Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Vím, není to Pažrout, ale za mě zajímavý a neokoukaný auto za slušný kačky

https://www.facebook.com/marketplace/item/1635129196982286/

Prodám Renault Avantime 2,2 Dci. RV: 2003 Najeto: 383 tis km STK: 30.3.2025 VIN: VF8DE010627940548 Výbava: privilegie, tedy nejvyzsi,panorama, navigace, radio s dalkačem, doual klima (nechladi, asi neni napln). Parkovací kamera (jde odmontovat), světlá kuže, navigace tam je nově nahraná data.

image.png.e68744057b1d34dbeee65bcfdd6196de.png

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Banato

To je věc vkusu a úhel pohledu!!  U tohoto bych řekl NEOKOUKANÉ auto , nevšední vzhled .

Medvěd -uvažuješ o novém povozu? Nebo jen polemika o daném modelu?

Guest Scratch
Odesláno

tohle auto dava smysl v 3,0 V6. jezdil jsem v něm. Je to pohodlny luxusni a neokoukany. Ale servis toho stal strasnej majlant z firemni kapsy, nahradni dily drahy jako krava a pojisteni k tomu taky :D

Odesláno

ALe auto je to v zasade velmi, velmi unikatni :) , viz ty dvere, spousta dalsiho. IMHO je strasna skoda, ze se tohle nakonec nechytlo :(  a ze to prevalcovala jina konkurence. (obdobne Vel Satis) Oboje prevalcovala "klasika" z nemecka 

Odesláno

S těmi dlouhými dveřmi pro umožnění nástupu jedněmi dveřmi pro cestující vpředu i vzadu musí být radost parkovat někde u hypermarketu. A tohle konkrétní auto bude asi pastička na peníze, bude potřeba vyměnit kotouče, motor s tímhle náběhem bude před smrtí, registrováno to u nás bylo v dubnu a už to majitel vzdává a prodává.. Ale je to jedno z aut, která by v budoucnu mohla mít hodnotu.

Odesláno

@petrinza prave ty dvere jsou dost unikatni. Jsou dlouhe, ale diky dvojitemu kloubu potrebuji na dost velke otevreni min mista, nez hromada normalnich.

Jinak Avantime imho nema cenu v jine variante, nez vrcholne 3.0 V6 a "plne palbe", ktera uz jen poroste na cene. Na jezdeni pak jedine 2.0T benzsin, ktery na nic exra netrpi, ale tam cloveka stejen sezerou investice do podvozku, brzd, a nedej boze karosariny.

Odesláno
před 4 hodinami, dýzl napsal:

Banato

To je věc vkusu a úhel pohledu!!  U tohoto bych řekl NEOKOUKANÉ auto , nevšední vzhled .

Medvěd -uvažuješ o novém povozu? Nebo jen polemika o daném modelu?

Jenom námět k diskuzi, na přemýšlení o tomhle autě mám příliš mělkou peněženku 

Odesláno

K tomuto modelu auta-asi měsíc stálo na parkovišti na sídláku, přímo pod okny. Viděl jsem majitele, tedy asi majitele,  jednou pak ještě dvě osoby, stát u auta s otevřenou kapotou a dveřmi , no a po měsíci zmizel. Nevím co a jak ,ale nikdy jsem neměl příležitost prohodit s ním pár slov.

Medvěde-mně by se taky skrze vzhled líbilo ,ale jsem více na citroeny  (někde to píší :"onemocněl citronytýdou"😃) a pak na pugy. Žel dnes už není mezi třeba C5  a P406 (obě jsem sháněl a C5 byla k mání dřív ), takový rozdíl jako byl mezi BéXem a čtyřistapátým-obě jsem měl !

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Soused ho má s 3.0 V6 a raketa je to dobrá ale brzdy nic moc..  Ale na cestování pohodlné... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...