Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Asi jsem už starej, ale prostě se mi čím dál víc líbí, když se stará věc opraví, než když se vyhodí a pořídí nová... :roll
A tohle je jen drobnost - altík, které se repasují i u nás. Ale co tam "kluci opálení" bez váhání opravují by nás ani nenapadlo :D

Odesláno

díky za video, vrátilo mě tak o 45 let zpátky do naší elektrodílny..., kromě toho vinutí statoru jsme dělali všechno, rozložit-složit, jako ti šmoulové na videu, a ty Téčka klíče jsme si museli posvařovat z trubkových klíčů , bo jiné nebyly 😂, ale zkušební stolici jsme měli tovární :super--daly se na ní testovat i startery..., když se to odkouká, může altíky a startery repasovat i opice 😉

Odesláno

Taky jsem zavzpomínal na léto cca 1987, kdy jsem byl na brigádě v navijárně motorů v Hronově - Zbečníku. Ale tam byla nutností "kočka" na manipulaci s motory a staré vinutí se z motoru dostávalo v peci - rozpálit a vytrhat.

Odesláno

Zrovna takúto dielňu som nemyslel. Ak keď už, tak nejakú mladú Kubánku, ktorá dokáže ušúlať cigaru medzi stehnami. Ale vraj je to iba mýtus🙄

Odesláno

Tady snad není moderátor.Tohle má být v rubrice servis Udělej si sám.😀Jinak ty videa od opravářů z Pakistánu jsou výživný všechny.Co tam vyváděj s nákladákama to si tady nedovolil nikdo ani za éry opravářů JZD.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...