Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
V 30. 10. 2022 at 18:07, Pe.Tr napsal:

tak zazlobil řídící ventil vyfukovy vačky, dal sem ho na pozici sací vačky a chyba se změnila na P0011 , takže je to jasné . objednáno a ikdyž po smazání je teď i po zkušebce klid , ho raději vyměním , 850,- u badišáka . cajk .

tak po dvou letech a 24000 km se ozval prozměnu saci aktuator P0011  , zatim sem to jen smazal ,objednam ho a vymenim s olejem v prosinci. 

a pritom takova blbost 😁

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno (upraveno)

hm tak dnes opět naskočila P0011 a asi se tedy nevyhnu výměně rozvodů :( , no aspoň budu mít pak klid :D , jen zatím co studuju net tak nevím jestli si na to troufnu . mění se i kola s časováním a tom bych asi zhořel . 

image.png.38e31670ac49c4266a027149b5c4452f.png

Upraveno uživatelem Pe.Tr
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

a dnes doslo i na i10 a rozvodovy retez je fakt natazeny jak prase , kola vacek jsou na vymenu taky a dokonce to fakt bylo volne tak ze uz to brousilo hliníkové viko rozvodů. takze radeji jeste sundame vanu kvuli šponám.

co me ale stale udivuje, ze to nerozsvitilo kontrolku motoru 🥺

IMG-20250109-WA0007.jpg

IMG-20250109-WA0004.jpg

Screenshot_2025-01-09-19-26-56-657_com.miui.gallery-edit.jpg

• O 3 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

na i10 se nam zacalo pravidelne vypalovat vlakno ( z dvouvlaknove zarovky) levého brzd svetla . dneska jsem to cele rozkopal a nakonec tvl v aute v konektoru s samčima pinama byl tenhle vlas (podle me je to kousek z chlupaté izolačky ) ktery zrejme propojoval dva piny a to se vláknu moc nelíbilo 🙈

IMG_20250831_132955.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak cesta do práce a hovn o . :D pazvuk je tam furt . ale vybrečel jsem se na dílně a kluci přivez to , dva sedli dovnitř jeden do kufru a ostatní třepali autem a postupně jsme vymontovavali veci z auta :D .

auto už je tiché!!!

přemýšlím jak na ty sedačky, dělalo to něco v opěradlech zadních sedaček , víc ta levá . asi povolil svar co drží zámek sedačky , musím to rozpolstrovat a omrknout , zatím je mám složené vzadu aby bylo ticho :D 

Odesláno

tak sem to dnes rozebral , ty sedačky , u sloupku jsou našroubované a je tam takový čep nalisovaný , tak sem to rozebral , trošku rozklepal na Koudelku, zmensila se vule . + uprostred maji obe sedacky čem s takovým přesahem a ten přesah je uložený v plastovém pouzdře,tak sem to taky rozebral a pouzdro vyplnil jakoze dalsím pouzdrem ,tim jsem ten vakl odtranil, sedacky i presto jdou slozit normalne. 

zatim sem auto vyndal z garaze s pocitem ze mam hotovo. tak az se zase s nim nekam vydam tak napisu ze dobrý a nebo vlakno uzavreme neb auto lehlo popelem 😁 ( kupodivu jak jsem byl v ráži vubec sem nefotil , u mne divné 😁)

Odesláno

to je soukromý pozemek a neveřejné nabíječky 🖕🏻😁

a ti co jezdí do práce v EV a Phev už jsou dávno doma a kdyby nahodou.... tak je vedle me dalsich 19 nabíječek 😝

Odesláno

tak konečně jsem se k tomu dostal :)

servis s mot olejem a filtrem , pylák s generátorem ozónu a voňafka borůvková 😁 . vyměněna pz spz led a pz blinkr Led , nějak to umítalo. 

pp třmen nechodil , takze desky na te strane byly sjety divně , takže komplet vyčištěné brzdy ,rozhýbáno,  vpředu nové desky Ate originál , nová brzdovka a chladící kapalina . 

vydrbaný interier , dany velur koberce a letní kola. 

aktualně je to moje daylina car tak sem se vic snažil 😁

IMG_20260406_153631.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak abych se nenudil , máme tu P0707 🙈 

senzor jsem objednal, je to snad prvni senzor od hyu za dobu co v nich jezdim co neexistuje v druhovyrobe 😁, kazdopadne ma dorazit za 10 dni.  

P.S. Snad to bude tím 😁

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...