MotoMoto Odesláno 13. červen 2021 Odesláno 13. červen 2021 (upraveno) Asi jsem se zbláznil, ale na stará kolena jsem si pořídil motorku a začínám se po 40 letech zase učit jezdit. Na pohodu v klídku. No a teď mě napadlo, že pokud to půjde tak bych rád v druhé polovině prázdnin někam vyrazil. Rakousko, Německo Švýcarsko, Francie tak něco a protože mě nebaví cestovat a užívat si život samotnému, tak se chci zeptat zda by se nenaše podobný blázen co by jel (na své motorce) také. Termín není důležitý (kromě 1-15. 7) a kam také není důležité. Upraveno 13. červen 2021 uživatelem MotoMoto Jirkap, Pe.Tr, OK406 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
OK406 Odesláno 17. červen 2021 Odesláno 17. červen 2021 @MotoMoto máš můj obdiv. Já jsem si splnil minulý rok svůj sen a udělal jsem si velké ,,A" skupinu. Držím Ti palce, ať se Ti splníš svůj sen a dovolenou prožiješ v sedle motorky. Myslím, že člen @Roky zvažuje dovolenou na motorce. Bohužel, mě chybí už jen si pořídit motocykl. MotoMoto a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 17. červen 2021 Odesláno 17. červen 2021 Jj, sny se mají plnit, dokud člověku slouží zdraví. Michale, užij si to. Milan+, MotoMoto a OK406 ohodnotil 3 Citovat
MotoMoto Odesláno 18. červen 2021 Autor Odesláno 18. červen 2021 Jen nevím zda i stařecké sny je zodpovědné si plnit. Ale uvidíme nic mě nikam nežene. Zítra pojedu první "větší" cestu, tedy Liberec Rosice 150 km a večer zpět. Takže uvidíme, zda i potom budu chtít vůbec někam jezdit. Uvidíme také jak bude fungovat klimatizace v tom vedru. Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
OK406 Odesláno 27. červen 2021 Odesláno 27. červen 2021 @MotoMoto jaképak ,,stařecké" sny? Právé naopak, ve stáří a věku jsou letité zkušenosti, zodpovědnost a i určitá moudrost. Takže věřím, že si své sny splníš a budeš se ,,kochat" v jedné stopě. Zde je důležité i počasí! A taky, zdali cestuješ sám či za tebou někdo sedí. Přeji Ti mnoho pohodových kilometrů s motorkou.... MotoMoto, Pepito a Vena garážmistr ohodnotil 3 Citovat
elton Odesláno 27. červen 2021 Odesláno 27. červen 2021 Motorka je motorka. Gratiluji ti. S peugeot srazů budou asimoto srazy MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 27. červen 2021 Odesláno 27. červen 2021 Babetu jsem prodal...tak jedině na kole Citovat
MotoMoto Odesláno 28. červen 2021 Autor Odesláno 28. červen 2021 Hele, když mi budeš stačit tak proč ne. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červen 2021 Odesláno 28. červen 2021 tak já nemám motorku, jen skůtra , ale když z něho slezu po delší cestě, cítím se jakoby zmrzlý , i když je venku 30, tak jestli nezačít spíše s cestama po republice , ona to zas taková romantika není, když vyjedete za vedra a přijedete zmoklý na kost , jinak taky jsem byl motorkář a pak 40 roků jen s autem... Citovat
MotoMoto Odesláno 28. červen 2021 Autor Odesláno 28. červen 2021 Tak to mi povídej, minulou sobotu, 150 za Pardubice tam v děsném vedru a večer v jedenáct zpět a přijel jsem pěkně ztuhlý. Ještě teď se z toho dostávám. Zablokovanou krční páteř a tak infuze a ležet. Takže to možná ještě n+jak přehodnutím. Rozhodně noční jízda není moje hoby. Ale nevzdávám to. Ve filmech to dávají i takoví starci jako já. Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červen 2021 Odesláno 28. červen 2021 taky se to snažím rozchodit, i když blízké okolí tvrdí, že jsem prostě vůl Pepito a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. červen 2021 Odesláno 28. červen 2021 před 12 minutami, MotoMoto napsal: Tak to mi povídej, minulou sobotu, 150 za Pardubice tam v děsném vedru a večer v jedenáct zpět a přijel jsem pěkně ztuhlý. Ještě teď se z toho dostávám. Zablokovanou krční páteř a tak infuze a ležet. Takže to možná ještě n+jak přehodnutím. Rozhodně noční jízda není moje hoby. Ale nevzdávám to. Ve filmech to dávají i takoví starci jako já. Hele já teda mám taky takovej nápad že jako na důchod pořídit nějakou motku a pak jezdit jen tak kam mě kola ponesou. Brácha to vzal jinak ten si motku pořídil ke 40 a začal jezdit s partou (někde je tu možná i fotka jak na té motce sedím) a co vím tak jakože za motku samotnou dal ranec tak dal spoustu peněz i za oblečení nemá teda takové to úplně hi-tech ale takovou tu vyšší střední třídu a když mi řekl kolik dal jen za ty hadry tak jsem šel do vrtule. Takže ono se to dá ale musí bejt dobrý oblečení. A ono to rozhodně není o tom jak se jezdilo na motce dřívejc jakože vojenský kanady na nohy nějaký lepší džíny a kožená bunda po dědovi a to stačilo když bylo chladněj tak z ponku ukrást fotroj svářečský rukavice a silnice byla naše. MotoMoto, Pepito, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
stankobn Odesláno 28. červen 2021 Odesláno 28. červen 2021 len tak po Europe si to užije tvoja p.del viem co hovorim. Nakolko jazdim dost casto na motorke, tak viem, co je to bolest p.dele Najskor ti odporucam jazdit po CZ aj dlhsie trasy a az potom sa vyber po Europe na viacdnovy trip. My sme 2 roky dozadu sadli a isli do Chorvatska, tych 970km za 10,5 hodiny sme dali (s prestavkami samozrejme), ale musim povedat, ze bol som rad, ked som stál na nohach alebo ležal, sediet sa mi moc nedalo OK406 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. červen 2021 Odesláno 28. červen 2021 jeste pritom tvem posezu Miso, to te bude bolet cely clovek jen po ceste do ostravy Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 28. červen 2021 Odesláno 28. červen 2021 před 1 hodinou, ozzy56 napsal: taky se to snažím rozchodit, i když blízké okolí tvrdí, že jsem prostě vůl Když jsem viděl jak sis nedávno pořídil skútra, tak jsem doma oznámil, že si chci také takový krásný skútr pořídit, tak mi to bylo (k mé nevoli) rozumně rozmluveno a jestli mi nestačí, že mám kabriolet, tak jsem uznal že stačí. Také pádný důvod byl, že jsem toho v životě na motorce moc nenajezdil a že má o mne strach, tak teď jen smutně koukám a sleduji jak kolem mě jezdí skútříky. Citovat
MotoMoto Odesláno 28. červen 2021 Autor Odesláno 28. červen 2021 před 5 hodinami, Pe.Tr napsal: jeste pritom tvem posezu Miso, to te bude bolet cely clovek jen po ceste do ostravy Proč myslíš? Přijde mi to pohodlnější než ty sportovní speciály. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. červen 2021 Odesláno 28. červen 2021 tak znam tvoji postavu , mit ruce i nohy predsebou delsi dobu , nic moc + nase silnice... elton a MotoMoto ohodnotil 2 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 28. červen 2021 Odesláno 28. červen 2021 před 7 hodinami, MotoMoto napsal: Ve filmech no právě Já mám spoustu "blbejch" nápadů, všechno bych potřeboval, všechno se mi líbí a na všem bych jezdil... když večer vždycky zhodnotím co mě všechno bolí, je po nápadech Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. červen 2021 Odesláno 29. červen 2021 premyslim o prodlouzenem vikendu v miedzyzdroje, tak si tam muzes v srpnu udelat zastavku Ada by tam jela s detmi a ja asi prijel na moto na prodlouzeny vikend Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.