PaKr Odesláno 13. únor 2023 Autor Odesláno 13. únor 2023 Tak v pátek měl "ten nahoře" šichtu. Naštěstí při pomalé jízdě kousek od baráku. A to jsem si říkal, že to udělám na jaře a při tom hodím třmeny do barvy. Ale desky a zmenšené kotouče řekli ne. Takže dneska aspoň jedna strana a zítra nebo ve středu druhá. ozzy56, OK406 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. únor 2023 Odesláno 13. únor 2023 ty kotouče jsi už točil na soustruhu, že deska má tu hranku ? jinak jsi je využil do mrtě Citovat
PaKr Odesláno 13. únor 2023 Autor Odesláno 13. únor 2023 (upraveno) Já ne, s předníma jsem za těch najetých 30 tisíc nedělal vůbec nic. Tipuju, že ten co mi to prodal. Buď je stočil nebo dal menší, ale to už je jedno. Ale ještě asi budu muset koupit nový držák třmenu, spodní vodítko se nechce moc hýbat a nepodařilo se mi to dobře vyčistit. Vodítko je ale dobré, něco je špatně v tom držáku. EDIT: @ozzy56 na tom kartonu je starý kotouč na novém, je trochu vidět ten rozdíl. Upraveno 13. únor 2023 uživatelem PaKr ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. únor 2023 Odesláno 13. únor 2023 to jsem si nevšiml, že jsou ty kotouče na sobě Citovat
PaKr Odesláno 13. únor 2023 Autor Odesláno 13. únor 2023 V pohodě, to je ta práce a dokumentace potmě Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. únor 2023 Odesláno 13. únor 2023 Teda já jsem nervózní už když mají desky 10mm, že to napytel brzdí xD Na tomhle bych nedokázal jet. Citovat
PaKr Odesláno 14. únor 2023 Autor Odesláno 14. únor 2023 @VojtouNerCZ tak ti někdy půjčím auto. Ještě v pátek ráno s tím jel kámoš a neříkal vůbec nic. Prostě furt v pohodě a najednou průšvih. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. únor 2023 Odesláno 14. únor 2023 A to já neříkám Na jumperovi mi desky taky ulítly a do poslední chvíle to brzdilo pěkně. Ale u mé 307 to jde poznat. Na manželky 307 zase ne, tam to brzdí furt stejně. Citovat
PaKr Odesláno 14. únor 2023 Autor Odesláno 14. únor 2023 Tak se spodními vodítky v držáku je to trochu jinak... Dneska jsem to zjistil, když jsem dělal druhou stranu. Vyndal jsem vodítko, šplíchl uvolňovač a na závěr mázl vazelínou. Všechno bylo super, ale za chvilku s tím nebylo k hnutí. Asi nějak zreagovala ta vazelína s uvolňovačem a vzniklo z toho skoro lepidlo Citovat
PaKr Odesláno 18. únor 2023 Autor Odesláno 18. únor 2023 Tak už je všechno dobrý. Nakonec to byly gumičky na spodních vodítkách. Takže jsem koupil novou sadu vodítek a už zase brzdí VojtouNerCZ a OK406 ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 19. únor 2023 Autor Odesláno 19. únor 2023 @ozzy56 tak na soustruhu ty staré kotouče asi nebyly. Když jsem totiž hledal podle kódu, tak mám průměr 283 v síle 26/24mm. Když jsem hledal obecně podle auta a motorizace, tak mi to našlo průměr 267 v síle 22/20, což odpovídá tomu, co jsem změřil. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 24. únor 2023 Autor Odesláno 24. únor 2023 Tak buď blbá souhra náhod ( teda spíš poruch) nebo jsem něco po.... Každopádně celý týden naprosto náhodně problikla stopka a nějaká kontrolka, ale tak krátce, že se to dalo sotva postřehnout. Na displeji nic, jenom známé trojité pípnutí Dneska to ale zůstalo svítit a on to vykřičník , blikající stopka a nefunkční tachometr ( ani nepočítá km) k tomu ještě kontrolka ABS ( ta sice svítí dlouho, ale klidně tam může být další problém Citovat
PaKr Odesláno 25. únor 2023 Autor Odesláno 25. únor 2023 Jak jsem tušil, chyb je jak máku ale asi nebudou špatné 3 čidla ( jedno bych ještě věřil) a snímač rychlosti... Napadá mě jednotka ABS, ale nevím, proč ty ostatní chyby Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 25. únor 2023 Odesláno 25. únor 2023 (upraveno) Nevemem ty auta na derby? XD Upraveno 25. únor 2023 uživatelem VojtouNerCZ Péťa a Hafity ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 25. únor 2023 Autor Odesláno 25. únor 2023 Na to bych měl jiné kousky na kterých se pořád něco s...( kazí) Buď to bude fakt ta jednotka, protože to bylo v minulosti křáplé na levé straně nebo to bude někde v drátech, ale na to se strašně těším.... XD Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 25. únor 2023 Odesláno 25. únor 2023 (upraveno) No vlevo vepředu je takovej pěknej kostřící bod. A dost často pěkně zarezne. Dnes jak jsem skládal auto jsem to tam zapomněl přišroubit a to byl stromeček. Upraveno 25. únor 2023 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
PaKr Odesláno 26. únor 2023 Autor Odesláno 26. únor 2023 No ty kostřící body jsem spravoval na obou stranách... ale to nic nevylučuje spíš přemýšlím, proč blbne i ta rychlost Asi oživím plynovou 406, ať se tomu můžu v klidu pověnovat a můžu něčím jezdit. Citovat
PaKr Odesláno 28. únor 2023 Autor Odesláno 28. únor 2023 (upraveno) Dneska k tomu přibyla i další "oblíbená" kontrolka Nikdo nemáte tušení, kde a co hledat? Foceno za jízdy, rychlost trefuji podle otáček a zařazeného kvaltu... @ChouLu, @jarokare? Upraveno 28. únor 2023 uživatelem PaKr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.