Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek, mozna se to uz tady resilo, ale presto se chci zeptat:

Hodne moc v lete postradam klimu ve svem auti, a proto bych se chtel zeptat, co vsechno bych potreboval, abych ji tam mohl nechat dat, kolik by me to asi zhruba mohlo stat a jestli to je slozitej zasah do vozidla, popr. nejaky kontakt na nekoho, kdo by to vsechno mohl mit z nejakeho auta K.O. :)

Odesláno

Sice nevím, za kolik lze dodělat klimu do auta, ale nebude to nic levného. Než dělat v autě takové harakiri, je snad lepší to prodat a koupit auto s klimou.....;)

Odesláno

videl bycho to na vyndani palubky z auta, vymenu vzduchovych kanalu pod palubkou, natahat kabelove svazky pro ovladani klapek apod, pak natahnout tlakove hadice k vyparniku, v motoru - vymenit olejovou vanu, vymenit hadice a premistit servo posilovace, kompletne predelat elektricky svazky tykajici se chladice a sahar, vymenit chladic, pridat jeste jeden chladic na chladivo, namontovat kompresor klimy, zapojit ho mechanicky a elektricky, uzavrit celej okruh a naplnit chladivem

Este se ti to chce delat ? pokud si postavis jedno auto ze ktereho to budes prendavat vedle toho druheho a budes se v tom hrabat par dni, tak to pujde :)

Odesláno

a navic i starsi \"kovove\" dily klimy jsou DOST drahe...zejmena dobry kompresor, jeste drazsi vyparnik...o hadicich nemluve...leda tak to sehnat od znameho z bouracky atp.

Odesláno

No a proto, že taky nemám klimu, tak jsem zainvestoval do opravy ele. šíbru a dopadl jsem jak sedláci u Chlumce :aut viz. autoservisy:grr

Zlatý wotevřený wokýnka na páčku a vyklápěcí šíbr ve 106 co má mladá... V tom 3dveřáku se udělá průvan jak v cabriu:D

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Petr X

:o

no ... tak to asi vzdavam .... :roll

:D:mrk

:D koukám , že Tě Ferry dorazil.. a to ntvrdo..... Chtěl jsem to kdysi dělat 405... a když jsem toto všechno zjistil, dal jsem od toho ruce pryč... fakt docela mazec.... Ani borci co klimy spravují( ne je jenom udržují ) by to nedělali, anebo za balík.... Ptal jsem se několika zkušenejch...:myslim Asi fakt jinej vágen.... Ikdyž toho svýho asi zbožňuješ...:roll

Odesláno
Původně zaslal: Petr X

Hm, kdybych aspon mel to stresni okno :roll

Jenomze komu to sverit, aby to tam dodelal a nic nepodelal :) A taky to nebude asi nejlevnejsi zalezitost.

No a dodělat el. šíbr znamená uříznot střechu, protože tam jsou jinak navržený výztuhy. Takže něco podobnýho jakos tou klimou. :papa

Nemám ani jedno a kdybych to chtěl tak opravdu raději to auto vyměním. :D

Odesláno

Co tvůj problém vyřešit jako jeden vesnický kofr (skutečný příběh, snad i zhudebněno dr. Jahelkou):

Onen šťastný majitel novoučkého Favorita se přijel pochlubit kámošům do hospody, proběhlo nějaké to popíjení, pak se přidaly silácké řeči a nakonec sázka (v součtu šlo o cca 10 tKč), že si onen šťastný vesničan prokopne krumpáčem střechu - přišla chvilka napětí, velký rozmach dělníka s krumpáčem v rukou a ejle, krumpáč do střechy zajel jak do sejra.

Pointa???

Druhý den majitel zkasíroval lidičky, vybral si výhru, zajel do servisu a místo díry po krumpáči bylo krásné výklopné střešní okno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...