Medvěd Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 Ano, Pe.Tr má pravdu. Já už po těch letech nevím jak se přesně ta funkce jmenovala (a mám pocit, že to dělal s Kurtem Ferry, i když možná že i ten JirkaP, tak možná byli admini 3 - každopádně jsem psal o tom, že těch zásahů bylo daleko míň a "neviditelných" a za tím si jaksi stojím). Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 (upraveno) Víš kolik je tady neviditelných zásahů?? Ani nemate tušení kolik se toho přesouvá, schvaluje či upravuje, kdyby se to nedělalo byť jen měsíc bude tu takový chaos že každý kdo sem nakoukne hned zdrhne pryč. Chodím na vice fór a mužu ti říct že na některých pokud napišeš nadpis jinak než jak je dán pravidly, nebo tělo přispěvku neobsahuje něco co podle pravidel má obsahovat tak se s tebou nebude nikdo bavit a vyrazí tě na furt i s blokem IP, vubec se s tebou nikdo nebude bavit, maš to v pravidlech, souhlasil jsi s nimi při registraci tak nezajem. A nikdo si nedovolí znevažovat práci moderátora. Upraveno 4. listopad 2021 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96, Verýsek, Rikic339 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Béďa Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 ano, správci/administrátoři tady byli dva jak píšete, Kurt a JirkaP ale to nebylo úplně za dob největšího rozmachu klubu, kdy tu byly stovky příspěvků denně, proto pak vznikla funkce moderátor abychom jim odlechčili, tam byl mimo jiných také Ferry, to se psal rok 2009 a předsedkyně byla Netopka a tajemníkem Pe.Tr.. Citovat
Weri 605 Odesláno 4. listopad 2021 Autor Odesláno 4. listopad 2021 I složení osazenstva bylo ale trochu jiný... Petře... všichni měli stejný prd a stejný zájem .. debatní kroužky nebyly součástí běžnýho dne... počítač neměli všichni... mobily neměly ty internety... scházelo se to spíš po večerech.. nebo po obědě v práci... a byl to odpočinek a pokec jak v hospodě u piva... teď na tom visíme několik hodin denně a není to ta svátost.... Fb je rok 2004... a i ten se brutálně změnil... a z mýho pohledu teda k dost horšímu.. mentalita lidí- já sem nejchytřejší, ty si debil je dneska naprosto běžná, páč to prostě dnešní svět skrytý za profily umožňuje... Korona tomu taky zrovna moc nepřidala..., lidi sou víc nervní... Každopádně já učím podle pravidel od začátku..., přeci nemůžu říct žákovi, tak jedeš dneska poprvé na silnici, tak můžeš jezdit i na červený a nepouštěj chodce... Verýsek, pavelu96, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 hele za me klidne za prvni prohresek ban , ale delejte to vsichni stejne a vsem bez rozdilu brixtr ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 (upraveno) Už ti Péťa vysvětlil že to všichni stejně prostě není tak jednoduchý. Všem stejně se to snad dělá odjakživa. Upraveno 4. listopad 2021 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 no verim ze jednoduche to neni ale zrejme to vsichni stejne asi posledni dobou moc nebylo podle prispevku vicero lidi v predchozich dnech. ja tady urcite neburcuju nejakou demonstraci aby bylo jasno , ale zalozeni tady GIMS nebude asi naškodu Citovat
radim.1008 Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 před 31 minutami, Pe.Tr napsal: ale zalozeni tady GIMS nebude asi naškodu Generální inspekce moderátorského sektoru Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 Přátelé !!! Bu, bu, bu !!! Už jsme opravdu hodně , za chvíli to tady promažu od příspěvků, které nesouvisí s tématem, tj. diskusí nad pravidly fóra. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 Proč nesouvisí, je to vývoj diskuze. Takové malé dejavu... A určitě takových to vláken bude víc. Po přečtení si říkám, že ty problémy se čas od času znovu objeví. Prostě se na fóru jednou za čas zvedne takováto vlna, kdy je potřeba buď vysvětlovat nebo přemýšlet nad změnou. Určitě moderace je potřeba. Třeba nejvyužívanější nováčkovské téma FAP. Bez toho to nejde. Do moderace nevidím a nikdy jsem se o ni ani nezajímal. Proto se zeptám, máte někde ve vaší sekci sepsáno jak postupovat? Myslím jako nejdřív upozornit, potom zvednout prst jako výstrahu a poté konání s banem. Mohlo by mě to být jedno, ale na náladě na fóru tohle nepřidává a proto se snažím příjím na to, čím a jak tomu pomoci. A cesta toho, že je všechno správně, není podle mě ta pravá. Určitě se dá něco změnit. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 Taky dejavu Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 @radim.1008 já to tady promazávat nemusím, ale lituji toho, kdo bude chtít z tohodle maglajzu vytáhnou podstatné informace k případným úpravám pravidel (jestli ta úprava je potřeba). A zrovna i navrhuji mimo GIMS zřídit ještě GInGIMS, tedy Generání Inspekci nad Generální Inspekcí Moderátorského Sboru. Protože my se budeme proti rozhodnutí GIMS bránit a odvolávat se právě k GInGIMS. Alespoň se tím uleví vedení, které nebude muset řešit konflikty, když na to budeme mít inspektory. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 před 3 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Chodím na vice fór a mužu ti říct že na některých pokud napišeš nadpis jinak než jak je dán pravidly, nebo tělo přispěvku neobsahuje něco co podle pravidel má obsahovat tak se s tebou nebude nikdo bavit a vyrazí tě na furt i s blokem IP, vubec se s tebou nikdo nebude bavit, maš to v pravidlech, souhlasil jsi s nimi při registraci tak nezajem. A nikdo si nedovolí znevažovat práci moderátora. Přijde mi, že toto vlákno naznačuje, že to tady takhle striktně nechceme.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 Psal jsem snad že to tady chceme takhle tvrdý? Dal jsem to jako přiklad že jsou i tvrdší pravidla než naše proti kterym se tu mnozi ohrazuji. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 Radku tak za tu 12 let starou konverzaci . tim to tady pro mne uplne skoncilo. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 (upraveno) To bylo mysleno tak ze se to tu řešilo už tenkrat, a nevyřešilo, a ted to chceš řešit znovu. Jenže tenkrat jsem po tom volal já.! Špatně jsi to pochopil. Upraveno 4. listopad 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 je to interni vlakno kam ted nevidim , absolutne po 12 letech netusim jak to dopadlo a co konkretne tomu predchazelo anebo nasledovalo , ale at uz to bylo jakkoliv skopirujibtinsem neco co jsem ti psal pred nekolika hodinama ...tím spíše se vyvaruj mých chyb.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 Ale ja se tvým chybám nepotřebuju vyvarovavat. Ja ted tady nevolam po nejakych kodexech ci inspekcich. Ja jen ve svem volném čase moderuju tohle forum, a míval jsem z toho dobry pocit, bohužel jsou tu lidi co znevažují praci moderátorů a hned chteji menit pravidla kdyz se jim nehodí do kramu, takže dobrý pocit zmizel a ještě k tomu jsme tady za šmejdy. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.