Přejít na obsah

Banato

Uživatel
  • Počet příspěvků

    84
  • Registrace

O uživateli Banato

  • Datum narození 7.6.1988

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    bla
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

844 zobrazení profilu

Banato's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

24

Popularita

  1. Banato

    Geometrie zadní nápravy

    Děkuji moc za věčné komentáře. Nesouměrné sjeti pneu jsem zjistil na zimních, které už byly stejně na odpis. Proto jsem šel s letníma novýma pneu na geometrii, abych tomuto nesouměrnému sjetí předešel. Nejvíce byla sjeta pravá přední pneumatika. Tam byla ta nesouměrnost vidět i pouhým okem. Zadní pneu nebyly sjeté nesouměrně, ale pořídím si ten digitální merak, jak doporučil @P607Olda a budu to pravidelně sledovat a zapisovat. Čtyři kola moc času nezaberou. To je super nápad. Jinak nad reklamaci nepremyslim, jelikož by to znova dosrali. Taky bych je asi dost seřval za takovou fušeřinu. Naštěstí to nestalo majlant, takže to nebudu řešit soudně, ale dostanou za odměnu špatne recenze a pokusím se nějaké prachy vyřvat zpět. Jednalo se o autoservis Ševčík v Kroměříži. Vybíral jsem podle hodnocení na netu a to mají dobré. Bohužel to neříká vše a tak nedoporučuji. Nejezděte tam. Ještě bych vás poprosil o tip, jestli někdo z okolí Kroměříže, Vyškova, Uherského Hradiště a nebo Kyjova nezná nějaky spolehlivý autoservis, který svojí práci dělá poctivě a kde by se dalo i pravidelně vracet. Protože nevím, jak najít někoho spolehlivého. Dneska je to všude samej vojeb. A přitom já si rád za kvalitně odvedenou práci zaplatím a jako zákazník se řadím k těm věrným.
  2. Zdravím, potřeboval bych se zeptat, jak je to s geometrií. Byl jsem nedávno na geometrii a dostal jsem nakonec výsledky, které buď ukazují, že mám naprd podvozek a nebo že na autě moc nemákli. Nejvíce me štve celková sbíhavost, která je ještě horší než před opravou a sbíhavost u zadního kola. Bylo mi řečeno, že se zadní nápravou se nedá nic moc dělat. Jedině vyměnit nápravu celou. Mám se stavit jinam na seřízení a nebo je ta geometrie v pořádku? Děkuji moc za názory. Ptám se na to, protože mám pocit, ze auto furt tak nějak plave na vozovce. Pneu mám nové a vyměnil jsem i všechny pružiny. Plus volant je při jízdě po rovince trosku zatočený doprava. Prosím o pochopení, že se v této problematice vůbec neorientuju a proto se ptám tady.
  3. Dekuji za odkaz a chapu, ze je hezke mit originalni vybavu, ale ten oranzovej displej je pro me uz dost zastaraly. Nejde ani o nejake lcd dotykove ptakoviny, ale je to male a kdyz treba sviti hodne slunce, tak je tam prd videt. A kdyby se to dalo nekde sehnat do petikilca, tak bych nad tim asi i premyslel, ale takto fakt ne.
  4. Uz to vidím. Díky za info. Jenže nemám tu diagnostiku. to musí být asi jedine Peugeot originál dia, že? Koupil jsem si nove repro a když jsem vyměnil klasické rd4 za stare pioneer rádio, tak je ten zvuk asi tak 1000x lepší. Více to vybudi repracky a celkově je zvuk živější. A že jsem to zkoušel nastavit přes ekvalizéry apod. Stejně tam starej šmejd hraje lépe. A s tim rd45 plus novým info displayem je problém hlavně v tom, že ho nemůžu nikde na netu najít. Vše je vyprodané...
  5. Njn, bude to šmejd. Chce to něco značkového, ať mi to vybudi repracky v aute. Líbilo se mi hlavně umístění, ale použiju 2din rádio a dám ho nad ovládání klimatizace. Díky za tip, ale rd45 mě neláká. Zvládl bych to nainstalovat, ale já využívám hlavně AUX výstup a ten není u žádného staršího peugeot rádia, pokud se nemylim. Pokud se však pletu, tak se nechám rád mile překvapit. Bluetooth, USB a nebo SD karta pro mě nejsou prijatelne.
  6. Nemate nekdo prosim zkusenost s timto autoradiem? https://www.kaufland.cz/product/481464111/?utm_source=shopping&utm_medium=non-paid&utm_campaign=pricecomparison&sid=46293435 Zajimalo by me, jestli tyhle cinske autoradia jsou vubec nejak pouzitelne, nebo je to jen smejd z aliexpresu. Prijde mi nejake levne…
  7. Banato

    Peugeot 5008 2.0HDi 110kW r.v. 2010

    Ano, myslel jsem druhou řadu. Trošku jsem se přepočítal
  8. Banato

    Peugeot 5008 2.0HDi 110kW r.v. 2010

    Do té třetí řady sedadel se vlezou tři dětské sedačky vedle sebe?
  9. Banato

    Peugeot 207 1.4 benzín

    Doporučuji prodejce. Taky mám 207 od Huga a jezdí skvěle!
  10. Banato

    307 sw 1.6i 110 HP 16V

    Máš na autech dobre nájezdy. Já mám 207sw 1.4 a taky jezdí krásně, ale tři děcka tam prostě nedám. Takže ho nechám manželce, aby vozidla smrady do školy a já si musím sehnat něco jiného. Nejlepší by bylo jak financne, tak prostorové ta 307 sw. Bohužel na 308 sw nemám love. Ale zatím jsem nic hezkého nenašel.
  11. Banato

    307 sw 1.6i 110 HP 16V

    Děkuji za info. Tam určitě nepojedu Ale škoda hezkého auta.
  12. Banato

    307 sw 1.6i 110 HP 16V

    Byl si s tou kontrolou tachometru rychlejší jak já ale děkuji za rychlou reakci. Já už jednu 307 měl. Takže věčně praskajíci žárovky a nefunkční páčky pod volantem mě asi nepřekvapí. Ale co se týče prostoru a pohodlí, to jsem si nemohl stěžovat. Je to bohužel autobazar a navíc nemá nějaké valné recenze, takže to bude asi kašička. Škoda, ten zelený interiér se mi vždy líbil.
  13. Zdravím všechny, Jelikož budu potřebovat brzy auto, kde naskládáme 3 děti dozadu, tak se koukám na 307sw a našel jsem tenhle inzerat https://auto.bazos.cz/inzerat/177272376/peugeot-307-16i-16v-sw-digi-pano-cebia.php Jsou tyhle motorizace spolehlivé a na co si dát případný pozor. (páčky pod volantem jsou peklo u toho auta, ale o tom naštěstí vím) Děkuji za rady. R
  14. Banato

    Avantime

    To je ale škarede auto
  15. Banato

    Pojistky pro el. stahovani oken

    Díky moc. Dneska jsem okno otestoval a začalo fungovat. Nechápu. Nic jsem neměnil a na nic nesahal. Funguje, jako kdyby se nic nestalo
×
×
  • Vytvořit...