PaKr Odesláno 6. srpen 2021 Autor Odesláno 6. srpen 2021 tak druhé páčky i s koncem pro palubák bych už měl, klakson troubíale kontrolka bagu svítí furt (a páčkama to není), takže uvidíme co řekne diag. Citovat
PaKr Odesláno 7. srpen 2021 Autor Odesláno 7. srpen 2021 V týdnu přišel balíček, tak už jsem něco nahodil radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 25. srpen 2021 Autor Odesláno 25. srpen 2021 Na pátek je domluvený odvoz na STK, tak uvidíme. Airbagy jsou vyřešené, ale ještě začal hlásit vodu v naftovém filtru.tak to snad zítra. S kamarádem jsme vyměnili kapotu, nárazník a přední světla ( přeleštěné od profíka ), jenom krytku na oko nemám v barvě, tak bude mít pihu Jediné, co jsem nezvládl, tak vyměnit krabici na BSM, tak to případně dodělá mechanik Citovat
PaKr Odesláno 30. srpen 2021 Autor Odesláno 30. srpen 2021 Odvoz na STK proběhl až dneska, tak uvidíme Jinak kontrolka na vodu v naftovém filtru už nesvítí, ale nový filtr jsem dal mechanikovi, ať ho preventivně vymění. radim.1008 a čakom ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 30. srpen 2021 Autor Odesláno 30. srpen 2021 Tak ten přední nárazník v celolaku dělá svoje chtěl jsem teda i zadní ( byl i se senzory ), ale než jsem se pro něj dostal, tak bylo pozdě... Tak snad se poštěstí někdy jindy. Až bude v provozu, tak zajedu na pořádné ( ruční ) umytí a nechám vyčistit i vnitřek. Sice jsem to proletěl vevnitř vysavačem a dneska ( konečně, bo furt nebylo počasí) jsem to umyl zvenku, ale když to udělá profík, tak to určitě neuškodí. Citovat
PaKr Odesláno 3. září 2021 Autor Odesláno 3. září 2021 Dneska absolvována STK, tak v pondělí pojistit a hurá pro značky radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 6. září 2021 Autor Odesláno 6. září 2021 Vyřízené formality , tak už je to moje i úředně radim.1008, Péťa a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 7. září 2021 Autor Odesláno 7. září 2021 Auto jsem dneska přivezl, fotky dám zítra po umytí. Nastal čas prvních investic a sice instalace tažného. Přemýšlel jsem o SVC ( https://www.svcgroup.cz/tazne-zarizeni-sroubove-pevne-peugeot-307-kombi-04-2002-12-2009-p6702-v730) a elektro https://www.svcgroup.cz/originalni-typova-elektropripojka-13-pinu-peugeot-307-kombi-04-2002-12-2009-p221-v730 Ale nemám s nimi žádné zkušenosti, takže dám na doporučení ostatních. a jak poznám přípravu pro tažné? V kufru na levé straně je konektor , do kterého vedou dva modré dráty, ale co to je ? Citovat
Péťa Odesláno 7. září 2021 Odesláno 7. září 2021 SVC je tady od nás a neznám nikoho, kdo by s ním měl problém. Maximálně brečí, že je drahé, protože Polsko máme v dochozí vzdálenosti Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. září 2021 Odesláno 7. září 2021 Osobně mám sundavací od brinku a nemůžu si stěžovat. Příprava bejvá u levého zadního světla, ale jelikož nemám origo tažné, mám povit, že to není v mém případě využité, ale nechci kecat. Citovat
PaKr Odesláno 7. září 2021 Autor Odesláno 7. září 2021 Sundavací už nechci ( asi začínám lenivět ) Je pravda, že u toho SVC, mi trochu vadí ta cena, ale pokud nebude nic jiného, tak to vezmu. Právě jsem chtěl elektriku, kterou bych napojil na tu přípravu. Pokud jsou ty dva modré příprava.. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. září 2021 Odesláno 7. září 2021 Zkus poslat VIN @jarokare možná by podle VINka dokázal vyhledat jestli tam je příprava pokud tam je tak to je tenhle štekr. Hele osobně jsem SVC nikdy nedělal tak nevím jak jsou na tom s povrchovkou a přesností výroby já nejvíc dělám různý poláky protože jsou levnější. Citovat
jarokare Odesláno 7. září 2021 Odesláno 7. září 2021 Jj , typová instalace těhle ročníků má rozdvojku štekru u každýho světla , tenhle dvoupinovej konektor (napájení) a 6mm oko na kostru . Vše je plug and play , žádný velký přemejšlení Citovat
PaKr Odesláno 7. září 2021 Autor Odesláno 7. září 2021 Díky @jarokare, tak ten dotaz ve vlákně o výbavě můžeš ignorovat ještě jsem přemýšlel i nad Galií, tak uvidím Citovat
PaKr Odesláno 10. září 2021 Autor Odesláno 10. září 2021 Máme naloženo ( bude muset občas i něco odvézt ) Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.