Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Spam

Návštěvník

Recommended Posts

Odesláno
Právě teď, Radek Hurvajz napsal:

Tak jak mám chápat ty neustálé přestřelky ve všech vláknech na foru mezi tebou a Vagim?? Mě to přijde prostě jako provokace

Radku, mě to přijde jako konverzace mezi dvěma členy. Nic víc, že v tom hledáte nějaké provokace...

Hanys je srandista, to jste si už snad všichni mohli všimnout. Proto ta častá konverzace? Nebo si mají psát mezi sebou soukromky? Jasný, kdyby se ta konverzace rozjela v Hanysově vlákně o jeho autě, tak by bylo vše v pořádku? :myslim:myslim Rozhodně to bylo nešťastné a za sebe doufám, že příště se bude postupovat citlivěji. 

Jo a teď to oddělte, hlavně to nemažte, ať tu všichni nespamujem. ;)

Guest Petr 3008
Odesláno
Před hodinou, pavelu96 napsal:

nemohou přispívat na naše stránky

jo tak to asi pardon, že si vůbec někdo dovolil přispívat na VAŠE STRÁNKY.  Asi mi vysvětlete čí ty stránky teda jsou?

Ad :Byla to naprosto neškodná konverzace, nikdo nikoho neuráží ani na nikoho neútočí. Jen někdo v tom pořád něco hledá. To by se za chvíli dostalo do fáze, že nemůžeš napsat vůbec nic.

Odesláno (upraveno)

@Radek Hurvajz Celým ne, to je přitažený za vlasy. A proč teda moderátoři jim nenavrhli udělat si svoje kecací vlákno? :myslim Pamatuji doby, dnes už trochu dřevní doby, kdy se takhle debatovalo... Pořádek musí být, to jo. Ale ne přece německy strikní a studený.

Upraveno uživatelem radim.1008
  • pavelu96 changed the title to Spam
Guest Petr 3008
Odesláno

Ale prosim tě, to bys nemohl reagovat vůbec na nic. Většina z nás sem chodí pokecat a normálně se pobavit. Mantinely se nijak výrazně nepřekračují, tak nebudu přeci řešit a přemýšlet nad tím jestli někomu odpovím nebo ne.

A odpoví mi někdo čí ty stránky jsou?

Odesláno
před 15 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Tak jak mám chápat ty neustálé přestřelky ve všech vláknech na foru mezi tebou a Vagim?? Mě to přijde prostě jako provokace, navíc mi přijde že ty se necháš vždy strhnout.

A byl jsem většinou ticho, protože se s vami dvěma nechi hadat na tohle tema

Jak to máš chápat? Jako diskuzi, Jako zábavu! Bavil ses někdy? Víš vůbec co to slovo znamená? Jaká provokace? Takový jsem nikdy nebyl! Proč bych to dělal! Ty si myslíš že jsem nějaký snopel co sem chodí provokovat? Ty mě vůbec neznáš a hodnotíš mě tady. Ty si asi myslíš, že jsem nějaký hej počkej. Mám dost. Mnoho členů tady vtípky napříč fórem a je to OK. Např @ozzy56je super srandista dle mého gusta a já mám takové lidi rád. Ne ledové čumáky. A komu to vadí? Jsem za takové lidi rád, chodíme se sem totiž pobavit, pokecat - Spamovat jak ty říkáš. 

Odesláno

Jsi protivný, jak ženská, co měla orgasmus naposledy před okupací.

Souvislost žádná, spam vlákno...tak proto.

Odesláno (upraveno)

Takže jste mi smazali celé vlákno s autem? Která dobrá duše se do toho tak rychle pustila? To jsem zvědavý. Jde vidět, jak si to užíváte. Těch příspěvků co tam bylo... Hmmm zajímavé. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno
před 3 minutami, HanysR napsal:

Takže jste mi smazali celé vlákno s autem? Která dobrá duše se do toho tak rychle pustila? To jsem zvědavý. Jde vidět, jak si to užíváte. Těch příspěvků co tam bylo... Hmmm zajímavé. 

Tak moment, o tom nic nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...