Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kdo ví co to bylo za havěť ….tak nic neni asi 100%…. chtěl jsem to dat nekde  dolu pod motor ,ale tam by to asi nepřežilo …. no uvidíme jestli tam budou ťapky….jo vim ze to jen cvaká podle toho to poznáš ….

neni tam moc teplo na krytu chladiče ?

Odesláno

Zdá se že ne. Mám to posazené na antiklouzavé podložce pod mobil. Pokud si vzpomenu, zítra to vyfotím.

Ano na cvaknutí se musí počkat, svítící LEDka by byla vidět hned 😉 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Konečně jsem si za světla u auta vzpomněl - posazené na antikluzné podložce krytu chladiče od loňského června, takže rok a třetinu. Bohužel naposledy mrcha vlezla z druhé strany na hadice od turba k chladiči vzduchu v pravém podběhu a kousla 😞 . 

20241117_100207.thumb.jpg.5f1b19f70f8d4bcb128b00d4d04d91da.jpg

20241117_100159.thumb.jpg.2c458cd9b15e51ed49c30dde743c9d12.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak v patek 3. servisní prohlídka, malá jen olej a filtr, po telefonu sděleno cca do 5500 Kč tak jsem zvědav, ještě se zeptám na zaplnění FAPu, kolik procent…..

žena jezdí jak důchodce a já mám zákaz sedat za volant, že na to moc šlapu a pak to žere 7l🤣😂😂

Odesláno

Tak 3 servisní prohlídka hotová olej, filtr a systematické operace 5300Kc a za 300 kč jsem nechal udělat výpis jak je zaplněn fap a hodnoty kolem fapu…..bez problémů 

nicmene ještě musím zajet znova , 

začala vzadu na nárazníku kvést chromová lišta , tu vymění ale co je horší teče olej mezi hlavou a blokem a to fest, takže se sepíše případ a když se to bude rozhazovat vyměnili by se komplet vršek s vačkami i se silnějším řetízkem , ale rozhodne Peugeot co se bude dělat zda jen pretesnit nebo výměna váček .

minuly rok dělali cca 20 aut a všem se při stejném problému měnili zároveň řetízek a vacky….   

přikládám foto jak teče tak si to zkontrolujte majitele 1.5😉

IMG_1060.jpeg

IMG_1061.jpeg

Odesláno (upraveno)

Asi už s tou výměnou vaček nedělají problémy. Mám to hotové asi měsíc. Stačilo říct že to za studena rachotí a samozřejmě víko teklo. Doložil jsem tři poslední faktury za servis a za pár dní mi volal termín opravy. Můžeš napsat po kolika km čistí do dpf. 

Upraveno uživatelem Koča
Odesláno
před 46 minutami, Charlie 1 napsal:

minuly rok dělali cca 20 aut a všem se při stejném problému měnili zároveň řetízek a vacky….   

tvl., to mi připomíná Š 120, tam se taky měnila těsnění pod palicí pomalu jak žárovky, pak těsnění pumpy, pak svislé čepy, prostě furt něco..., v roce 2025 se stejnou závadou 20 aut v jednom autorizáku !!😯🙈, řetízek radši nekomentuju...,  jestli není v dnešní době lepší koupit ojetinu za 100 tyšic 😉 a srá*t na všecko a proplouvat životem s úplatkama,  když ani s novým není klid...:myslim

Odesláno

prý u 1,5 běžný problém 😂 u nějaký várky dali málo těsnícího tmelu mezi palici a blok a toto je výsledek😂

Ozzy hele ono to jezdi…..

mam se z toho hroutit 😂

Milan+ a myslis ze dnes to je jen u Peugeota, ze je vsechno ojebany.? včetně protikorozní ochrany , elektroinstalace apodobne?

tak te pri tom necham….

soused by ti tady mohl povídat o Hjonde i30 a kolik stála oprava katalyzátoru v autorizaku …. jeste ze to mel v zaruce….😉

volvo myho šéfa novy auto pri 60000 km vyletěl píst z motoru výměna motoru….

bracha Multivan novy auto pi 117 000km komplet GO motoru jako u všech bibturb 147 kw piliny z vydřeného egru ve válci vybrousí takovou vůli ze auto žere 1,5l oleje na 1000km …..

soused po roce vracel MB za 1,5 protože tam pořád něco vrzalo a servis si s tím nevěděl rady…

je to proste o kusu a stesti….

Odesláno

@Charlie 1  možná žiju v omylu, ale po novém autě chci, abych otočil klíčkem a jel, aspoň pět let aby to tak bylo bez nějakých starostí, jestli se pose*re to nebo ono, nakonec jim nedáváme falešné peníze..., tak proč nám prodávají nedokončená auta ??  já si nemůže stěžovat, protože zatím nemám s autama potíže, ale kdybych měl, byl bych z toho hotový--to přiznám ;), proto píšu, jestli není lepší v poslední době koupit šunku a prolízat STK atd. pomocí české uličky a na parkovišti každému omlátit dveře, bo mi je všecko jedno 🙈

Odesláno (upraveno)

Radka má se Swištěm za 6let 130 000 bez jediný závady, Punkač má najeto ještě víc, myslím přes 150 000 a žádná závada ho taky nepotkala, takže auta který se neserou skutečně existujou, A když se koukneš na fórum Suzuki do sekce servis tak se tam řeší maximálně nějaký prkotiny na starších kusech, na tomhle základu jsem to kupoval i já.

A věřím tomu že ten Ozzyho převlečený Renault na tom bude podobně.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

@ozzy56 : tuším, že už jsem tu kdysi dával "výcuc" směrnice EHS, podle které se konstruoval Favorit.... Auto má vydržet bez větších oprav 80000km.... Jak je to v dnešní EUdobě netuším....

Odesláno
před 13 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

A věřím tomu že ten Ozzyho převlečený Renault na tom bude podobně.

samozřejmě doufám, že to tak bude :papa

ale já jinak opravdu nemám s autama problémy, asi bude mít vliv i to, že mám nějaké zkušenosti a podle toho se k autu chovám..., opravdu ještě existují značky, co jednou ročně absolvuješ garančku a jinak NIC, i když některé jsou v Česku vnímané jako podřadné...,bohužel,   ale stejnak mě se*re, že Peugeot najel na nějakou slepou kolej a nikdo z těch cy*pů nahoře to nevidí, přitom ti dole v servisech to jasně vidí už několik let 😢

Odesláno (upraveno)

@ozzy56

Dneska má pug snad jen neokoukaný design. 

@Charlie 1

soused po roce vracel MB za 1,5 protože tam pořád něco vrzalo a servis si s tím nevěděl rady…

Jakože auto vrátil a dostal kačky zpět,jo? Po roce. Hm.

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno
před 16 hodinami, Charlie 1 napsal:

volvo myho šéfa novy auto pri 60000 km vyletěl píst z motoru výměna motoru….

bracha Multivan novy auto pi 117 000km komplet GO motoru jako u všech bibturb 147 kw piliny z vydřeného egru ve válci vybrousí takovou vůli ze auto žere 1,5l oleje na 1000km …..

soused po roce vracel MB za 1,5 protože tam pořád něco vrzalo a servis si s tím nevěděl rady…

je to proste o kusu a stesti….

Súhlasím, môj známy má kiu sportage s 80 000 km a už trikrát musel riešiť problémy s motorom. Najskôr žral vodu, potom sa voda dostávala do oleja a následne žral olej nakoniec mu vymenili celý motor. :D 

Odesláno
před 4 hodinami, Milan+ napsal:

@ozzy56

Dneska má pug snad jen neokoukaný design. 

@Charlie 1

soused po roce vracel MB za 1,5 protože tam pořád něco vrzalo a servis si s tím nevěděl rady…

Jakože auto vrátil a dostal kačky zpět,jo? Po roce. Hm.

ne, vzali mu ho protiúčtem zpátky a vzal si jiný nový….

a jestli tomu nevěříš , můžeš skočit fo Hjonde , přijet a ja tě k němu zavedu a on ti to poví sám, zas tak daleko to ke me nemáš😉

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak výměna chromové listy v zadním nárazníku v autorizaku, jsou tam stejně šikovný mechanici😉 při předávání dobrý asi to něčím přilepili , ted byl hic 2 dny tak to přestalo držet , koukal jsem ze urvaly plastový přichyt….tak jsem jim psal , co s tim budou dělat….popravde uz se mi tam auto nechce davat ….muzu to dat do jinyho autorizaku?

IMG_1390.jpeg

IMG_1391.jpeg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...