Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj!

Přemýšlím, že někdy v létě, třeba o víkendu některém by se mohl uskutečnit někde v okolí Brna nějaký menší sraz. 

Místo mě napadlo brněnský UH parkoviště (parkoviště naproti Ústředního hřbitova). Teď záleží na tom kdo by dojel a jestli by to mělo cenu. Popřípadě, pokud by někdo měl námět na lepší místečko, může se navrhnout :)

Upraveno uživatelem ModraStrela
Menší dodatek
Odesláno (upraveno)

Dříve se pořádaly na Pryglu. V Brně býváme tak 2x do měsíce, když by se to sešlo klidně se ukážeme. ;)

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno (upraveno)

Taky býval Šebetov

Já bych hlasoval pro obnovení 😄

A jinak Prýgl dobrý

ale z Prahy poněkud daleko

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Na tom Prýgl by byl fajn. Teď ale aby se to plánovalo jen pro 10 lidí. Tak by bylo fajn pro hlasování kdy by se to hodilo nejvice. Já mám víkendy volné 2x do měsíce. 

Odesláno

Tak Olympia Brno už je hotovo. Nabijecky jsou funkcni, takze krome 4x Tesla destination charger, je tu ted 8x AC EON. A nove je i nad vjezdem krasna zelena cedule aby se to lip hledalo. Ideální na sraz v Brně. Ale Vy asi nikdo nedojedete elektroautem, že? 😃

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, ModraStrela napsal:

@Icemarwin 

21.5 od 17:00 na Brněnské přehradě. 

A ti co nemohou, nezoufejte. Jednou za měsíc se budeme scházet 

Aha, a kde, třeba zamluvit stůl by nebylo špatný, v restauraci Přístav u Vodů až budeš vědět kolik učastníků by dojelo. Tam jsme se schazeli celkem pravidelně. John teda pak dělával spoustu parkovišť srazů, na Futuru. Ale puvodní myšlenka byla Prígl sraz.

Mužeš mrknout sem - https://www.peugeot-club.com/forum/235-pravidelne-minisrazy-brno/?page=6

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

@Radovanek je úplně jedno kdo dojede jakým autem - myšleno PSA koncern 😂, mám v plánu ty místa obměňovat jak spoustu lidí psalo (Olympia, Futurum)... 

@ozzy56 jelikož jsem to vymyslel, tak jak já, tak moje "žena" dojedeme 😂 

@Radek Hurvajz bylo by fajn, aby se udělala Messenger skupina, aby se vědělo, s kým se může na 100% počítat. 

Odesláno

Já bych to takhle neškatulkoval do Messenger skupiny a podobně, řešil bych to tady ve vlákně kdo se přihlásí tak přijede. Jak to roztahaš po Facebooku a po messengeru a podobně budeš v tom mít jenom chaos, ale jak chceš, je to tvůj nápad.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...