousek vedle kde není bříza (Foto ze včera), ale jak foukne tak tam ten bordel stejně doletí, je jich tu mnoho. Takhle jsem je jen postavil kvuli fotce. Modrej byl od včera v garaži, tak jsem je potřeboval prohodit jak jsem dojel z STK

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzův modrý Swišť - 1. Garanční servis
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Hmm, tak reklamuju světla, vypadá to že je vymění, zatim je to na reklamačním u Suzuki, ale už se s tím prý setkali, chjo:(

Je to na obou světlech vevnitř
Dneska si to fotil v servise a poslal to.

20250707_111503.jpg

20250706_092904.jpg

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzův modrý Swišť - Reklamace světel.
  • Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzův modrý Swišť - Výměna světel
Odesláno
V 9. 7. 2025 at 19:08, ozzy56 napsal:

ta světla jsou made in czech rep. ?   jen se ptám, protože já mám česká 

Tady je u nás výroba v Mohelnici,Hella a pak tam někde u vás u Nového Jičína,značku už nevím.

Pro Mohelnici jsem s kamarádem dělal přípravky na montáž,momentové spojky na utahování.

Odesláno

já byl celkem překvapený, že mám světla české, ale vlastně nevím proč, když se v Novém Jičínu dělají světla od nepaměti a dodávají je všade po světě :myslim

Odesláno
před 37 minutami, Milan+ napsal:

Tady je u nás výroba v Mohelnici,Hella

Snad nebudu moc :xvul:myslim

Už to není jen HELLA ale FORVIA HELLA. Po přejmenování se firma chvíli jmenovala jenom FORVIA, ale později k tomu přidali tu HELLA. :papa

Odesláno
Před hodinou, Milan+ napsal:

u Nového Jičína,značku už nevím

Se nedivím,  když se to jmenuje "co chvíli " jinak... bývalý Autopal, pak Visteon, pak se to rozdělilo ( světla zvlášť a klima zvlášť), tak to byl Varroc a teď Plastic Omnium. Dělal jsem tam taky, mimo jiné přední světla na C3 2.gen a taky třeba na tu Toyotu,  co měl @Pepito ve Finsku. 

@Radek Hurvajz omlouvám se za OT.

• Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzův modrý Swišť
  • O 7 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...