Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako ten uvízlej nedávno na mostku dřevěným.. 😂 jojo... s tím souhlasím.. profíci.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ale stejně už bych husu řídit nenechala... 😅 sem strašnej kruťák, ale zrovna včera sem zas jedný takový pražcový řekla, ať se na to vy.... Když nevidí železniční přejezd.., tak jako "sorry jako"... 😂

Odesláno (upraveno)

Fruktis, Weri - ono zase ty kamioňáky taky nejde brát jen tak šmahem, kolikrát jsou totiž místa vykládek na tak neuvěřitelných místech, že jeden fakt nechápe (a dispečer tam řidiče od stolu pošle s klidem Angličana).

Samozřejmě - Ti Tebou zmínění bezmozci, co do popsaných míst vjeli když se snažili si zkrátit cestu, to je prostě jasnej přešlap. Když ale vidím kam jezděj kluci třeba pro bývalýho klubáka Řebíka, kteří závaží kamionama dřevěný brikety a pelety na různá neuvěřitelná a mnohdy i OA těžko dostupná místa (horské chalupy, rodinné domy ve vilových čtvrtích), tak jsou mi podobné přešlapy o něco pochopitelnější. Samozřejmě - vždycky jde případný problém za řidičem a neplatí pro něj žádná omluva. Když nevím, zda to dám nebo nedám musím se podívat do mapy (mobil má dnes opravdu každý) nebo zastavím tam, kde se ještě můžu otočit a kus se projdu pěšky - najet na lávku pro pěší se 40 t kolosem může fakt jen hovado.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

kdepak--na to není omluva, zvlášť v dnešní době, kdy se může podívat do mapy, má mobil :bojim, když jsem někam jel a viděl, že se cesta nebezpečně zužuje, tak holt ven z tepla kabiny do zimy a ptát, hledat--dneska mají ti smradi samou techniku, ale na nohách vietnamky a to se ven z kabiny nechce 😂, lemry, shnilé lemry to jsou

Odesláno

Ozzy - vždyť to taky říkám.

Ale kdybys viděl videa, co Marek občas zveřejňuje (třeba když veze cisternou pelety na boudu na hřebenech Krkonoš), taky bys nad tím vrtěl hlavou.

Odesláno

Navigace přeci není všemocná,je to berlicka...a kolikrát se mi stalo,že skákala z ulice na souběžnou ulici,mlela kraviny...a je jedno jestli to byl Waze,TomTom,mapy.cz nebo Google. Chce to používat selský rozum..ale ten už vymírá:)

To že se dneska nesmyslně kamionem vozí s prominutím kdejaká cypovina do destinací kam je to s kamionem o držku je věc jiná :) vsichni šetří,tak proč platit dopravu 2x menším autem když jim navykladam jak sem v pohodě tím větším dojedou.

Odesláno

tak u kamionu je to obcas taky pekna demence dispecera, ze ... kam chce poslat kamion. Ale ono staci obcas kouknout co zverejnujou kluci treba od mixu na beton.. a to do mensiho auta proste nedas a nejak tam ten beton dostat musis.

Odesláno

Tak když se v Italii dá projet ulice kde je max výška 2,7m, kamionem, které má výšku 4m, tak to se pak někteří na ostatní značky vys erou úplně.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jo jo :) Ostrava.. ale odkud přesně to nevím..

Jako tohle šetření na zakrytí pražců je tak debilní.. nedivím se, že tam prostě spadli.., ale přišlo mi to vtipný... 😅

např. v Praze Průběžná.. tam jezdí dnes a denně x sanitek do a z Vinohradský nemocnice. Ulice samej ostrůvek, přechod a parkování, takže překážková dráha hadr... a jednodušší koleje pro IZS sou zaházený tou hnusnou trávou zrzavou, uschlou, plnou plevele... Není tam moc kam uhnout, nahoru ke Korytům poměrně často kolona...

No ten kdo to vymyslel, by se měl nechat vyšetřit... 🤦‍♀️

Odesláno

To samo i Letná kolem Sparty a desítky dalších míst v Praze

Doufal jsem, že piráti se svým militantním odporem k automobilismu po volbách odfuní a ono NE, Hříbek zase dostal dopravu pod svůj vliv.

Odesláno

Ja celkom chápem, že nepozorným a navyše "přespolním" sa môže stať, že sa vyberú po električkovej trati. V ČR je bežné, že električková trať je súčasťou cesty pre autá (napr. v Bratislave také niečo neexistuje). A keď aj nie je, tak je jej určitá časť vyasfaltovaná, teda nie sú vidieť pražce. Ten nepozorný šofér si povie, že to je cesta aj pre autá. Keď nabehne na pražce je už tak zmätený a zahanbený, že namiesto vycúvania pokračuje ďalej s nádejou, že ďalej sa mu podarí vyliesť na cestu. Inak si to neviem vysvetliť.

Odesláno

Ano, chapu, muze se stat, ze najedu na tramvajovou trat. Stalo se to i mne, dokonce jsem jel i po chodniku, aniz bych si toho nejprve vsiml. Ale sakra... najet az na prazce a drkotat po nich?

Ale je zase faktem, ze ty odkryte prazce na pasech uprostred silnice jsou strasna zhovadilost. Dokud to tam nebylo, tak tam mohla rychla, hasici apod., ted jsou odkazani jen na normalni pruhy a tramvajovy, ktery je zpravidla daleko prazdnejsi, nemuzou pouzit... strasna hloupost.

Odesláno

Co tramvajová trať. Ale já v roce 87 jsem hledal ve Špindlu léčebnu pro děti, kam jsem vezl syna a podle mapy, šipek v obci a rad místních jsem nějak odbočil a jel dolů z kopce a najednou jsem přijížděl mezi lyžaři k dolní nástupní stanici lanovky. Umoroňuji žsdné čtyřkolka SUV, ale pěkně oranžová Škoda 120 GLS. To byly pohledy lyžujících. Ale podařile se odtamtud odjet bez pomoci. A nakonec i najít správnou léčebnu. Takže ne pokaždé za chybu může navigace, někdy je pako řidič.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...