Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

je tu novy trend a tak bych se s tim rad podělil…

kazdemu píšu že nejlepší je volat, na zpravy nestiham odepisovat a na klubu je čtu vážně jen sporadicky… 

Jednoduše, nestíhám to… a pravě třeba hlavně kvůli takovym jako je tento případ…

vždy když se někdo zmíní že je z klubu, tak se snažilm vyjit vstříc

To že mi tohle dělaji cizi lidi, to už neovlivním, ale dělat si to mezi sebou v klubu už mě vážně štve a pak semnou 10lidi takhle vydupe a 11ty to ode me schytá a třeba si to zrovna nezaslouží…

Co z toho plyne, nestěžuju si , ale chci aby se občas někdo zamyslel nad tím co dělá a že kdyz mě takhle denne 5 lidi otravuje milionem fotek a vyndáváním dílů zbytečně, pak ty který o to maji opravdový zájem čekají a nedostane se na ně…

a hlavně práce z buhdarma už mě vážně nebaví…

nedelejte jinym to, co by jste samo nechtěli aby dělal někdo vám, díky….

a proto nechci reagovat na zpravy, maily a td - z 90 ti procent ztrata času

IMG_8459.png

IMG_8460.png

IMG_8461.png

IMG_8462.png

IMG_8463.png

IMG_8464.png

IMG_8465.png

Odesláno

Úplně jsem si vzpomněl na dobu před 20 lety - teda s rozdílem, že tehdy nebyl WhatsApp 🤣 Jinak prakticky to samý v bleděmodrým... I když tehdy byl po dílech hlad a když něco nevzal jeden, vzal to druhý, takže se nic moc nedělo. Dneska už bych to dělat nechtěl...

Odesláno

Já si vždycky vzpomenu na scénu z "S čerty nejsou žerty", jak se hospodský ptá: "A zaplatit čím máte?" :D

Já myslím, že tyhle lidi jsou čerti a zkouší nás. Každý, kdo něco prodává se s tím setkal :aut

Naposledy jsem měl. "Peníze poslat není problém..." A už se neozval :D

Odesláno

Nejlepší byli ti, co říkali do telefonu "sedám do auta a jedu, za hodinu u vás budu". A utekly 3 týdny a furt nedojel, zato volal kvůli jiné věci 🙈

Někteří možná pamatují, když jsem dával k dobru, že na inzeráty mám spešl telefon a v něm uložených x čísel pod jménem "Blb". Takovým volajícím jsem pak rovnou říkal, že danou věc "bohužel nemám", a bylo vyřešeno. Úplně se mi to tím připomnělo.

Jinak teď občas prodávám nějaké díly na kolo a osvědčilo se mi na tom inzerátovém čísle NEMÍT WA. Zajedno neotravují podvodní boti, a zadruhé neotravují vypisovači, co si stejně nic nekoupí. Po mailu se zdaleka tolik nevykecávají.

Odesláno

jo vím že mi spousta z Vás hudruje že nemám ten WA že by komunikace byla snazší ale přesně kvůli tomu to nemám.  Svým způsobem si myslím že komunikačních kanálů provozuju dost. Mám email mám telefon a dá se říct že tady z PC komunikuju většinou jen přes SZ a funguje to.   A tyhle volači nejlíp když volají v pátek večer že něco nutně servisovat nebo v neděli v poledne. A když teda nějakým způsobem nahodím cenu tak už se ani nenamáhá napsat je to drahý nechci.   Nestěžuju si vybral jsem si to je to práce s lidma a ta má svá úskalí. Ale když už mě to sejří tak si řeknu " lidové jsou různý a hlavně blbý " a jedu dál.  

Odesláno

Tak teď si šahám do svědomí a omlouvám se Hugo, páč já sem taky jeden z těch waapovejch otravovačů.. 😂 příště budu volat.. 💙

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...