gom_18 Odesláno 14. duben 2023 Odesláno 14. duben 2023 TVL si říkám že se mi kazí v podstatě prkotiny co jsou do dvou dnů opravené... Už chápu že mi Beran dycky řiká že sem na tom ještě dobře Citovat
pavelblaha Odesláno 5. červen 2023 Odesláno 5. červen 2023 Jsem zvědavý, jaká motorizace, převodovka, výbava, rok výroby v tom Včku? Citovat
Jonáš Jiří Odesláno 5. červen 2023 Autor Odesláno 5. červen 2023 174 kW,XXL 9 stupňů převodovka R.v.2023 Zadní dveře ele., boční ne,led světla,ty jsou super,aut.klima,bez rezervy,kola 19, nemá bez klíč, nedělá se,fotka v příloze, xSilver a pavelblaha ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. červen 2023 Odesláno 6. červen 2023 před 10 hodinami, Jonáš Jiří napsal: 174 kW,XXL 9 stupňů převodovka R.v.2023 Zadní dveře ele., boční ne,led světla,ty jsou super,aut.klima,bez rezervy,kola 19, nemá bez klíč, nedělá se,fotka v příloze, držák rezervy se dá dodělat cca 5000,- s dph , + pak případně co ti chybí ve výbavě , hever , klíč na kola a další .... Citovat
Jonáš Jiří Odesláno 29. květen 2025 Autor Odesláno 29. květen 2025 První porucha po 135 tis. km Prasklá pneu o obrubník Nemá rezervu, tak odtah ozzy56 a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. květen 2025 Odesláno 29. květen 2025 ´Teda takový auto bych nechtěl, po 130k km prorvat gumu, zlatej peugeot Ne, fakt super, že tohle drží Jak dopadl traveller? xSilver ohodnotil 1 Citovat
Jonáš Jiří Odesláno 29. květen 2025 Autor Odesláno 29. květen 2025 Prodal jsem ho a co mám info tak spokojenost Jezdí s tím ale o hodně míň km xSilver, Péťa a VojtouNerCZ ohodnotil 3 Citovat
Jonáš Jiří Odesláno 3. říjen 2025 Autor Odesláno 3. říjen 2025 Tak další odtah. Porucha ad blue. Už to zase začíná s poruchami. Nová ńádrž a čerpadlo.. Skoro stejné km jak s Peugeotem a stejná závada. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 3. říjen 2025 Odesláno 3. říjen 2025 No, tímhle si projde snad každý moderní nafťák. Nám dnes kixl Renault express, závada emisního systému, závada vstřikovacího systému, v pondělí to vezu na servis. 60k najeto, tipl bych nádobka KO. Citovat
martinecondrej Odesláno 3. říjen 2025 Odesláno 3. říjen 2025 už jsem to tu někde psal a samo není to všespasitelný. V servisu mi říkali tankovat jen z pistole, ale pomalu. Takže pozor na pistole pro kamion. Když to tam vlítne rychle, tak je velké riziko poškození nějakého odvětrávacího vedení, nebo tak něco a je to na výměnu nádrže. Jinak naše dodávky jsou v poho na tankování doplna, ale teď máme ve firmě nový Transit custom a ten si říká o dolití minimálně x ale maximálně taky x. Nesmí se dát víc. Může se prý utopit nějaké čidlo a systém nevidí kolik tam je a musí se zase do servisu. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. říjen 2025 Odesláno 3. říjen 2025 tos neměl daleko od baráku, ten odvoz--občas tam tankuju Citovat
Jonáš Jiří Odesláno 25. duben Autor Odesláno 25. duben Můžu ještě psát do cizích aut? Včera Mercedes opět několikrát zkolaboval. Vždy po vypnutí zapalování nejde nastarovat,žádná porucha nikde nesvítí. Vzdáleně nevidí poruchu ani Mercedes -má to přenos dat .Po půlhodině čekání na odtah ,zřejmě dostal strach a rozjel se. Fotka je z pumpy,nemá souvislost s načerpaným palivem.Stává se pravidelně. Převodovka zatím původní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.