MJSytic Odesláno 30. prosinec 2021 Odesláno 30. prosinec 2021 Asi jsem už starej, ale prostě se mi čím dál víc líbí, když se stará věc opraví, než když se vyhodí a pořídí nová... A tohle je jen drobnost - altík, které se repasují i u nás. Ale co tam "kluci opálení" bez váhání opravují by nás ani nenapadlo ozzy56, Akoc, Hafity a 6 další ohodnotil 9 Citovat
ozzy56 Odesláno 30. prosinec 2021 Odesláno 30. prosinec 2021 díky za video, vrátilo mě tak o 45 let zpátky do naší elektrodílny..., kromě toho vinutí statoru jsme dělali všechno, rozložit-složit, jako ti šmoulové na videu, a ty Téčka klíče jsme si museli posvařovat z trubkových klíčů , bo jiné nebyly , ale zkušební stolici jsme měli tovární --daly se na ní testovat i startery..., když se to odkouká, může altíky a startery repasovat i opice Citovat
BubakGS Odesláno 30. prosinec 2021 Odesláno 30. prosinec 2021 (upraveno) ...tvl, jak tam to lozisko "vylisoval" jebnutim o zem..... Upraveno 30. prosinec 2021 uživatelem BubakGS Citovat
jarokare Odesláno 30. prosinec 2021 Odesláno 30. prosinec 2021 Pěkný video , byla by paráda , kdyby šlo vždycky všechno takhle hezky rozebrat Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 30. prosinec 2021 Odesláno 30. prosinec 2021 Taky jsem zavzpomínal na léto cca 1987, kdy jsem byl na brigádě v navijárně motorů v Hronově - Zbečníku. Ale tam byla nutností "kočka" na manipulaci s motory a staré vinutí se z motoru dostávalo v peci - rozpálit a vytrhat. Citovat
Akoc Odesláno 30. prosinec 2021 Odesláno 30. prosinec 2021 Zaujímavá je tá výstupná kontrola . Ešte tak nejaké video z dielne na Kube. Citovat
Akoc Odesláno 30. prosinec 2021 Odesláno 30. prosinec 2021 Zrovna takúto dielňu som nemyslel. Ak keď už, tak nejakú mladú Kubánku, ktorá dokáže ušúlať cigaru medzi stehnami. Ale vraj je to iba mýtus Citovat
Dýdý Odesláno 31. prosinec 2021 Odesláno 31. prosinec 2021 Tady snad není moderátor.Tohle má být v rubrice servis Udělej si sám.Jinak ty videa od opravářů z Pakistánu jsou výživný všechny.Co tam vyváděj s nákladákama to si tady nedovolil nikdo ani za éry opravářů JZD. Citovat
Péťa Odesláno 31. prosinec 2021 Odesláno 31. prosinec 2021 Moderátorů je dost, ale superadminovi do příspěvků nešaháme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.