Medvěd Odesláno 28. srpen 2023 Odesláno 28. srpen 2023 (upraveno) Vím, není to Pažrout, ale za mě zajímavý a neokoukaný auto za slušný kačky https://www.facebook.com/marketplace/item/1635129196982286/ Prodám Renault Avantime 2,2 Dci. RV: 2003 Najeto: 383 tis km STK: 30.3.2025 VIN: VF8DE010627940548 Výbava: privilegie, tedy nejvyzsi,panorama, navigace, radio s dalkačem, doual klima (nechladi, asi neni napln). Parkovací kamera (jde odmontovat), světlá kuže, navigace tam je nově nahraná data. Upraveno 28. srpen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
dýzl Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 Banato To je věc vkusu a úhel pohledu!! U tohoto bych řekl NEOKOUKANÉ auto , nevšední vzhled . Medvěd -uvažuješ o novém povozu? Nebo jen polemika o daném modelu? Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 tohle auto dava smysl v 3,0 V6. jezdil jsem v něm. Je to pohodlny luxusni a neokoukany. Ale servis toho stal strasnej majlant z firemni kapsy, nahradni dily drahy jako krava a pojisteni k tomu taky Citovat
sitler Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 ALe auto je to v zasade velmi, velmi unikatni , viz ty dvere, spousta dalsiho. IMHO je strasna skoda, ze se tohle nakonec nechytlo a ze to prevalcovala jina konkurence. (obdobne Vel Satis) Oboje prevalcovala "klasika" z nemecka Citovat
petrinza Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 S těmi dlouhými dveřmi pro umožnění nástupu jedněmi dveřmi pro cestující vpředu i vzadu musí být radost parkovat někde u hypermarketu. A tohle konkrétní auto bude asi pastička na peníze, bude potřeba vyměnit kotouče, motor s tímhle náběhem bude před smrtí, registrováno to u nás bylo v dubnu a už to majitel vzdává a prodává.. Ale je to jedno z aut, která by v budoucnu mohla mít hodnotu. Citovat
sitler Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 @petrinza prave ty dvere jsou dost unikatni. Jsou dlouhe, ale diky dvojitemu kloubu potrebuji na dost velke otevreni min mista, nez hromada normalnich. Jinak Avantime imho nema cenu v jine variante, nez vrcholne 3.0 V6 a "plne palbe", ktera uz jen poroste na cene. Na jezdeni pak jedine 2.0T benzsin, ktery na nic exra netrpi, ale tam cloveka stejen sezerou investice do podvozku, brzd, a nedej boze karosariny. Almanil ohodnotil 1 Citovat
Almanil Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 Zajímavější bude asi ten Vel Satis s motorem od Nissanu, co se dával do 350Z. Citovat
Medvěd Odesláno 29. srpen 2023 Autor Odesláno 29. srpen 2023 před 4 hodinami, dýzl napsal: Banato To je věc vkusu a úhel pohledu!! U tohoto bych řekl NEOKOUKANÉ auto , nevšední vzhled . Medvěd -uvažuješ o novém povozu? Nebo jen polemika o daném modelu? Jenom námět k diskuzi, na přemýšlení o tomhle autě mám příliš mělkou peněženku Banato ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 K tomuto modelu auta-asi měsíc stálo na parkovišti na sídláku, přímo pod okny. Viděl jsem majitele, tedy asi majitele, jednou pak ještě dvě osoby, stát u auta s otevřenou kapotou a dveřmi , no a po měsíci zmizel. Nevím co a jak ,ale nikdy jsem neměl příležitost prohodit s ním pár slov. Medvěde-mně by se taky skrze vzhled líbilo ,ale jsem více na citroeny (někde to píší :"onemocněl citronytýdou") a pak na pugy. Žel dnes už není mezi třeba C5 a P406 (obě jsem sháněl a C5 byla k mání dřív ), takový rozdíl jako byl mezi BéXem a čtyřistapátým-obě jsem měl ! Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. srpen 2023 Odesláno 29. srpen 2023 kdysi sem jednu "obdivoval " v Hlubocepich u prejezdu nebo kde to bylo - stalo tam pod vrstvou jehlici a mozna stoji dodnes Citovat
KoudaK Odesláno 22. leden 2024 Odesláno 22. leden 2024 Soused ho má s 3.0 V6 a raketa je to dobrá ale brzdy nic moc.. Ale na cestování pohodlné... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.