Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

TVL si říkám že se mi kazí v podstatě prkotiny co jsou do dvou dnů opravené... Už chápu že mi Beran dycky řiká že sem na tom ještě dobře

• O 1 měsíc později...
Odesláno
před 10 hodinami, Jonáš Jiří napsal:

174 kW,XXL

9 stupňů převodovka

R.v.2023

Zadní dveře ele., boční ne,led světla,ty jsou super,aut.klima,bez rezervy,kola 19, nemá bez klíč, nedělá se,fotka v příloze,

držák rezervy se dá dodělat cca 5000,- s dph , + pak případně co ti chybí ve výbavě , hever , klíč na kola a další ....

image.png

• O 1 rok později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

No, tímhle si projde snad každý moderní nafťák. Nám dnes kixl Renault express, závada emisního systému, závada vstřikovacího systému, v pondělí to vezu na servis. 60k najeto, tipl bych nádobka KO. 

Odesláno

už jsem to tu někde psal a samo není to všespasitelný. V servisu mi říkali tankovat jen z pistole, ale pomalu. Takže pozor na pistole pro kamion. Když to tam vlítne rychle, tak je velké riziko poškození nějakého odvětrávacího vedení, nebo tak něco a je to na výměnu nádrže. 

Jinak naše dodávky jsou v poho na tankování doplna, ale teď máme ve firmě nový Transit custom a ten si říká o dolití minimálně x ale maximálně taky x. Nesmí se dát víc. Může se prý utopit nějaké čidlo a systém nevidí kolik tam je a musí se zase do servisu.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Můžu ještě psát do cizích aut?

Včera Mercedes opět několikrát zkolaboval.

Vždy po vypnutí zapalování nejde nastarovat,žádná porucha nikde nesvítí. Vzdáleně nevidí poruchu ani Mercedes

-má to přenos dat .Po půlhodině čekání na odtah ,zřejmě dostal strach a rozjel se. Fotka je z pumpy,nemá souvislost s načerpaným palivem.Stává se pravidelně. Převodovka zatím původní.

IMG_3689.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...