Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Přišlo mi dneska mailem:

Za pár týdnů, 4. května, dvě minuty a tři sekundy po jedné hodině ranní bude čas a datum:

01:02:03 04/05/06.

A potom uz se to vickrat nestane..... ;)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

naplanujeme na to datum nejaky sraz? :D

Copak na datum, ale co na ten čas!? Nějakej noční srázek?

10455.gif

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Přišlo mi dneska mailem:

Za pár týdnů, 4. května, dvě minuty a tři sekundy po jedné hodině ranní bude čas a datum:

:myslim co se asi bude dit??

Odesláno

:D sraz? ...to bych chtela videt, jak se nekomu podari vylomit me v jednu rano z pelechu :) :) :)

jezis, vzdyt pokud by to nemelo byt u Tebe v loznici, tak bys prece musela vstavat driv nez v jednu, ne? nebo se sejdem u Tebe???:D:D

Odesláno

:D sraz? ...to bych chtela videt, jak se nekomu podari vylomit me v jednu rano z pelechu :) :) :)

No to nevím ale vím jedno,kdo by to zkusil u mě tak by to bylo to poslední co by zkusil udělat v živote...... :aut :aut

Odesláno
Původně zaslal: John

No to nevím ale vím jedno,kdo by to zkusil u mě tak by to bylo to poslední co by zkusil udělat v živote...... :aut :aut

tou dobou by me z postele nikdo nedostal, pac tak brzo spat nechodim :)

Odesláno

:D Mohli bychom udelat specialni netopyri (tj. ze jsme jako nocni tvorove :D) sraz dne 4. kvetna 2006, a to od 01:02:03 do 07:08:09 :D:D:D

Stravime 6 hodin 6 minut 6 vterin na nejakem tajemnem miste!!!

Tak kdo a kde? :D

Odesláno

:D Mohli bychom udelat specialni netopyri (tj. ze jsme jako nocni tvorove :D) sraz dne 4. kvetna 2006, a to od 01:02:03 do 07:08:09 :D:D:D

Stravime 6 hodin 6 minut 6 vterin na nejakem tajemnem miste!!!

Tak kdo a kde? :D

Tak jo!!a bude to nejake tajne tajemne misto. nikdo nebude vedet jake!!:D

Odesláno

Přišlo mi dneska mailem:

Mě to připadá logické, vždy? ta věta jen říká, že X bude X. Je to taková rovnice bez neznámé.

Je to taková pravda dvakrát napsaná... :D

Odesláno

to Fusion: no mas pravdu, stane, ale ja asi tak dlouho nevydrzim...tedy pokud nedopadnu jako Lenin, to potom jo :D :D :D

Garfield, Pechy :D Já momentálně nemám ani postel, spím u našich na gauči (páč náš byteček je ještě nedodělaný po rekonstrukci), takže to asi neklapne :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...