Guest Janča205 Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Taky bych ráda poděkovala za skvělej víkend.Jela jsem svým autem poprvé a naprostá pohoda. Citovat
Dave_k Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Připojuji se ke všem co chválí tento velmi povedený sraz. Byl to super strávenej víkend. Počasí jak na objednávku. Takže ještě jednou díky všem co mají v jeho zorganizování prsty. :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Vvitty Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Původně zaslal: tomyka este ze to hovori niekto s s16 ja tam jel 78 poprve... btw bylo velice zajimave sledovat ridice, kteri nemeli s akci nic spolecneho... jak vzdycky strejda rozvasnil stodvacu do kopce na osmdesat a na horizontu zacal brzdit Citovat
Vvitty Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Původně zaslal: Peta Nekteri dobrzdili az na 42 :-D to uz by stalo za pokutu za neprimerene pomalou jizdu Citovat
vector Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Já to dobrzdil na Kilo, aby se mi to dobře počítalo. Reakce vesničanů byla skutečně komická. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Tak se mi potvrdilo to co jsem si myslel již při první návštěvě tohoto fóra, ještě před koupí našeho plechovýho Lva. A to je, že Pežoťáci jsou prostě SKVĚLÍ . Škoda že mi to nevyšlo s volnem,byl by to muj první sraz, byl jsem se jen mrknout v sobotu navečer a v neděli dopoledne ale musím říct že to i tak bylo super, příští si ujít nenechám Citovat
Vertex Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Tak já dal poprvý 60 a zpátky 110, bohužel mi 10 km/h přičítá. Jinak stáli tam u stodoly nějaký fešáci ve Falsche In Alle Teile UNO a asi nemohli přijít na to, proč si to tam kolem tý ochcávky s bradavicí tak dáváme - jak říká Vector, respekt vesničanů před Policií a navíc ještě před značkou PEUGEOT byl asi velkej Citovat
Vvitty Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 tak ty fesaci jeli za mnou, kdyz jsem projizdel vesnici predpisovych 35 a nejak jim to nedalo, vypadali ze me budou predjizdet.... pak zaregistrovali policii a rychle to strihli rovne. zrejme objeli stodolu a zaparkovali treba dostali strach, ze maji sjety vzorek... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Potřebuju vědět komu patří ten klučina, jmenuje se Marek a je z Prahy, dcerka se sním seznámila na srazu a chce si s ním psát. Kdo to ví??? Jezdí v modré 406 Break [upravil dne 11/9/06 Radek Hurvajz] Citovat
Medvěd Odesláno 11. září 2006 Autor Odesláno 11. září 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Potřebuju vědět komu patří ten klučina, jmenuje se Marek a je z Prahy, dcerka se sním seznámila na srazu a chce si s ním psát. Kdo to ví??? Kuk U2U Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Radek Hurvajz Potřebuju vědět komu patří ten klučina, jmenuje se Marek a je z Prahy, dcerka se sním seznámila na srazu a chce si s ním psát. Kdo to ví??? Kuk U2U Díkes Medvěde;) Citovat
Neon Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Poděkování organizátorům (Peta, Medved, Minimaxa, Jepik :-)) a vsem, co se na organizaci srazu podileli je i z moji strany... Všechno bylo zorganizováno na jedničku - od ubytování, přes stravování až po orientační závod. I objednávka počasí se vydařila ... takže nezbývá, než :potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Neon Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Původně zaslal: Neon Neonovi - rodiče: chtějí moc poděkovat bylo to bezva, jako vždy Organizátoři - BEZVADNÍ a všem co jsme tam byli bylo úžasně fajn :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Vzkaz Neonovi - synovi: ve středu nám přivez zelený ručník, ten je náš ale fakt, nekecáme, bude nám chybět do sbírky JJ, ručník přivezu ... ale jinak jsem nikomu nic nevzal (naštěstí :-D). Jak tak na to koukám, tak už vás asi taky zaregistruju, ať nemusíte pořád používat můj nick. Ikdyž alespoň se budu moc občas vymluvit, že jste to psali vy, když tam bude nějaká blbina :D Citovat
vector Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Neon Neonovi - rodiče: chtějí moc poděkovat bylo to bezva, jako vždy Organizátoři - BEZVADNÍ a všem co jsme tam byli bylo úžasně fajn :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Vzkaz Neonovi - synovi: ve středu nám přivez zelený ručník, ten je náš ale fakt, nekecáme, bude nám chybět do sbírky JJ, ručník přivezu ... ale jinak jsem nikomu nic nevzal (naštěstí :-D). Jak tak na to koukám, tak už vás asi taky zaregistruju, ať nemusíte pořád používat můj nick. Ikdyž alespoň se budu moc občas vymluvit, že jste to psali vy, když tam bude nějaká blbina :D Neonku , občas blbinu nenapíšeš a nám je jasný, že to byli rodiče , ale dělej jak myslíš Citovat
Péťa Odesláno 12. září 2006 Odesláno 12. září 2006 Původně zaslal: Neon Jak tak na to koukám, tak už vás asi taky zaregistruju, ať nemusíte pořád používat můj nick. Ikdyž alespoň se budu moc občas vymluvit, že jste to psali vy, když tam bude nějaká blbina :D A jako řádné členy !!! :D :D Citovat
Vertex Odesláno 12. září 2006 Odesláno 12. září 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Potřebuju vědět komu patří ten klučina, jmenuje se Marek a je z Prahy, dcerka se sním seznámila na srazu a chce si s ním psát. Kdo to ví??? Jezdí v modré 406 Break [upravil dne 11/9/06 Radek Hurvajz] Můžu si s těma dítkama taky dopisovat????? :D:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 12. září 2006 Odesláno 12. září 2006 Také děkujeme za pěknou náplň víkendu..... Vertex - chtěl bys je učit vytahovat šlapadlo z rákosí ???? :mrk Citovat
boltn 406 Odesláno 12. září 2006 Odesláno 12. září 2006 co víc napsat prostě :superSUPER:super:super dik organizátorům Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.