fandula Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 Zdravím, neměl by někdo radu, postup, jak udělat kontrolku regenerace filtru FAP u Peugeou 207sw 1,6Hdi 68kw. Aby když spustí regenerace, tak se kontrolka rozsvítila nebo něco píplo. Slyšel jsem že to jde asi nějak přez vyhřívání zrcátek. Díky za radu Citovat
slimboy Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 (upraveno) Prestuduj tuto temu az do konca a dostanes sa do obrazu: https://www.peugeot-club.com/topic/91525-signalizace-regenerace-fap-jednoducha-uprava/ Najjednoduchsia verzia: 1. kup 12V diodu a kusok dvojziloveho kablika 2. nastav lave spätne zrkadlo co najviac doprava hore 3. v lavom dolnom rohu ho podober plochym skrutkovacom a vypac ho 4. na kontakty vyhrievania zrkadla naspajkuj dvojlinku s diodou a diodu bud vlep do otvoru v plastovej platforme na zadnej strane zrkadla urceneho pre diodu na kontrolu mrtveho uhla, alebo ak tam otvor nemas, tak si vyvrtaj malym vrtakom otvor na vnutornej bocnej stene spätaku a diodu vlep tam (tam je aj lepsie viditelna ako ked svieti cez zrkadlo) Upraveno 19. březen 2022 uživatelem slimboy Citovat
ozzy56 Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 ahoj, nevím, jestli se u 207 při regeneraci zapíná i výhřev zpět. zrcátek, ale určitě se zapíná výhřev zad . okna, tak by se mohl vzít proud i odsud--myslím někde pod přístrojovkou , počkej co poradí odborníci přes elektriku Citovat
fandula Odesláno 19. březen 2022 Autor Odesláno 19. březen 2022 Zdá se to být jednoduché, tak to vyzkouším. Díky za rady a odkaz, je to tam rozebrané do detajlů. Ten pípák by tam také byl super, ale to už bych sám nezvládl. Citovat
Guest Rudo08 Odesláno 25. březen 2022 Odesláno 25. březen 2022 Moja skúsenosť vždy pri spustení regenerácie sa zapne vyhrev spätných zrkadiel,kontrolku dorabat nepotrebujem, vždy to poznám keď sa spustí regeneracia motor má dunivy zvuk,reakcie na plyn sú spomalené auto je lenivejsie nejde do ťahu po zosliapnuti plyn.pedalu.Spotreba vždy vyskočí na dvojnásobok priemernej spotreby.Pri regenerácii pri diaľničnej rýchlosti to ale nie je poznať,ale len pri nižších rýchlostiach. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. březen 2022 Odesláno 25. březen 2022 jsou lidi, co regeneraci podle zvuku motoru atd. prostě nepoznají, takže by chtěli kontrolku... ferinko2 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 25. březen 2022 Odesláno 25. březen 2022 Kdyby tu byl nějaký elektronadšenec, co by UMĚL a VYMYSLEL tuhletu kontrolku DPF pro Fordy, garantuju mu práce tolik, že bude jen zirat. Bohužel mezi Forďáky žádnej takovej Oddie, kterého jsme tu kdysi měli a kterýho bavívalo podobné výzvy realizovat, prostě není a tak klidně zalovím i ve vodách zdejších. Citovat
Guest Rudo08 Odesláno 25. březen 2022 Odesláno 25. březen 2022 (upraveno) Šikovný autolektrikar niekde v tvojom okolí určite je,bude to pre neho hračka Upraveno 25. březen 2022 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Citovat
Medvěd Odesláno 25. březen 2022 Odesláno 25. březen 2022 (upraveno) Kdyby to bylo tak jednoduchý, tak by to mezi forďákama už dávno někdo bouchal. Ale nebouchá a koho se ptám, tak mi tvrdí, že to prej nejde Upraveno 25. březen 2022 uživatelem Medvěd Citovat
Hafity Odesláno 25. březen 2022 Odesláno 25. březen 2022 Že by to "ZaQik" neuměl ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. březen 2022 Odesláno 25. březen 2022 tak zkusit to zapojit jako u PSA snad nejni takový problém, myslím zjistit jestli jde při regeneraci FAP do špíglu štrum..., anebo vzít proud od napájení vyhřívání zad. okna--někde v pojistkovce to bude, chce to jen měřit, nechci být chytrolín jako starostův syn ale nevidím v tom problém, navíc ta kontrolka nemusí být ve špíglu, může být kdekoliv v zorném poli v přístrojovce Hafity a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 25. březen 2022 Odesláno 25. březen 2022 před 3 hodinami, Hafity napsal: Že by to "ZaQik" neuměl Kdo? Citovat
Hafity Odesláno 25. březen 2022 Odesláno 25. březen 2022 Jeden z "guru" přes Fordy.... Dodělával mi tempomat a přehrával soft do Focuse.... Je někde u Prahy, Vestec či Jesenice.... Citovat
Driver Odesláno 25. březen 2022 Odesláno 25. březen 2022 před 4 hodinami, Hafity napsal: Že by to "ZaQik" neuměl Jo potvrzuji. Fakt šikovný člověk přes Fordy. Když jsem měl C-Maxe tak jsem u něj byl na aktivaci tempomatu a při té příležitosti mi nabídl i nahrání upraveného softwaru do řídící jednotky a ještě nějaké maličkosti. Pohyboval se na forďáckým foru https://www.ford-focus.cz/forum (kde jinde že ) Hafity ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 26. březen 2022 Odesláno 26. březen 2022 Už tomu rozumím - jsa majitel Galaxy, tak jsou pro mě členové Focus clubu velkou neznámou. Citovat
Driver Odesláno 26. březen 2022 Odesláno 26. březen 2022 Já jsem na něj narazil i na Ford clubu. Ale to je jedno, jestli něco budeš na Galaxy potřebovat, zkus ho kontaktovat. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 27. březen 2022 Odesláno 27. březen 2022 Tak což o to, jestli ford při regeneraci pouští nějaký elektro spotřebič (ať už zrcátka nebo zadní sklo), udělat si signalizaci není žádný problém Hafity a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 27. březen 2022 Odesláno 27. březen 2022 ty systémy zatížení motoru při regeneraci bývají stejné a je to jako u politiků--jeden to vymyslí a další jen opisují... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.