Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáš pravdu

Jsou barvy, kde se ta běžná špína tak nějak lépe ztratí (šedá, kávová, ale třeba i stříbrná metla a většina světlejších odstínů), zatímco černá a bílá jsou barvy, kde je vidět doslova každej prd.

Odesláno

právě na těchto dvou barvách je normální špína z provozu nejvíce vidět, někde dělali testy (asi v USA--kde jinde), kde zjistili, že na stříbrné metalíze je špína z provozu nejméně vidět

ale možná potřebovali prodat auta ve stř. metle...👍

Odesláno

Počkat, my si nerozumíme. To, že někdo tu špínu nevidí, neznamená, že tam není :o Prostě špinavý je špinavý a je to jen o té ochotě to tolerovat a "nevidět" ;) 

Odesláno
před 3 hodinami, Milan+ napsal:

Černou si musí každý zkusit,nic horšího na údržbu není. Nechal jsem si kdysi dávno stříknout shade 130 a pak doma přistál na popud manželky černý Mercedes,je to hezké,když je to čisté,cca 1 den v garáži po umytí.

Odvtedy ako mám ppf fóliu také veci neriešim.Bohužial už som pred ňou mal niekolko km najazdených. Ale inak keď je auto na slnku a fólia sa znovu zregeneruje tak je to opäť nádhera.

Odesláno
Před hodinou, Medvěd napsal:

Nemáš pravdu

Jsou barvy, kde se ta běžná špína tak nějak lépe ztratí (šedá, kávová, ale třeba i stříbrná metla a většina světlejších odstínů), zatímco černá a bílá jsou barvy, kde je vidět doslova každej prd.

Áno,na staršej 308 farba vopr gray špinu nejak extra nevidno,pokiaľ teda neni pol roka umyté vtedy už je to naozaj extrém brzdový prach po celom aute.Hlavne odvtedy ako som tam dal trw brzdy to je prach všade dokonca aj zadné kolesá cele čierne a predné už ani nehovorím.Prach na predných kolesách po 200km.

9F5F1EC9-2464-4E62-B2E4-ECF9035F04D1.jpeg

Odesláno

můžu potvrdit--byl jsem v autorizáku jen na garančkách a auto vždy pečlivě umyté a vevnitř navoněné 👍

na druhé straně přistavuju vždy auto čisté i uvnitř (je furt čisté i vevnitř --na to jsem pes :roker), tak proč by se baba v servisu kolem auta trochu nevochomejtala 😂, za 7 klacků vyměnit olej a navonět vnitřek to jde nee??  :myslim 😂

• O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes ráno nejaký švajčiarský bláznon za mnou nedobrzdil lebo sa hral s telefónom a výsledkom je naraznik na lakovanie. 
Auto nema ešte ano rok a už má za sebou 2 nehody…

IMG_4671.jpeg

• Zabak22 changed the title to 308 black Pearl nárazníky sú na to aby sa s nimi narážalo
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Auto má už 50tisíc km a aby toho nebolo málo tak prasklo čelné sklo tesne po tom ako som nalepil dialničnú za 50€.

Auto je momentálne po prehliedke C t.j po 60tis.km 

IMG_6020.jpeg

IMG_6123.png

IMG_6122.png

• Zabak22 changed the title to 308 black Pearl prasknuté sklo
  • O 1 měsíc později...
  • Zabak22 changed the title to 308 black Pearl Zabudnuté tesnenie vo fabrike
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Řešíte tady detaily, takže:

píšeš, že první servisní prohlídka (a první výměna oleje) byla ve 32 900 km? Oj. To bych raději vyměnil po 15 a na špínu se vykašlal. A další pak po 20.

Zjisti si, zda řetízek na vačkách je 7 nebo 8 mm široký. 7 mm hrozí roztržením a potkáním motoru. Je lepší, kdyby se to stalo v záruce. Já nechávám předělávat řetěz i s rozvody preventivně v 100 t. km, už se mi dva motory potkaly (jeden v záruce). Předělávka asi 1000 €.

Upraveno uživatelem P607Olda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...