Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

On stojí i více než 20k? 

Nějak se mi zachovalou 307sw se trema plnohodnotnýma sedačkama nedaří najít. A teď hledat ještě i bez fapu. Ten výběr se tímhle hrozně zužuje. 

Odesláno

Švagr má kombíka s 2.0 hdi 100 kW (RHR) a momentálně přemýšlí o výměně za benzín ( raději) 1.6 NFU.

Pokud naftu bez fapu , tak ještě možná 2.0 66kW ( RHY ), ale nevím, jestli byla i po faceliftu.

Ale stejně záleží na celkovém stavu, ale pokud už je něco s fapem, tak bych se tomu vyhnul.

Odesláno (upraveno)

Ok. Beru vaše komentáře v potaz.

Takže další otázka zní, jestli se do 307 break (ne SW) vlezou tři sedačky vedle sebe. Nebo aspoň dvě sedačky a malý zadeček manželky. Jelikož najít SW dle vámi doporučených kritérií, to je skoro nemožné. Ale break jsou k dispozici hlavne NFU.

Upraveno uživatelem Banato
Odesláno (upraveno)

Break má prostřední sedačku o dost užší než krajní. Ideálně naložit dětské sedačky, "malý zadeček" manželky a vyrazit do nejbližšího bazaru, kde stojí nějaký Break a vyzkoušet to live :papa

A pokud potřebujete prostornější vozidlo s hodně místa vzadu, tak doporučuji podívat se po první generaci 5008 :mrk

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno

Děkuji za pozvání, Kopřivnice je super nápad, ale v sobotu se mi narodil chlapeček, takže teď jsme docestovali. 😉

Jinak 5008 vypadá skvěle. Ale benziny jsou VTI, takže ty se nepočítají a v novějších dieslech se vůbec nevyznám. Tam už bude stejně všechno jen s filtrem...

Odesláno
před 1 hodinou, VojtouNerCZ napsal:

RHY se dávalo i do face, ale sehnat to nebude jen tak a těch 66kw na SWčko bude málo. 80kw co má hdi a NFU je takový minimum pro pohodlnou jízdu.

Nesouhlasím. Naši měli (teď jí má myslím @Šalda) 307 SW s 1,6 hdi 66kW (9HX) a jezdilo to úplně v pohodě. Jasně, není to žádný závoďák, ale sílu (krouťák) to má a hlavně to umí jezdit bez snažení do 5l ;) Navíc ten motor máme i v 308, takže mám stále srovnání. A takové NFU má švára v 307 breaku a to je proti tomu slabé a musíš to víc točít = mnohem vyšší spotřeba. U toho hdi dáš na dálnici tempomat 120-130 a jedeš kopec nekopec :roker 

Odesláno

@Banato pochopitelně velká gratulace :)

Znám i takové, co se třemi dětmi jezdili v první Fobii ( než koupili Sharana ) :roker

Švagr říká, že k tomu NFU by to chtělo taky 6q, takhle, pokud jede s třídvířkem po dálnici, tak max 110, pak už to na jeho vkus moc řve. Ale i tak by chtěl ty dvě auta vyměnit za jedno...

Odesláno

Děkuji moc. 🙂

Kdybychom se do 207 vlezli všichni, tak bych se jí nikdy nezbavoval, ale takto se nedá nic dělat. Cpát dozadu tři velmi rychle rostoucí kluky fakt nebudu.

Avšak určitě zůstanu u Peugeotu. Výbavou i designem převyšuje všechny ostatní, hlavně ty koncernové vozy, jenz jsou všechny stejně předražené a ošklivé. Jak podle pravítka. 🤮

Odesláno
před 11 hodinami, MJSytic napsal:

Nesouhlasím. Naši měli (teď jí má myslím @Šalda) 307 SW s 1,6 hdi 66kW (9HX) a jezdilo to úplně v pohodě. Jasně, není to žádný závoďák, ale sílu (krouťák) to má a hlavně to umí jezdit bez snažení do 5l ;) Navíc ten motor máme i v 308, takže mám stále srovnání. A takové NFU má švára v 307 breaku a to je proti tomu slabé a musíš to víc točít = mnohem vyšší spotřeba. U toho hdi dáš na dálnici tempomat 120-130 a jedeš kopec nekopec :roker 

Tak je to holt atmosféra, ta se musí točit vždy :) Nevím jak v manuálu, ale s automatem je to fajn svezení, i po dálnici do kopce drží tempomat 130 a točí necelý 3k. Samozřejmě nad 130 už to extra netáhne. Je teda pravda, že dvoulitr v manuálu mi při 130 točí přes 4. Ale ten zas tahá nehledě na rychlost. 

Odesláno (upraveno)

Rozhodně to není 2007. Jinak v roce 2005 sw daly sehnat předfacelifty ale už s facelift elektrikou (dvouzónová klima např). Tohle je nejpozději 2004. A soudě podle šedých koberců tak nejspíš 2002. Od 2003 už byly černé. Stejně tak jsem neslyšel o NFU v předfaceliftu co by plnilo euro 4. Senzor stěračů to taky nemá. Vyhřívaný sesle taky ne. Mlhovky taky ne. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...