Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak druhé páčky i s koncem pro palubák bych už měl, klakson troubí:Dale kontrolka bagu svítí furt (a páčkama to není), takže uvidíme co řekne diag.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Na pátek je domluvený odvoz na STK, tak uvidíme. Airbagy jsou vyřešené, ale ještě začal hlásit vodu v naftovém filtru.tak to snad zítra. S kamarádem jsme vyměnili kapotu, nárazník a přední světla ( přeleštěné od profíka ), jenom krytku na oko nemám v barvě, tak bude mít pihu :)

Jediné, co jsem nezvládl, tak vyměnit krabici na BSM, tak to případně dodělá mechanik

IMG_20210825_125522.jpg

Odesláno

Tak ten přední nárazník v celolaku dělá svoje:mrk chtěl jsem teda i zadní ( byl i se senzory ), ale než jsem se pro něj dostal, tak bylo pozdě... Tak snad se poštěstí někdy jindy. Až bude v provozu, tak zajedu na pořádné ( ruční ) umytí a nechám vyčistit i vnitřek. Sice jsem to proletěl vevnitř vysavačem a dneska ( konečně, bo furt nebylo počasí) jsem to umyl zvenku, ale když to udělá profík, tak to určitě neuškodí.

Odesláno

Auto jsem dneska přivezl, fotky dám zítra po umytí.

Nastal čas prvních investic a sice instalace tažného. Přemýšlel jsem o  SVC  ( https://www.svcgroup.cz/tazne-zarizeni-sroubove-pevne-peugeot-307-kombi-04-2002-12-2009-p6702-v730) a elektro https://www.svcgroup.cz/originalni-typova-elektropripojka-13-pinu-peugeot-307-kombi-04-2002-12-2009-p221-v730

Ale nemám s nimi žádné zkušenosti, takže dám na doporučení ostatních.

a jak poznám přípravu pro tažné? V kufru na levé straně je konektor , do kterého vedou dva modré dráty, ale co to je ?

Odesláno

Osobně mám sundavací od brinku a nemůžu si stěžovat. Příprava bejvá u levého zadního světla, ale jelikož nemám origo tažné, mám povit, že to není v mém případě využité, ale nechci kecat.

Odesláno

Sundavací už nechci ( asi začínám lenivět 🤣 )

Je pravda, že u toho SVC, mi trochu vadí ta cena, ale pokud nebude nic jiného, tak to vezmu. 

Právě jsem chtěl elektriku, kterou bych napojil na tu přípravu.

Pokud jsou ty dva modré příprava..

IMG_20210630_195904.jpg

Odesláno

Zkus poslat VIN @jarokare možná by podle VINka dokázal vyhledat jestli tam je příprava pokud tam je tak to je tenhle štekr. Hele osobně jsem SVC nikdy nedělal tak nevím jak jsou na tom s povrchovkou a přesností výroby já nejvíc dělám různý poláky protože jsou levnější. 

Odesláno

Jj , typová instalace těhle ročníků má rozdvojku štekru u každýho světla , tenhle dvoupinovej konektor (napájení) a 6mm oko na kostru . Vše je plug and play , žádný velký přemejšlení ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...