PaKr Odesláno 15. červenec 2022 Odesláno 15. červenec 2022 (upraveno) Sice není (a nebude) moje, ale snad nevadí Kolega z práce ji chtěl zrušit, ale nakonec ji koupil švagr jako druhý povoz k stávající 307 break s RHR. Rok 2002, najeto cca 163 a je to trochu podle hesla 1 000 MB - tisíc malých bolestí. Asi rok a půl stála, protože bylo asi vyplavené BSI, ale teď zatím startuje a jede. Nefunkční otevírání kufru - vyřešeno COM KO - vyřešeno, i když poněkud složitěji Přední světla - vyleštěné Stahování okna u řidiče - prasklé lanko stahovačky - vyřešeno Přední nárazník - vyřešeno Sahara a větrák: sahara opravena zalepením a vyztužená 3 závitnicí, větrák vyměněn za darovaný koncern se stejnou roztečí, ale chycený přes dlouhé matky a kousek závitnice. Chladič není rozbitý, ale teče vlivem zubu času, takže už je koupený nový. Upraveno 16. duben 2025 uživatelem PaKr Citovat
PaKr Odesláno 15. červenec 2022 Autor Odesláno 15. červenec 2022 Oprava sahary VojtouNerCZ a Ferry ohodnotil 2 Citovat
Ferry Odesláno 15. červenec 2022 Odesláno 15. červenec 2022 zachranuj zachranuj, takovy auta uz nebudou PaKr a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. červenec 2022 Odesláno 15. červenec 2022 Takovýhle auta v nějakým rozumným stavu už bohužel ani pořádně sehnat nejdou. PaKr ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 15. červenec 2022 Autor Odesláno 15. červenec 2022 (upraveno) Tak pojali jsme to jednoduše - kastle zdravá ( i když místy nějaký tvarový šrám) a motor jde ( a pěkně), tak to zkusíme zachránit. Aspoň nehrozí FAP, EGR a další všechno, co bylo/je špatný, tak se zatím podařilo opravit nebo koupit za velmi solidní peníze. Teda až na stahovačku, ale ještě něco zkusím Upraveno 15. červenec 2022 uživatelem PaKr Péťa ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 15. červenec 2022 Autor Odesláno 15. červenec 2022 Je možné, že existuje i čerpadlo na dva konektory? Vyměnil jsem celou nádržku, protože ostřikovače nešly. Sice jsem dostal i jiný motorek, ale ten je taky na jeden konektor. A stejně chyběl ten "husí krk" na nalívání. Ale teď přemýšlím, k čemu je ten druhý konektor Citovat
PaKr Odesláno 15. červenec 2022 Autor Odesláno 15. červenec 2022 @radim.1008 ty právě nejsou ( pokud je nárazník původní , ale vypadá, že je ) Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. červenec 2022 Odesláno 15. červenec 2022 Kabel na motorek ostřiku světel tam bude natažený, ale nepoužitý. Tuším že když jsem na své 307 měnil motorky, tak na druhé čerpadlo byl konektor modrý. inoxing ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 15. červenec 2022 Odesláno 15. červenec 2022 Jj moturky na dva konektory nejsou, ale jsou dva moturky Citovat
PaKr Odesláno 17. červenec 2022 Autor Odesláno 17. červenec 2022 Dneska trochu "neviditelné" práce vzduchový a kabinový filtr a svíčky. Ještě jsem očistil kostru na převodovce, ale ještě jsem si přidal práci, protože jsem zlomil šroub kostry na kastli. takže zítra budu vrtat... Ale musím ocenit, že filtry i svíčky byly "značkové", i když kabiňák a svíčky už tam byly už nějakou dobu. Ale i kolem svíček je sucho, skoro bych řekl i čisto. OK406 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 20. červenec 2022 Autor Odesláno 20. červenec 2022 Posílal jsem mail, ale za den a půl neodpověděli tak dávám tipovací otázku: je to na třídvéř? Já si myslím, že ano, ale nevidím to tam napsané a nechce se mi to pak vracet, čekat na další atd... https://iautodily.cz/stahovacka-lp-peugeot-307-2000-2005-nd100286229.html Citovat
PaKr Odesláno 20. červenec 2022 Autor Odesláno 20. červenec 2022 Tak jsem to objednal, uvidíme Fruktis ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 22. červenec 2022 Autor Odesláno 22. červenec 2022 Něco přišlo a kupodivu jsem se trefil a je to ta správná pavelu96 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 2. srpen 2022 Autor Odesláno 2. srpen 2022 Tak stahovačka funguje, ale mělo to menší dovětek. Napřed mi to poslali a pak ještě přidali ( konečně) odpověď na můj dotaz, ale napsali, že třídvéř nemají...., tak asi ta co poslali, byla jediná Minulý týden jsem ( nejen ) na tomto autě nedělal nic, protože jsem pomáhal se stěhováním, ale včera a dneska jsem s tím trochu pohnul. Zalomený šroub od kostry jsem nakonec vzdal, oko od kabelu jsem převrtal na 8 a přišrouboval přes plech pod baterkou. Druhý oříšek jsem si nachystal s chladičem, protože jsem tak dlouho vybíral, až jsem vybral... Ale širší než původní, a s jedním "nátrubkem" ( a záslepkami) navíc. Nakonec jsem sehnal hadice z vrakoviště a vypadá to, že všechno těsní. Tak ještě dodělat nárazník a mohlo by to být hotové. Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 3. srpen 2022 Autor Odesláno 3. srpen 2022 (upraveno) Dneska jsem trochu kitoval a brousil nárazník, ale dělalo se blbě, bylo takové vedro, že kit byl tvrdý hned po rozmíchání na stěrkách. Stahovačka je definitivně na svém místě hlavně doufám, že už ji nebudu vyndávat. Přišla se zbytky odvrtaných nýtů, ale nýtovačku nemám, tak jsem chtěl dát "samozávrtné" šrouby ( nevím jak se přesně jmenují ), ale nakonec jsem ty zbytky nýtů sundal a dal jsem normální šestky šrouby a pojistné matice. Ale aby nebyla kolize mezi šrouby a držákem skla, tak jsem dal šrouby do dveří a matky zvenku. Edit: nějaké doporučení, čím přilepit tu plachtu ve dveřích? Oboustranná páska stačí nebo nějaké lepidlo ( mamut )/ silikon? Upraveno 3. srpen 2022 uživatelem PaKr Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 4. srpen 2022 Autor Odesláno 4. srpen 2022 Nevím, jestli to ještě někdo čte, ale dneska jsem zase trochu postoupil. Vyměnil jsem olej a nalakoval a nahodil nárazník - není sice dokonalý, trochu jsem to občas přehnal s horkovzduškou ale snad to moc nevadí. radim.1008, Pepito a Fruktis ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. srpen 2022 Odesláno 4. srpen 2022 Já to lepil buď sanitárním silikonem nebo utěsňovačem PaKr ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 26. srpen 2022 Autor Odesláno 26. srpen 2022 Tak tapec. asi drží. Nakonec jsem vzal taky sanitární silikon . Ještě vyměnit brzdy a zadní tlumiče a může klidně na cesty. Dneska jsem se pustil do předních a byl to zážitek. Držák třmenu a kotouč jsem sundával přes hodinu. Už jsem byl celkem zoufalej, ale nakonec se zadařilo. Jenom nevím, jestli došlo k nějaké inovaci u výrobce nebo nějaké improvizaci u nějakého mechanika. Ale překvapil mě jiný tvar destiček. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. srpen 2022 Odesláno 26. srpen 2022 (upraveno) Vono vepředu má 307 ATE, bosch a bůhví co ještě, + podle roku výroby byl trochu jiný tvar. Na NFU HB automat mám úplně jiný xD Upraveno 26. srpen 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.