Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak při výměně kol jsem si všimnul hak dráha jezdí…. jak důchodce a nebrzdí ….no za 2 roky to na STK neprojde ….jinak auto už dobity ze všech stran kromě strechy ,od parkování ….lidi jsou hovada, některým to asi dela i radost🤔😡

IMG_7524.jpeg

• O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

hoj chlapci teď jsem zjistil, ze klima u 3008 fouká na minimalni teplotu cca 13.9C a když dam vnitřní okruh nedostanu se na níž než 10.6C měřím ve výdechu klímy a ostatní vydechy uzavřeny …..

mohl by to někdo u 3008 poface změřit než to budu resit?

jde mi o to ze jedem do chorvatska a když tam bude auto stát na vyhni rozpaleny na 50C vevnitř a ja někam pojedu tak než to vychladim na 22C(13C vzduchem tak abych dřív nezdechnul teplem….?případ ze stojím na dálnici v zácpě 3 h a auto to neuchladi nejsem moc klidný…🤔

kdyz 406 fuci 4.4C?

u obou aut měřeno na volnobeh….

diky 

IMG_8477.jpeg

IMG_8480.jpeg

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno (upraveno)

Jak dlouho ti to běžělo na ten vnitřní okruh? Ono pokud je všechno ohřátý tak to trvá celkem dlouho než se to vychladí
Chceš říct že 406 v těchto vedrech fouká 4,4°C z výdechu? To se mi nezdá

Uvádí se při teplotě okolního vzduchu 25°C má foukat 5 - 10°C

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

koukni do vlákna o moji 406….fakt to je lednice!a z trubky klímy co jde do kabiny je úplně ledová….

dnes bylo 31…. to by bylo asi v normě…

to AC max pustí jen větráky na max ne?

nebo zvýší chladicí vykon?

asi špatně chapu funkci tlačítka 😉

Odesláno

Nemůžeš porovnávat 406, kde máš kompresor pouze s magnetickou spojkou vs 3008 kde máš proměnlivý zdvih kompresoru a inteligentní dobijení vs. emise...  Ber to tak, že je tohle o 25-30 let někde jinde a už dávno nejde o komfort zákazníka, ale o obláček CO2 co ti jde z auta... 

Odesláno

mapy jsem chtěl nahrát , ale za po chvíli to na obrazovce napise vykřičník ze aktualizace se nezdařila, zkuste to znovu….co mužů dělat blbě?

auto stojí, motor běží….

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak po dovoleny, najeto celkem 2400 km se spotřebou 5,6l auto slapalo bez problemu- spokojenost 

ale nějakéj chytrák prostřední pas vzadu je tam takový cvok  tak přes nej prorval uzávěr pasu  kterej je teď dole a pas nejde zapnout , zpatky to nejde nebo jsem nepřišel jak!!??….a ten cvok je asi zacvaklej natvrdo když ho budu chtít rozdělat praskne nebo to někdo řešil a má řešení ?

dik

IMG_9202.jpeg

IMG_9201.jpeg

IMG_9200.jpeg

IMG_9199.jpeg

Odesláno (upraveno)

diky Hurvajz ty najdeš všechno👍

ale nechapu jak to někdo mohl prorvat dolu🫣

jeste k funkci adaptivniho tempomatu při cestě , fungoval naprosto bez problému a překvapil mě i v silném dešti v Rakousku když auto před námi skoro nebylo videt a tempomat bez problému dodržoval vzdálenost , takze za mě👍

a ohledně navigace Tomtom jel jsem podle ni obě cesty a bez problému nás nikde do uzavírky nenahnala ani do zácpy + komplet ukazovala radary, které waze který běžel souběžně neukazal, funkce trafic zapnutá

Upraveno uživatelem Charlie 1
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

hoj tak první zavada je tu, nebliká mi blinkr v levým zrcátku...dá se tam vyměnit žárovka nebo už to je LED a mění se celý modul? popřípadě už jste někdo měnil.....ja s tím moc nejezdím,dnes jsem s tím jel a hned jsem si toho všimnul....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...