Péťa Odesláno 31. leden 2024 Odesláno 31. leden 2024 Tato reklama není žádný trik. Byla opravdu natočena na špičce nejvyšší budovy světa BURJ KHALIFA, vysoká 828 metrů. Celá příprava byla velmi pečlivě připravována a rozpočítána. Bezpečnost nade vše. Vždyť ze 160. patra budovy trvalo ještě přes hodinu dostat se na samou špičku. Žádná jiná reklama ještě nikdy nebyla natočena v takovéto výšce. Děvče se sice usmívá, ale určitě jí dobře nebylo. Emirates.mp4 Milan+, radim.1008, Akoc a 4 další ohodnotil 7 Citovat
ozzy56 Odesláno 31. leden 2024 Odesláno 31. leden 2024 (upraveno) už jsem tu reklamu viděl asi před rokem, někde jsem pak četl, že ta žena je kaskadérka Upraveno 31. leden 2024 uživatelem ozzy56 Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 1. únor 2024 Odesláno 1. únor 2024 tohle bych chtěl zažít, škoda že to není přístupné pro každého Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. únor 2024 Odesláno 1. únor 2024 tak ja bych se po** uz jen kdybych vylezl v tom 160 patre ven Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. únor 2024 Odesláno 1. únor 2024 To jako nikdy neslyšeli o tom že to jde natočit dole a pak ji tam naimplantovat? Všechno se dnes točí trikově a zrovna tenhle shot musí být takhle, nějaký divný. Citovat
sitler Odesláno 1. únor 2024 Odesláno 1. únor 2024 (upraveno) zrovna tohle realne tocili tam. Je k tomu i "jak se to tocilo" video Proste Emirates . Stejny, jao Red Bull natacel to pristani letadlem na heliortu nebo formuli v praze . NAzivo to proste vypada lip a je to poznat. Upraveno 1. únor 2024 uživatelem sitler Milan+ a Namor74 ohodnotil 2 Citovat
Akoc Odesláno 1. únor 2024 Odesláno 1. únor 2024 Prešiel som internet a vyzerá to, že tá žena skutočne stála na vrchole Burj Khalifa. Volá sa Nicole Smith-Ludvik. Je to dobrodružka, medziiným aj parašutistka. Aj to zopakovala Radek Hurvajz, Péťa, MotoMoto a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 1. únor 2024 Autor Odesláno 1. únor 2024 Já jsem mimo jiné spojař, po stožárech zvyklý běhat, výšek se nebojím, skákal jsem z letadla (naštěstí s padákem ). Ale když jsem si tu reklamu pustil na velké obrazovce, úplně mi to stačilo Chtěl bych to zažít, ale vím, že bych to nezvládl. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. únor 2024 Odesláno 1. únor 2024 čemu nězavolali, su v duchodě, času mám v cyp--a zrobil bych to levnějši niž ta roba... Péťa, Radek Hurvajz a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Akoc Odesláno 1. únor 2024 Odesláno 1. únor 2024 @ozzy56 Vydrž, kým dostavajú Jeddah Tower v Saudskej Arábii. Výška má byť najmenej 1 008 m. To už roba možno nedá . Havlicek.Lukas a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 1. únor 2024 Odesláno 1. únor 2024 před 6 hodinami, Radek Hurvajz napsal: To jako nikdy neslyšeli o tom že to jde natočit dole a pak ji tam naimplantovat? Všechno se dnes točí trikově a zrovna tenhle shot musí být takhle, nějaký divný. A proč trikem,když můžou v reálu,byla to pro ně asi i výzva a určitě slušně zaplacená. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.