Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás kolegové. Jen mám malý dotaz. Řešil tady někdo výfuk na 807čku 2L 100kw RHR? Jedná se o zadní tlumič. Nikde ho nemůžu najít. Snad jen origo za 13t. Ale to to bude jako poslední volba. Díky za nějaké postřehy. P.

Odesláno (upraveno)

ahoj, podívej se po zadním tlumiči výfuku pro stejný dvoulitr od PSA, (RHR), technicky bude vyhovovat a na 807 ti ho napasuje každý, kdo umí s COčkem..., klidně bych šel i do polského výrobce a po úpravě ho nastříkal hliníkovým sprejem z Lidlu

https://www.evyfuk.cz/vyfuky/PEUGEOT/307/2.0%20HDi%20Turbo%20Diesel/06298195/

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

kdysi jsem posledni dil nahradil tusim bosal vyfukem urcenym pro 2,2hdi a to jsem mel v6 benzin a pohoda, jen sem nechal navarit rovne koncovky, hdi ma zahle dolu. tusim cenovka okolo 3000,-

Odesláno

Díky za rady, to už mne také napadlo použít výfuk ke stejnému motoru RHR třeba ze 407mičky ale tam je to úplně jiné. 807čka s touto motorizací má jako jediný model zadní tlumič uložený napříč auta. Poláky z Aukra sem zkoušel a odepsali mi že na tuten model nic nemají psal sem asi do pěti firem na výfuky a všude zamítava odpověď.  Můj výfuk ještě není děravej jen má uhnilý dva držáky ze tří vím že by to šlo asi zavařit ale asi by to bylo jen na chvíli a muselo by se to v místě těch držáků vyztužit a nakonec to asi stejně dopadne že budu muset koupit originál. Jen sem sondoval jak to majitele tohodle modelu řešili. P.

Odesláno

@PítrR bohužel.  Aparátem ani nedisponuju mám sice aparát na plněný drát který je podobný ale moje svářečské schopnosti jsou velmi omezené a druhá věc je že z bezpečnostních důvodů se na dílně svařovat nesmí.  Ale zkusím se zeptat u souseda jestli by na to měl kapacitu. 

Odesláno

Ahoj

Moje zkušenost je stejná. RHR Euro5 rv.  2013. Zadní tlumič je napříč a je hranatý a ten v druhovýrobě není k dispozici, jen originál za peníze, jak je napsáno výš. Stejný motor staršího data výroby a Euro4 má zadní tlumič jiný. Držák už mi taky upadl, v servise to přivařili a zatím drží. 

Honza

Odesláno

Honzo díky za postřeh. Já mám výfuk příčný kulatý, někde sem našel ten hranatý chtějí za něj sedmičku což by docela šlo. Ale potřeboval bych zjistit jestli je to zaměnitelný. Problém je v tom že ta firma to objednává v Itálii a nemají k tomu žádnou dokumentaci jen schematický obrázek prý by to šlo vrátit ale ta představa mne trošku děsí.. ještě zkusím kolegu Vénu výše a jeho kamaráda svářeče šikulu. Věno z garáže jsi tu?  🙂

Odesláno

Zdar. Tak do toho Tyllu sem zkoušel psát asi na tři adresy a odpověď žádná. Když sem tam volal tak si mne přehazovali jak horkej brambor a měl sem pocit že obtěžuju. P.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...