Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

možná proto, že C5 je se srovnatelným motorem lepší na svezení (můj názor), jízda v C5 je fakt super, ale já v něčem lepším, třeba na vzduchovém podvozku ještě nejel, jinak P 508 je sice moc nízká a dost tvrdá :myslim, ale taky bych šel do mladšího s menším nájezdem :super

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

O C5 jsem pár let zpátky taky dost uvažoval, to svezení na tom jejich hydropneumatickém podvozku je nepopsatelné.. Taky proto si drží cenu o něco víc :) Nakonec mě ale odradily dvě věci - strašák v podobě problémů s podvozkem (co jsem tehdy načetl tak ono to vydrží dost, ale jakmile se něco podělá tak je cena opravy nesmysl..) a volant s pevným středem, přes to jsem se nedokázal přenést prostě :D 

Teď se poohlížím zase, po šesti letech s 407 Coupé už je potřeba větší auto (s dvouma velkýma psama se sice jezdit dá ale už to není moc pohodlné, o bezpečnosti nemluvě) a mám jasnou 508SW - ideálně GT s ještě 2.2HDI :) Bohužel ty použitelné teď vyskočili o cca 100k cenově výš :( 300 až 350 tisíc je prostě moc.. 

Odesláno
před 2 hodinami, Rikic339 napsal:

... a volant s pevným středem, přes to jsem se nedokázal přenést prostě :D 

Jestli jsi zvyklý chytat volant z vnitřní strany tak v tomhle autě se to rychle odnaučíš, jednou-dvakrát si při zatáčení zlámeš prsty a přestaneš to dělat 😁 A nakonec přijdeš na to, že to zase není tak špatný....

Odesláno

@Driver Ne, jsem zvyklej na dva typy ovládání - buď pod volantem nebo na volantu. Pod volantem mu nedělá problém přejet rukou a najít si to, ale když je to na volantu tak jsem zvyklej že je to vždy v tom "rameni" :D A to mi u toho Citroenu prostě nesedlo :D 

Odesláno
před 2 hodinami, Francouz_407 napsal:

Obě jsou pěkné, tady asi záleží na tvých preferencích zda chceš raději kombi nebo sedan. On i ten sedan má dost velký kufr, z vlastní zkušenosti - 4-člená rodina s věcmi na týdenní dovolenou se vejde v pohodě. Jinak hydractiv mají obě.

Odesláno
před 9 minutami, Francouz_407 napsal:

Ten Kopecký je ta cena + 30000kc, :(

Musíš brát v úvahu, že je to auto od dealera u kterého bude jasná a hlavně doložitelná historie. Když jsem kupoval auto před 4,5roky u dealera já, tak k němu byla ještě roční záruka na závady a auto bylo p připravené k prodeji po udělaném servise. Myslím, že ten příplatek za to stojí. :myslim

Odesláno
před 6 hodinami, Rikic339 napsal:

olant s pevným středem, přes to jsem se nedokázal přenést prostě :D 

Ten pevný střed je nejlepší věc co na autech znám. Bohužel u nové verze to už nedělají. Škoda

Odesláno
před 6 hodinami, Francouz_407 napsal:

Jo jo díky, na mobile.de koukám, po tom Německu jezdí i David Kubrt, ten teď pomáhá s Ukrajinou, ale mám se mu ozvat. Dívám se ale v ČR, jestli se tu neobjeví něco zajímavého. Už koukám pouze po C5 a P508.

Jste z toho Kubrta nějak paf,normální a slušný dovozce se nepotřebuje takhle prezentovat. Co znám tady z okolí,tak takhle se tady neprezentuje nikdo. Každý jezdí sám, jelikož ví kam se podívat atd. Nedělá z toho nějaké divadlo. Tady možná jede ještě na sledovanosti. Jináč za mě je spousta jetých aut s historií tady koupených v ČR. Šel bych raději do toho. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...