Pe.Tr Odesláno 12. listopad 2024 Autor Odesláno 12. listopad 2024 (upraveno) V 30. 10. 2022 at 18:07, Pe.Tr napsal: tak zazlobil řídící ventil vyfukovy vačky, dal sem ho na pozici sací vačky a chyba se změnila na P0011 , takže je to jasné . objednáno a ikdyž po smazání je teď i po zkušebce klid , ho raději vyměním , 850,- u badišáka . cajk . tak po dvou letech a 24000 km se ozval prozměnu saci aktuator P0011 , zatim sem to jen smazal ,objednam ho a vymenim s olejem v prosinci. a pritom takova blbost Upraveno 12. listopad 2024 uživatelem Pe.Tr Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. listopad 2024 Autor Odesláno 16. listopad 2024 tak sem to radeji vymenil hned , zaškoleno, taky radeji adaptace skr klapky a uz si to hezky zase přede. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. listopad 2024 Autor Odesláno 24. listopad 2024 tak vyměněn oil s pylakem a vzduchačem , mechanik s diagnostikem vše řádně odkontrolovaly . chuck11, dýzl, radim.1008 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. listopad 2024 Autor Odesláno 25. listopad 2024 (upraveno) hm tak dnes opět naskočila P0011 a asi se tedy nevyhnu výměně rozvodů , no aspoň budu mít pak klid , jen zatím co studuju net tak nevím jestli si na to troufnu . mění se i kola s časováním a tom bych asi zhořel . Upraveno 25. listopad 2024 uživatelem Pe.Tr Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. leden 2025 Autor Odesláno 9. leden 2025 a dnes doslo i na i10 a rozvodovy retez je fakt natazeny jak prase , kola vacek jsou na vymenu taky a dokonce to fakt bylo volne tak ze uz to brousilo hliníkové viko rozvodů. takze radeji jeste sundame vanu kvuli šponám. co me ale stale udivuje, ze to nerozsvitilo kontrolku motoru Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. srpen 2025 Autor Odesláno 31. srpen 2025 na i10 se nam zacalo pravidelne vypalovat vlakno ( z dvouvlaknove zarovky) levého brzd svetla . dneska jsem to cele rozkopal a nakonec tvl v aute v konektoru s samčima pinama byl tenhle vlas (podle me je to kousek z chlupaté izolačky ) ktery zrejme propojoval dva piny a to se vláknu moc nelíbilo BubakGS, Péťa a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. říjen 2025 Autor Odesláno 17. říjen 2025 furt hledám zdroj divného pazvuku vzadu vlevo, takze uz delám hrozný věci BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. říjen 2025 Autor Odesláno 17. říjen 2025 tohle by to taky mohlo byt ono . už jen to ze ta horní podložka byla na obou stranach daná obráceně ( auto bylo za původní majitelky na stolici , dostalo zásah dopraváckým transporterem na pravý zadní roh , takže byla náprava venku) radim.1008, Hafity, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. říjen 2025 Autor Odesláno 20. říjen 2025 tak cesta do práce a hovn o . pazvuk je tam furt . ale vybrečel jsem se na dílně a kluci přivez to , dva sedli dovnitř jeden do kufru a ostatní třepali autem a postupně jsme vymontovavali veci z auta . auto už je tiché!!! přemýšlím jak na ty sedačky, dělalo to něco v opěradlech zadních sedaček , víc ta levá . asi povolil svar co drží zámek sedačky , musím to rozpolstrovat a omrknout , zatím je mám složené vzadu aby bylo ticho Péťa, ozzy56, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. říjen 2025 Odesláno 20. říjen 2025 bych je vyhodil šak to jezdi aj bez teho Péťa a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 20. říjen 2025 Odesláno 20. říjen 2025 Tak to je dobrá chujovina. Nebude jednodušší sehnat jiné sedačky? Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. říjen 2025 Autor Odesláno 20. říjen 2025 uvidím , zimní večery jsou dlouhé a garáž teploučká ozzy56, radim.1008 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2025 Autor Odesláno 28. říjen 2025 tak sem to dnes rozebral , ty sedačky , u sloupku jsou našroubované a je tam takový čep nalisovaný , tak sem to rozebral , trošku rozklepal na Koudelku, zmensila se vule . + uprostred maji obe sedacky čem s takovým přesahem a ten přesah je uložený v plastovém pouzdře,tak sem to taky rozebral a pouzdro vyplnil jakoze dalsím pouzdrem ,tim jsem ten vakl odtranil, sedacky i presto jdou slozit normalne. zatim sem auto vyndal z garaze s pocitem ze mam hotovo. tak az se zase s nim nekam vydam tak napisu ze dobrý a nebo vlakno uzavreme neb auto lehlo popelem ( kupodivu jak jsem byl v ráži vubec sem nefotil , u mne divné ) BubakGS a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. říjen 2025 Autor Odesláno 30. říjen 2025 dnes najeto cca 50km a ?....ticho ! oujé ,tak sem to hned i okoupal BubakGS, radim.1008 a MJSytic ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 30. říjen 2025 Odesláno 30. říjen 2025 To ale není hezké Stát na místě pro nabíjení I když vím, že to je u vás v areálu, takové zvěrstvo nic neomlouvá BubakGS a Dix1 ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. říjen 2025 Autor Odesláno 30. říjen 2025 to je soukromý pozemek a neveřejné nabíječky a ti co jezdí do práce v EV a Phev už jsou dávno doma a kdyby nahodou.... tak je vedle me dalsich 19 nabíječek Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. duben Autor Odesláno 6. duben tak konečně jsem se k tomu dostal servis s mot olejem a filtrem , pylák s generátorem ozónu a voňafka borůvková . vyměněna pz spz led a pz blinkr Led , nějak to umítalo. pp třmen nechodil , takze desky na te strane byly sjety divně , takže komplet vyčištěné brzdy ,rozhýbáno, vpředu nové desky Ate originál , nová brzdovka a chladící kapalina . vydrbaný interier , dany velur koberce a letní kola. aktualně je to moje daylina car tak sem se vic snažil BubakGS, ozzy56, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. duben Autor Odesláno 25. duben tak abych se nenudil , máme tu P0707 senzor jsem objednal, je to snad prvni senzor od hyu za dobu co v nich jezdim co neexistuje v druhovyrobe , kazdopadne ma dorazit za 10 dni. P.S. Snad to bude tím Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. květen Autor Odesláno 2. květen senzor zatím nedorazil , ale zkusil sem udělat adaptaci řj převodovky a už 4 dny jezdíme bez problémů pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.