Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jeeej, takovou barvu nárazníku a asi 6 před face světel jsem nedávno vyhodil, protože to nikdo nechtěl xD

Ale vím jaký to je :P

Screenshot_20220602-230956.png

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

tak zákon schválnosti funguje dokonale :) jak vyhodíš něco, co x let nepotřebuješ, tak to bude do půl roku někdo potřebovat.

Ale přemýšlím, že bych dal světla z face, už jsem zkoušel plato žárovek z FL, co mi tu leží a konektor pasuje a svítí to :) a možná to ještě trochu vylepším:cool:

Odesláno

Tak světlo jsem dal předface, nárazník jsem nahřál horkovzduškou, ale ještě to bude chtít kit a barvu, takže zatím takhle. Aspoň jsem natřel výztuhu :)

IMG_20220604_141121.jpg

IMG_20220604_143155.jpg

IMG_20220604_171252.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Držte palce.  Nikdy jsem s tím nejel, tak doufám, že jsem všechno pořádně přidělal. Nosič mám půjčený, ale vím, že tuhle značku kupovat nebudu. 

IMG_20220811_062434.jpg

Odesláno

U mě jde spíše o to, že na "privátní" značky mám celkem averzi. Všeobecně, i u potravin. Ale nosič působí bytelně, i když nemá rychloupínáky, všechno je na závit. Ale nejvíc mě dostal krátký kabel, chybělo mi tak 10 cm k zásuvce, ale i to jsem vyřešil 

• O 4 týdny později...
Odesláno

A sklo je v pr...:nevim tentokrát to půjde z pojistky ke sklenářům,  znova se mi do toho nechce. Maximálně doplatím za atermické.

Vpravo, kus nad časem.

vlcsnap-2022-09-04-23h08m38s280.png

vlcsnap-2022-09-04-23h09m41s540.png

• PaKr changed the title to PaKrova 307 break RHY - první rok společného ježdění
Odesláno

Nějak to utíká :D včera jsem se náhodou podíval a zjistil, že mám starou zelenou kartu ( jenom o jeden den), takže první rok za námi. Za rok najeto 22tis, zítra bude další výměna oleje ( třetí ) a ještě letos přední brzdy. Jinak kromě počátečních problémů s elektrikou, způsobených beztak předešlou odstávkou a opravených očištěním kostry, tak jsem koupil nové zimní gumy a  dělal jenom zadní destičky, čelní sklo, a nejdražší položku - tažné. A vlastní vinou způsobená výměna zadního nárazníku, ale původní je před lakem, ale nějak na to nemám čas....

Kdysi se ptal (tuším) "vagi", proč to střílelo do sání, což byl důvod prodeje, takže bylo to prosté - spadlé vahadlo z ventilu.... ( @radim.1008 pokud s ním budeš mluvit a vzpomeneš si, tak mu to, prosím, řekni. Díky:) )

No a kromě další výměny skla bych chtěl dořešit ABS, které funguje jenom za pěkného počasí. Pokud je vyšší vzdušná vlhkost, tak kope do brzdy i při standartním brždění a po chvíli se rozsvítí kontrolka. a dokud nesvítí kontrolka, tak lehce problikávají přední světla (i při normální jízdě - bez brždění) - to je jediná věc, kde mi nepomohla oprava kostry. :D

Na auto, kde i nové zimní byly dražší než auto samotné, to není zas tak špatný :)

Odesláno (upraveno)

Dneska slibovaná výměna oleje a vzduchového filtru. Vzduchový tam byl rok/ 22tis. Možná by ještě těch cca 10 dal, ale není to taková položka, abych to odkládal. Ale stejně vypadá líp, než ten co byl v třídvířku...

Edit: tak oprava: ve třídvířku byl vzduchový ještě relativně dobrý ( ale obyč), pylový byl jak ze skladu uhlí...

Pylový nechám až na jaro, pokud ho vymění servis při plnění klimy, tak dělají i dezinfekci. Jinak jenom plní.

IMG_20220909_082646.jpg

IMG_20220909_084815.jpg

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

Předpokládám účinnější filtraci, takže lépe pro motor. Druhá strana mince, je to "nastavení zrcadla" pro nás - doslova je vidět, co my sami dýcháme....

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Číňani se nějak zadrhli, tak jsem dal z 206 ( měl jsem ji stejně " navíc" , vzal jsem kdysi i s koženkou, která je lepší než v mojí 206 ) 

Ale nebojím se, že bych tu čínskou nevyužil.

IMG_20221017_112842.jpg

IMG_20221017_113840.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dneska přezuto, ale moc se mi nechtělo, tak nějak to na těch Corailech vypadá líp ;)

Zjistil jsem, že budu muset udělat geometrii a loučí se poslední díl výfuku...

IMG_20221112_150833.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem si dneska trochu hrál :) sice jenom ta verze na cd, ale pro první pokusy mi zatím stačí. Ale autu to asi ne, když nepozná ŘJ motoru :nevim

Ale u ABS mi to nevyčetlo závady a při konfiguraci nekomunikuje, vzhledem k tomu, že svítí kontrolka, tak to vidím na výměnu 

IMG_20221122_205210.jpg

IMG_20221122_205257.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...