Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj, po jizde v silnem desti mi vyskocila kontrolka motoru+ servis, po chvili zustala svitit jen konrolka. Chyba pres OBD U1218, P2084, druhy den kontrolka motoru zhasla...pet dni klid, dnes v desti se opet kontrolka rosvitila. Zkusenost, napad, diagnostika Praha sever?

Dik M

Upraveno uživatelem Martinsnek
Odesláno

To mi strycek Google taky nasel, spis mi jde o to, jestli mam panikarit, ze me to nekde necha nebo znicim neco co me pak bude stat bambilion. Nebo zvolit variantu dve a naucit se stim zit😉

Odesláno

V tomto směru jsem laik, ale tipuju, že nemusí včas probíhat regenerace a budeš muset vyměnit ( zbytečně brzo) FAP.

Jinak bych to viděl na poškozený kabel/ netěsný konektor. Každopádně čím dříve, tím levněji. 

Odesláno

Kdybych chtel tuhle radu, tak asi nebudu psat sem...vsichni vime, ze elektronika u francouzu si nekdy zije svym zivotem, takze bych spis cekal radu typu "musis s tim hned do servisu, jinak znicis filtr" nebo " v poho, prostrikni kontaktolem konektor druheho cidla pred filtrem" takze asi tak.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Ahojte. Pridavam sa do tejto temy. Tiez mi to zacala robit moja 508 uz pred 4 rokmi mesiac po kupe ked som vletel v silnom dazdi do stojacej vody na vozovke. Dva roky bol klud potom to sem tam vyskocilo v dazdi a dnes opat. Napada ma ci to nemoze byt kabelaz. Dnesna mláka na vozovke nebola nejak velka ale treba zobrat mozno do uvahy obsah soli ktory znizuje elektricky odpor vody. Inak regeneracia prebieha normalne. Samozrejme chyba je ihned zmazana cize sa nejazdi so svietiacim "check". Jedina nevyhoda ze netlaci turbo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...