Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Spam

Návštěvník

Recommended Posts

Odesláno

Obávám se, že po dnešním záseku je konec. Nebojte...bez olejů Total to zvládnete :D

Odesláno

On to pozná i podle zvuku a čichu že jedeš na Total ekovodičku 🤣

A zase Spamujeme. Dyž já za to nemůžu no, už jsem se tak narodil 

Odesláno
před 1 minutou, Radek Hurvajz napsal:

No ja o Petrovi nepsal

Ale já jo 😁 Já být tebou tak ho nepřehlížím, má velký potenciál 😁

Odesláno

@Hafity Tak zvěřinec se rozpoutal tím, že nemohli psát. Což ale nebyl záměr toho označení. Někdo ze zúčastněných má asi blbou karmu, že se to tak sešlo :aut
Zase bych z toho nedělal výbuch Černobylu :roll Chyba se stala, nebyla úmyslná. Šla opravit a nás to do budoucna bude nutit kontrolovat aktualizace podrobněji, abychom věděli, co se kde zase "opraví" :myslim :nevim  

@HanysR Spamuješ v Cikrusu ve vlákně Spam. To je OK. Otázka je, jestli tě to uspokojí, když to máš schválené :D 

Odesláno

Osm piv, dva rumy, tři fefrmincky...a pět fernetů....to ti připadá moc? :D

Odesláno

@MJSytic : ta "technologická" chyba se dá vcelku bez problémů pochopit.... Ale ta prvotní reakce neměla nastat.... Bez reakce moda by to asi poměrně rychle usnulo.... A v tom vidím to "umění moderovat", ne komisně bezmozkovitě ukazovat kdo je tady pánem....

Odesláno
před 5 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Tyhle teatralni odchody z fóra tu už byli, a nebylo to k ničemu, nalej si něco dobryho a nech to vychladnout.

Tak teď jsi tomu zrovna nepomohl.... :roker

Guest Petr 3008
Odesláno

Nerad bych to zamluvil. Proč mi tedy musí někdo ukončení nebo vymazání něčeho schvalovat?  Jsem tady dobrovolně, přispívám dobrovolně a v případě potřeby bych si představoval i dobrovolnou změnu něčeho.. 

Odesláno (upraveno)

Protože když neco napišeš stane se to soucasti fora, a smazani přispěvku naboura poslopnost a smyslplnost vlakna. Měli jsme tu človeka ktery se nastval a smazal přes 1000 svých přispěvkú, a to opakovaně, a dost technicke rady to byli, pak se nastavilo schvalovani

Navic si asi 10x změnil nick, to teď taky nejde

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

@vagi Jak myslíš. Ale nemožnost přispívat byla chyba fóra. On vás jen označil jako Spamery :nevim 

@HanysR
 Jasný. Já si taky v určitých věcech nemůžu pomoct. Jsme přece lidi :D :D :D 

@Hafity Tak asi by se to tak nezvrhlo, kdyby nenastala ta chyba si myslím :myslim 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...