Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Janča205
Odesláno

Taky bych ráda poděkovala za skvělej víkend.Jela jsem svým autem poprvé a naprostá pohoda.:potlesk

Odesláno

Připojuji se ke všem co chválí tento velmi povedený sraz. Byl to super strávenej víkend. Počasí jak na objednávku. Takže ještě jednou díky všem co mají v jeho zorganizování prsty. :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: tomyka

este ze to hovori niekto s s16 :)

ja tam jel 78 :D poprve...

btw bylo velice zajimave sledovat ridice, kteri nemeli s akci nic spolecneho... jak vzdycky strejda rozvasnil stodvacu do kopce na osmdesat a na horizontu zacal brzdit :D

Odesláno

Tak se mi potvrdilo to co jsem si myslel již při první návštěvě tohoto fóra, ještě před koupí našeho plechovýho Lva. A to je, že Pežoťáci jsou prostě SKVĚLÍ :mrk. Škoda že mi to nevyšlo s volnem,byl by to muj první sraz, byl jsem se jen mrknout v sobotu navečer a v neděli dopoledne ale musím říct že to i tak bylo super, příští si ujít nenechám :super

Odesláno

Tak já dal poprvý 60 a zpátky 110, bohužel mi 10 km/h přičítá. Jinak stáli tam u stodoly nějaký fešáci ve Falsche In Alle Teile UNO a asi nemohli přijít na to, proč si to tam kolem tý ochcávky s bradavicí tak dáváme - jak říká Vector, respekt vesničanů před Policií a navíc ještě před značkou PEUGEOT byl asi velkej

Odesláno

tak ty fesaci jeli za mnou, kdyz jsem projizdel vesnici predpisovych 35 a nejak jim to nedalo, vypadali ze me budou predjizdet.... pak zaregistrovali policii a rychle to strihli rovne. zrejme objeli stodolu a zaparkovali :) treba dostali strach, ze maji sjety vzorek...

Odesláno

Potřebuju vědět komu patří ten klučina, jmenuje se Marek a je z Prahy, dcerka se sním seznámila na srazu a chce si s ním psát. Kdo to ví??? Jezdí v modré 406 Break

[upravil dne 11/9/06 Radek Hurvajz]

post-0-141095948291_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Potřebuju vědět komu patří ten klučina, jmenuje se Marek a je z Prahy, dcerka se sním seznámila na srazu a chce si s ním psát. Kdo to ví???

Kuk U2U

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Potřebuju vědět komu patří ten klučina, jmenuje se Marek a je z Prahy, dcerka se sním seznámila na srazu a chce si s ním psát. Kdo to ví???

Kuk U2U

Díkes Medvěde;)
Odesláno

Poděkování organizátorům (Peta, Medved, Minimaxa, Jepik :-)) a vsem, co se na organizaci srazu podileli je i z moji strany...

Všechno bylo zorganizováno na jedničku - od ubytování, přes stravování až po orientační závod.

I objednávka počasí se vydařila ... takže nezbývá, než :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Neonovi - rodiče: chtějí moc poděkovat

bylo to bezva, jako vždy

Organizátoři - BEZVADNÍ

a všem co jsme tam byli bylo úžasně fajn

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Vzkaz Neonovi - synovi: ve středu nám přivez zelený ručník, ten je náš

:mrk ale fakt, nekecáme, bude nám chybět do sbírky

JJ, ručník přivezu ... ale jinak jsem nikomu nic nevzal (naštěstí :-D).

Jak tak na to koukám, tak už vás asi taky zaregistruju, ať nemusíte pořád používat můj nick. Ikdyž alespoň se budu moc občas vymluvit, že jste to psali vy, když tam bude nějaká blbina :P:D:D

Odesláno

Neonovi - rodiče: chtějí moc poděkovat

bylo to bezva, jako vždy

Organizátoři - BEZVADNÍ

a všem co jsme tam byli bylo úžasně fajn

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Vzkaz Neonovi - synovi: ve středu nám přivez zelený ručník, ten je náš

:mrk ale fakt, nekecáme, bude nám chybět do sbírky

JJ, ručník přivezu ... ale jinak jsem nikomu nic nevzal (naštěstí :-D).

Jak tak na to koukám, tak už vás asi taky zaregistruju, ať nemusíte pořád používat můj nick. Ikdyž alespoň se budu moc občas vymluvit, že jste to psali vy, když tam bude nějaká blbina :P:D:D

Neonku , občas blbinu nenapíšeš a nám je jasný, že to byli rodiče :D , ale dělej jak myslíš :aut

Odesláno

A jako řádné členy !!! :D :D :D :D

Odesláno

Potřebuju vědět komu patří ten klučina, jmenuje se Marek a je z Prahy, dcerka se sním seznámila na srazu a chce si s ním psát. Kdo to ví??? Jezdí v modré 406 Break

[upravil dne 11/9/06 Radek Hurvajz]

Můžu si s těma dítkama taky dopisovat????? :myslim

:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...