Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 (upraveno) před 3 minutami, HanysR napsal: @Petr 3008 To čumíš co? Za vše můžete prý vy dva, já nic No ja o Petrovi nepsal Upraveno 31. říjen 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Obávám se, že po dnešním záseku je konec. Nebojte...bez olejů Total to zvládnete Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 On to pozná i podle zvuku a čichu že jedeš na Total ekovodičku A zase Spamujeme. Dyž já za to nemůžu no, už jsem se tak narodil Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 před 1 minutou, Radek Hurvajz napsal: No ja o Petrovi nepsal Ale já jo Já být tebou tak ho nepřehlížím, má velký potenciál Citovat
MJSytic Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 @Hafity Tak zvěřinec se rozpoutal tím, že nemohli psát. Což ale nebyl záměr toho označení. Někdo ze zúčastněných má asi blbou karmu, že se to tak sešlo Zase bych z toho nedělal výbuch Černobylu Chyba se stala, nebyla úmyslná. Šla opravit a nás to do budoucna bude nutit kontrolovat aktualizace podrobněji, abychom věděli, co se kde zase "opraví" @HanysR Spamuješ v Cikrusu ve vlákně Spam. To je OK. Otázka je, jestli tě to uspokojí, když to máš schválené pavelu96, Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 @MJSyticČí vinou nemohli psát...hm? Pavelu je ****** a za tím si stojím. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 před 1 minutou, vagi napsal: Obávám se, že po dnešním záseku je konec. Nebojte...bez olejů Total to zvládnete Tyhle teatralni odchody z fóra tu už byli, a nebylo to k ničemu, nalej si něco dobryho a nech to vychladnout. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Osm piv, dva rumy, tři fefrmincky...a pět fernetů....to ti připadá moc? Citovat
Hafity Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 @MJSytic : ta "technologická" chyba se dá vcelku bez problémů pochopit.... Ale ta prvotní reakce neměla nastat.... Bez reakce moda by to asi poměrně rychle usnulo.... A v tom vidím to "umění moderovat", ne komisně bezmozkovitě ukazovat kdo je tady pánem.... PaKr, radim.1008, brixtr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 @MJSytic další člověk co si myslí, že je to nějaká forma sebeuspokojování? Není to schválně Citovat
Hafity Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 před 5 minutami, Radek Hurvajz napsal: Tyhle teatralni odchody z fóra tu už byli, a nebylo to k ničemu, nalej si něco dobryho a nech to vychladnout. Tak teď jsi tomu zrovna nepomohl.... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Nerad bych to zamluvil. Proč mi tedy musí někdo ukončení nebo vymazání něčeho schvalovat? Jsem tady dobrovolně, přispívám dobrovolně a v případě potřeby bych si představoval i dobrovolnou změnu něčeho.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 (upraveno) Protože když neco napišeš stane se to soucasti fora, a smazani přispěvku naboura poslopnost a smyslplnost vlakna. Měli jsme tu človeka ktery se nastval a smazal přes 1000 svých přispěvkú, a to opakovaně, a dost technicke rady to byli, pak se nastavilo schvalovani Navic si asi 10x změnil nick, to teď taky nejde Upraveno 31. říjen 2021 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 @vagi Jak myslíš. Ale nemožnost přispívat byla chyba fóra. On vás jen označil jako Spamery @HanysR Jasný. Já si taky v určitých věcech nemůžu pomoct. Jsme přece lidi @Hafity Tak asi by se to tak nezvrhlo, kdyby nenastala ta chyba si myslím Pepito ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 @MJSyticchyba to nebyla...byl to prostý záměr. Citovat
MJSytic Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Tak jo Dal vám Spamera, protože věděl o té chybě pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.