Medvěd Odesláno 12. červen 2022 Odesláno 12. červen 2022 Přátelé Zakoupil jsem starší kávovar Beko CEG 5331 X a vzhledem k absenci návodu k použití by mě zajímaly odpovědi na 2 otázky: a) dá se nějak nastavit síla kávy nebo je to dané přímo výrobcem? b) v návodu, co jsem si stáhl z netu, se píše o "prostředcích na samočištění", ale nepíše se nic dalšího. O jaké prostředky se jedná a koupím je v běžné drogerii nebo musím přímo do prodejny BEKO? Děkuju a budu rád i za reakce uživatelů stejného (podobného) stroje P.S. Návod na stránkách výrobce jsem si stáhl, ale odpovědi na mé otázky jsem tam nenašel Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. červen 2022 Odesláno 12. červen 2022 (upraveno) Na čištění toto: https://www.zbozi.cz/vyrobek/durgol-milk-system-cleaner-500-ml/https://www.zbozi.cz/vyrobek/durgol-swiss-espresso-2-x-125-ml/ My kupujeme Durgol běžně v Makru, tak počitam že ho maji běžně v obchodech s kavovary nebo drogerii. Síla kávy se dá určitě nastavit, pohledam, v navodu je jen toto - "Podle chuti kávy, kterou si přejete, zmáčkněte tlačítko silné nebo slabé espresso" tak je možne že to jinak nejde, což je teda blbý Pokud chceš kávu silnější zkus nastavit mlýnek na co nejjemnější mletí. Upraveno 12. červen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
sitler Odesláno 12. červen 2022 Odesláno 12. červen 2022 Silu kafe neumi, jenom umi upravit/nastavit objem vody. Sice to silu taky ovlivnuje, ale neni to uplne dobtra regulace sily. Citovat
Péťa Odesláno 12. červen 2022 Odesláno 12. červen 2022 před 1 hodinou, Radek Hurvajz napsal: zkus nastavit mlýnek na co nejjemnější mletí. Aby mu pak kávovar pořídil protlačit vodu tou jemnou kávou. Trochu bych se obával, že to dlouhodobě nezvládne. Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. červen 2022 Odesláno 17. červen 2022 hlavne na cisteni ti staci obycejna soda za 3 koruny a ne ty predrazeny *neumím psát slušně*ky..... sodu, rozpustit ve vode a protahnout kavovarem a je klid. Kdysi jsem to takto odkoukal v Hiltonu a doma je to taky cajk..... Citovat
Agrafik Odesláno 20. červen 2022 Odesláno 20. červen 2022 Nebo kyselina mléčná za pár kaček, která je v těch profi odvápňovačich. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 5. červenec 2022 Autor Odesláno 5. červenec 2022 (upraveno) V 17. 6. 2022 at 19:14, Scratch napsal: hlavne na cisteni ti staci obycejna soda za 3 koruny a ne ty predrazeny *neumím psát slušně*ky..... sodu, rozpustit ve vode a protahnout kavovarem a je klid. Kdysi jsem to takto odkoukal v Hiltonu a doma je to taky cajk..... Tak děkuju Scratchovi za radu - dnes poprvé začala svítit kontrolka na odvápnění, doma v šufleti byl pytlík sody bicarbony a už je vyčištěno - teda doufám. Upraveno 5. červenec 2022 uživatelem Medvěd OK406 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.