Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak v pátek měl "ten nahoře" šichtu. Naštěstí při pomalé jízdě kousek od baráku.  A to jsem si říkal, že to udělám na jaře a při tom hodím třmeny do barvy. Ale desky a zmenšené kotouče řekli ne. Takže dneska aspoň jedna strana a zítra nebo ve středu druhá.

IMG_20230213_175938.jpg

IMG_20230213_180034.jpg

IMG_20230213_182338.jpg

IMG_20230213_193107.jpg

Odesláno (upraveno)

Já ne, s předníma jsem za těch najetých 30 tisíc nedělal vůbec nic. Tipuju, že ten co mi to prodal. Buď je stočil nebo dal menší, ale to už je jedno. 

Ale ještě asi budu muset koupit nový držák třmenu, spodní vodítko se nechce moc hýbat a nepodařilo se mi to dobře vyčistit. Vodítko je ale dobré, něco je špatně v tom držáku.:myslim

EDIT: @ozzy56 na tom kartonu je starý kotouč na novém, je trochu vidět ten rozdíl.

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

Tak se spodními vodítky v držáku je to trochu jinak... Dneska jsem to zjistil, když jsem dělal druhou stranu. Vyndal jsem vodítko, šplíchl uvolňovač a na závěr mázl vazelínou. Všechno bylo super, ale za chvilku s tím nebylo k hnutí. Asi nějak zreagovala ta vazelína s uvolňovačem a vzniklo z toho skoro lepidlo :roll 

Odesláno

@ozzy56 tak na soustruhu ty staré kotouče asi nebyly. Když jsem totiž hledal podle kódu, tak mám průměr 283 v síle 26/24mm. Když jsem hledal obecně podle auta a motorizace, tak mi to našlo průměr 267 v síle 22/20, což odpovídá tomu, co jsem změřil.;)

Odesláno

Tak buď blbá souhra náhod ( teda spíš poruch) nebo jsem něco po....

Každopádně celý týden naprosto náhodně problikla stopka a nějaká kontrolka, ale tak krátce, že se to dalo sotva postřehnout. Na displeji nic, jenom známé trojité pípnutí :myslim

Dneska to ale zůstalo svítit a on to vykřičník :o, blikající stopka a nefunkční tachometr ( ani nepočítá km) k tomu ještě kontrolka ABS ( ta sice svítí dlouho, ale klidně tam může být další problém 

Odesláno

Jak jsem tušil, chyb je jak máku :nevimale asi nebudou špatné 3 čidla ( jedno bych ještě věřil) a snímač rychlosti... Napadá mě jednotka ABS, ale nevím, proč ty ostatní chyby :myslim

IMG_20230225_165109.jpg

IMG_20230225_165209.jpg

IMG_20230225_165315.jpg

IMG_20230225_165426.jpg

IMG_20230225_170301.jpg

Odesláno

Na to bych měl jiné kousky :D na kterých se pořád něco s...( kazí) :D

Buď to bude fakt ta jednotka, protože to bylo v minulosti křáplé na levé straně nebo to bude někde v drátech, ale na to se strašně těším.... XD

Odesláno (upraveno)

No vlevo vepředu je takovej pěknej kostřící bod. A dost často pěkně zarezne. Dnes jak jsem skládal auto jsem to tam zapomněl přišroubit a to byl stromeček. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

No ty kostřící body jsem spravoval na obou stranách... ale to nic nevylučuje ;) spíš přemýšlím, proč blbne i ta rychlost :myslim

Asi oživím plynovou 406, ať se tomu můžu v klidu pověnovat a můžu něčím jezdit.

Odesláno (upraveno)

Dneska k tomu přibyla i další "oblíbená" kontrolka :nevim 

Nikdo nemáte tušení, kde a co hledat? Foceno za jízdy, rychlost trefuji podle otáček a zařazeného kvaltu...

@ChouLu, @jarokare?

IMG_20230228_112723.jpg

Upraveno uživatelem PaKr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...