Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak u nás je pojítko u souseda také na rodiném baráku, protože v sousdství žádný vyský dům není. A vše je daleko.

Napojení k sousedovi, tím nemyslím něco na černo, ale ofiko služby jak píše Hurvajz.

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, morepower napsal:

Kluci, mě fakt zajímá jenom to 5G a jeho současný úskalí.

Vysílač je skutečně u souseda a bydlím v díře, teda..na konci díry :D

To myslíš tu Díru na náměstí?

Já bych se také 5G vyhnul, to je speciálně v této době jen na mobilní zařízení a i k tomu do budoucna je to určená. Tak zvaný Internet věcí. 

Jinak jsem koukal na pokrytí O2 a i když by měl mít shodné pokrytí s TM, tak třeba u nás v Liberci jede TM 5G a O2 ani ťuk.

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno (upraveno)

@MotoMoto  No, tu nemyslim :D Ne že bych tam párkrát nebyl až do rána,ale né...

no tak já tomu dám eště čas a na podzim uvidim...

@Pe.Tr dík za link. Podle tady toho 5G nemám.

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

Je to tedy už nějaký pátek, ale o2 nebo tm kdysi dokázali na nové technologie zapůjčit zařízení na kauci na vyzkoušení... Možná by stálo za to se zeptat v jejich prodejně a vyzkoušet na místě... 

Odesláno

Nebydlíme od sebe daleko, takže asi tuším jaké máš problémy :D 

Já chtěl O2, protože využívám O2TV a byl jsem s ním spokojený, ale bohužel k nám do ulice není přitažený kabel na pevný net, takže jsem poptával jejich net vzduchem. Bohužel v mém okolí jsou všechny vysílače překryté stromy, takže mi nebyli schopní poskytnout net. Nakonec jsem vzal místního poskytovatele, který má anténu v krásném dohledu ode mě, zatím mi běží 75Mbps a slibují v brzké době navýšení na 100. Jinak poskytovatele mám Tišice.net resp. Nordic Telecom

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...