Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nemate niekto nahodov tusenie kde by sa dal zohnat motor T16 - P405 16v turbo benzin ? Moze byt aj v horsom stave ale komplet.

dik

tief

email: matus@bxclub.cz

Odesláno

Jeden mám. A je v super stavu, ale zabudovanej.:D

Teď ale vážně. Je to vcelku vzácnost a shání se velmi, ale velmi těžko a tady na klubu nevím, že by ho někdo prodával. Jen je na prodej jedna komplet 405 T16, ale samotnej motor asi pochybuju. :papa

Odesláno
Původně zaslal: tief

Ja viem ze je to vzacnost, uz dva krat som bol len takto blizucko tomu aby som ho mal ale vzdy to krachlo ... ach joooo

Nezbývá mě nic jinýho, než ti popřát hodně štěstí, ale i tak se ti zkusím poptat. Nějaký ty možnosti snad mám.:myslim
Odesláno

len za motor ? to je hodne ... to sa oplati skorej prestavat MI16 na T16 a mozno este usetrim ...

ked tak pocitam ( velmi zbrucha )

26 000 nove pisty a ojnice

20 000 turbo + zvody

6000 nova ecu

10 000 nejake tie veci okolo toho

rekneme do 70 000 sa zmestim zo solidnou prestavbou ...

Odesláno

Vím o jedné kompletní T16 (teď zrovna se opravuje zadní rozvodovka, či jak se tomu nadává) a má jí borec vlastnící servis, je v super stavu... cca 80k Kč.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Vím o jedné kompletní T16 (teď zrovna se opravuje zadní rozvodovka, či jak se tomu nadává) a má jí borec vlastnící servis, je v super stavu... cca 80k Kč.

Stále aktuální?

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Proč nepopsatelný???

Přijeď na některej piškotosraz, zjisti, zda Dodo nebo Voštík nepřijedou Tčkem, a když přijedou, pak měj u sebe takovou tu fixu, co používají bazarníci a můžeš popisovat a popisovat . . . . .

Odesláno

Medvěd: :super

Fusion: Naposledy jsem byl v tom servisu na konci srpna těsně před technickou a bavili jsme se o ní, tehdy jí ještě měl a ten zadek stále neměl hotovej, čekal na nějakej díl z Francie, či co...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hmm.. taky po tom aute prahnu. Sem blazen do 405ek, mam MIcko, Tcko je muj sen. Ale tak vyrobili jich jen 1038 + 10 pro francouzskou policii. Z toho jich tak pulka bude v kopru a jestli jich jezdi 500.. Takze lukrativni auto :). Doufam, ze ho sezenu, koncem cervna bych mel mit dost penez, tak snad nekdo kejvne .. treba na 200,000,- :). Nebat se toho :).

Odesláno

Pokud vím, tak Voštík měl takové nálady, že by tu T16 prodal. Tak ho zkuste - možná ji ještě má, možná už jí prodal, možná ho to zase přešlo a neprodá jí... nevím.

Odesláno

ahaaa, tak odtud vitr vane :D

a ja si rikal, ze kde se vzal, tu se vzal savec :D

Oddie, ty nalady se meni jak pocasi (ponozky nosim jedny aspon tejden, at je to vetsi sranda) jendou prodat, druhy den neprodat... kdo si ma vybrat...

Ale jednoho dne z baraku pujde - to si piste. Treba i na celo :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...