Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přátelé

Zakoupil jsem starší kávovar Beko CEG 5331 X a vzhledem k absenci návodu k použití by mě zajímaly odpovědi na 2 otázky:

a) dá se nějak nastavit síla kávy nebo je to dané přímo výrobcem?

b) v návodu, co jsem si stáhl z netu, se píše o "prostředcích na samočištění", ale nepíše se nic dalšího. O jaké prostředky se jedná a koupím je v běžné drogerii nebo musím přímo do prodejny BEKO?

Děkuju a budu rád i za reakce uživatelů stejného (podobného) stroje

P.S.
Návod na stránkách výrobce jsem si stáhl, ale odpovědi na mé otázky jsem tam nenašel

Odesláno (upraveno)

Na čištění toto:

https://www.zbozi.cz/vyrobek/durgol-milk-system-cleaner-500-ml/
https://www.zbozi.cz/vyrobek/durgol-swiss-espresso-2-x-125-ml/

My kupujeme Durgol běžně v Makru, tak počitam že ho maji běžně v obchodech s kavovary nebo drogerii.

Síla kávy se dá určitě nastavit, pohledam, v navodu je jen toto - "Podle chuti kávy, kterou si přejete, zmáčkněte tlačítko silné nebo
slabé espresso"
tak je možne že to jinak nejde, což je teda blbý

Pokud chceš kávu silnější zkus nastavit mlýnek na co nejjemnější mletí.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 1 hodinou, Radek Hurvajz napsal:

zkus nastavit mlýnek na co nejjemnější mletí.

Aby mu pak kávovar pořídil protlačit vodu tou jemnou kávou. Trochu bych se obával, že to dlouhodobě nezvládne.

Odesláno

hlavne na cisteni ti staci obycejna soda za 3 koruny a ne ty predrazeny *neumím psát slušně*ky..... sodu, rozpustit ve vode a protahnout kavovarem a je klid. Kdysi jsem to takto odkoukal v Hiltonu a doma je to taky cajk.....

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)
V 17. 6. 2022 at 19:14, Scratch napsal:

hlavne na cisteni ti staci obycejna soda za 3 koruny a ne ty predrazeny *neumím psát slušně*ky..... sodu, rozpustit ve vode a protahnout kavovarem a je klid. Kdysi jsem to takto odkoukal v Hiltonu a doma je to taky cajk.....

Tak děkuju Scratchovi za radu - dnes poprvé začala svítit kontrolka na odvápnění, doma v šufleti byl pytlík sody bicarbony a už je vyčištěno - teda doufám.

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...