Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

@Weri 605  Já si myslím že to ostatní ticho bude mít trochu souvislost s tím o čem jsme se bavili na srazíku.  Já se budu snažit to nějak rozlousknout co nejdříve ten týpek je mimo CZ a nejsem si úplně jistý jestli pracovně nebo soukromě takže se mi nechce ho otravovat takže v příštím týdnu ho klepnu co a jak. 

Odesláno (upraveno)

Už je začlenovaná 😉

Takže teď půjdeme zasrazovat 😎 

Edit: Taxem to snad za všechny Veverkovic úspěšně sešmoulal :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Všecko registruju, platba dorazila, ale dneska už nemám sílu jít pro pc a zanést údaje do tabulek..  😅

Velikonoce budu mít náročný, ale pak už se těším na zbytek objednávek..! 😊😊😊 když už k tomu sednu, tak ať jich je tam aspoň 5... 🤩

Zejména bych prosila nováčky o dřívější platbu.. nerada bych to řešila na poslední chvíli.. a nebo vůbec... pokoje máte zamluvené již delší dobu, ale není o vás slyšet.. 😂

Odesláno

@Weri 605 k edit: za me predbezne plati cumenda, ale i ta je na vode, proto nedelam zadnou zavaznou rezervaci na cokoliv. Je tam moc promennych a cele to je ve stavu "kdyz to vyjde, tak..." . A jestli to vyjde nebo ne bdu vedet tak v patek 27. :D :D 

Guest Scratch
Odesláno

@Weri 605 ahoj, zatim plati cumenda a urcite odjedem pred setmenim, ja nerad na motorce jezdim v noci lesem, zvlast v techto koncinach. Coupe kdysi u Skalice polibilo prase, ja s nim libacku na motorce uplne nechci zazit 😀

Odesláno

No ehmm, jak to říci . . .  hmmm . . . . no zkrátka - dneska mi volali z Bělohradu, že nastupuji 11.5. na tři týdny , tedy do 1.6. na léčbu/rehabilitační . :roker Nevím jak je to o víkendech, tedy jestli jsou procedury i o víkendu . . . Ale na pobyt to tedy nevypadá a to ani ze soboty na neděli . Takže možná přijedu sám samotinký na sobotu, spanilka , pokec , oběd a zase pryč.  Ale jak říkám - dnes mi volali kdy nastupuji a to je zatím všechno co vím . . .  :myslim

Odesláno

No radost nemám, víš jak 😅..., ale sem ráda, že ti to klapne a hlavně doufám, že i pomůže... ✊ (v sobotu tomu asi moc nedaj..., jezděj tam příbuzný atd... personál chce taky kalit... 😉)

Odesláno (upraveno)

No nicméně - pokoj č. 15 je zjevně volný . 😟     Ale z Lázní je to cca 120 km , tak zkusím dorazit "na čumendu" 🙃

EDIT: No tak mi právě lékařka napsala , že procedury bývají i v sobotu dopoledne a jsem práce neschopen, takže žádné courání domů a tedy ani na sraz.  Leda že bych to zkusil na tajňačku, no nevím  😥

Upraveno uživatelem Klemoň
Aktualizace
Odesláno

Klemoň uteklej z lázní... 🤣 to budeš  jak Nárožný z toho filmu.. taky utek a pak dostal sprda... 🤣

Hele asi to nelam přes koleno.. 😅 abys neměl prů...r .. 🙊

Odesláno

Dojedeme asi taky spolu s Márou, ale musíme si k tomu sednout a nějak to dát dohromady co a jak. Hlavní problém spíš bude čím přijedeme, ne že by toho bylo skladem málo, ale málo co jede a má platnou stk :D

Odesláno (upraveno)

Jestli chceš spát a jíst, tak je volnej pokoj tuším 12 a 15 a udělejte si objednávku v eshopu.. do 17.5. musí být zaplaceno... :)

Upraveno uživatelem Weri 605

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...