Petr X Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Nazdarek, mozna se to uz tady resilo, ale presto se chci zeptat: Hodne moc v lete postradam klimu ve svem auti, a proto bych se chtel zeptat, co vsechno bych potreboval, abych ji tam mohl nechat dat, kolik by me to asi zhruba mohlo stat a jestli to je slozitej zasah do vozidla, popr. nejaky kontakt na nekoho, kdo by to vsechno mohl mit z nejakeho auta K.O. Citovat
Radek V. Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Sice nevím, za kolik lze dodělat klimu do auta, ale nebude to nic levného. Než dělat v autě takové harakiri, je snad lepší to prodat a koupit auto s klimou..... Citovat
Petr X Odesláno 18. květen 2006 Autor Odesláno 18. květen 2006 takovou odpoved jsem cekal, moc jsi me nepotesil Citovat
Ferry Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 videl bycho to na vyndani palubky z auta, vymenu vzduchovych kanalu pod palubkou, natahat kabelove svazky pro ovladani klapek apod, pak natahnout tlakove hadice k vyparniku, v motoru - vymenit olejovou vanu, vymenit hadice a premistit servo posilovace, kompletne predelat elektricky svazky tykajici se chladice a sahar, vymenit chladic, pridat jeste jeden chladic na chladivo, namontovat kompresor klimy, zapojit ho mechanicky a elektricky, uzavrit celej okruh a naplnit chladivem Este se ti to chce delat ? pokud si postavis jedno auto ze ktereho to budes prendavat vedle toho druheho a budes se v tom hrabat par dni, tak to pujde Citovat
Petr X Odesláno 18. květen 2006 Autor Odesláno 18. květen 2006 no ... tak to asi vzdavam .... :mrk Citovat
rimmer Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 a navic i starsi \"kovove\" dily klimy jsou DOST drahe...zejmena dobry kompresor, jeste drazsi vyparnik...o hadicich nemluve...leda tak to sehnat od znameho z bouracky atp. Citovat
MJSytic Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 No a proto, že taky nemám klimu, tak jsem zainvestoval do opravy ele. šíbru a dopadl jsem jak sedláci u Chlumce viz. autoservisy:grr Zlatý wotevřený wokýnka na páčku a vyklápěcí šíbr ve 106 co má mladá... V tom 3dveřáku se udělá průvan jak v cabriu:D Citovat
Petr X Odesláno 18. květen 2006 Autor Odesláno 18. květen 2006 Hm, kdybych aspon mel to stresni okno Jenomze komu to sverit, aby to tam dodelal a nic nepodelal A taky to nebude asi nejlevnejsi zalezitost. Citovat
Tuldous Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: Petr X no ... tak to asi vzdavam .... :mrk koukám , že Tě Ferry dorazil.. a to ntvrdo..... Chtěl jsem to kdysi dělat 405... a když jsem toto všechno zjistil, dal jsem od toho ruce pryč... fakt docela mazec.... Ani borci co klimy spravují( ne je jenom udržují ) by to nedělali, anebo za balík.... Ptal jsem se několika zkušenejch... Asi fakt jinej vágen.... Ikdyž toho svýho asi zbožňuješ... Citovat
Dave_k Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 Původně zaslal: Petr X Hm, kdybych aspon mel to stresni okno Jenomze komu to sverit, aby to tam dodelal a nic nepodelal A taky to nebude asi nejlevnejsi zalezitost. No a dodělat el. šíbr znamená uříznot střechu, protože tam jsou jinak navržený výztuhy. Takže něco podobnýho jakos tou klimou. Nemám ani jedno a kdybych to chtěl tak opravdu raději to auto vyměním. Citovat
Petr X Odesláno 27. květen 2006 Autor Odesláno 27. květen 2006 No asi to budu muset zase pres leto prezit nejak Citovat
Medvěd Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 Co tvůj problém vyřešit jako jeden vesnický kofr (skutečný příběh, snad i zhudebněno dr. Jahelkou): Onen šťastný majitel novoučkého Favorita se přijel pochlubit kámošům do hospody, proběhlo nějaké to popíjení, pak se přidaly silácké řeči a nakonec sázka (v součtu šlo o cca 10 tKč), že si onen šťastný vesničan prokopne krumpáčem střechu - přišla chvilka napětí, velký rozmach dělníka s krumpáčem v rukou a ejle, krumpáč do střechy zajel jak do sejra. Pointa??? Druhý den majitel zkasíroval lidičky, vybral si výhru, zajel do servisu a místo díry po krumpáči bylo krásné výklopné střešní okno Citovat
Petr X Odesláno 27. květen 2006 Autor Odesláno 27. květen 2006 Tak dame taky sazky? Abych pak ale nejezdil s dirou ve strese ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.