Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vstupenky na veletrh e-Salon 2021 na výstavišti PVA v Praze Letňanech

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

pokud by někdo měl zájem mám možnost zajistit vstupenky na veletrh e-Salon 2021 na výstavišti PVA v Praze Letňanech (Výstavní plochu SKČ najdete v hale č. 3) PVA EXPO PRAHA, Beranových 667.

Jedná se o veletrh osobních a užitkových automobilů.Zaměření na automobily s alternativními pohony, nabíjecí infrastrukturu, autonomní mobilitu, smart cities a doplňky a služby související s mobilitou.

Sekce elektrokol a elektromotorek.Účast startupů.Rozsáhlá mediální kampaň. Spolupráce s PRIMA TV a pořadem Autosalon.Premiéry, novinky, nejnovější trendy.

Doprovodný program pro odbornou i širokou veřejnost - přednášky, zkušební jízdy, workshopy.

Návštěvní doba veletrhu:

12.11.2021   10:00-18:00

13.11.2021 10:00-18:00

14.11.2021 10:00-17:00

1 vstupenka platí pro jednu osobu a jeden (libovolný) den.

Žádat pouze vážní zájemci, od zájemce budu potřebovat Jméno,příjmení a email na který Vám vstupenku na Vaše jméno bude zaslána.:super

Odesláno

Pokud i já bzch mohl požádat tak bzch požádal.

Michal Štrunc         Michal@unico.cz

Filip Štrunc             filip@unico.cz

Děkuji

• O 2 týdny později...
Odesláno

Měj jsem přes známou možnost zajistit lístky na volný vstup a opravdu nebudu riskovat poskytnutí těchto vstupenek úplně neznámému člověku o kterém si zde nepřečtu ani čárku, aby následně hrozilo případné poškození její osoby,firmy ve které pracuje nevhodným chováním osobou poskytnuté vstupenky.

Takže ano, stačí mi vytvoření podvodného fiktivního účtu zde na klubu k neposkytnutí vstupenky a klidně se můžeš stavět na hlavu a vyjadřovat se jak se vyjadřuješ, což i tak o něčem svědčí.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...