Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tato reklama není žádný trik. Byla opravdu natočena na špičce nejvyšší budovy světa BURJ KHALIFA,

vysoká 828 metrů. Celá příprava byla velmi pečlivě připravována a rozpočítána. Bezpečnost nade vše.

Vždyť ze 160. patra budovy trvalo ještě přes hodinu dostat se na samou špičku. Žádná jiná reklama ještě nikdy nebyla natočena v takovéto výšce.

Děvče se sice usmívá, ale určitě jí dobře nebylo.

Odesláno (upraveno)

zrovna tohle realne tocili tam. Je k tomu i "jak se to tocilo" video :)  Proste Emirates :) .

Stejny, jao Red Bull natacel to pristani letadlem na heliortu nebo formuli v praze :) . NAzivo to proste vypada lip a je to poznat.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

Já jsem mimo jiné spojař, po stožárech zvyklý běhat, výšek se nebojím, skákal jsem z letadla (naštěstí s padákem :D). Ale když jsem si tu reklamu pustil na velké obrazovce, úplně mi to stačilo 😮 Chtěl bych to zažít, ale vím, že bych to nezvládl.

Odesláno
před 6 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

To jako nikdy neslyšeli o tom že to jde natočit dole a pak ji tam naimplantovat? Všechno se dnes točí trikově a zrovna tenhle shot musí být takhle, nějaký divný.

A proč trikem,když můžou v reálu,byla to pro ně asi i výzva a určitě slušně zaplacená.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...