Pepito Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 @Klemoň, jj moc dobře pamatuju. Tam tehdy přijela @Weri 605 s "kládou" v chladiči. Weri 605, regius, Klemoň a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 před 15 minutami, Klemoň napsal: Pamatuješ jak jsem tam přijel jako nový / cizí / neznámý a otevřel ten kufr plný kalendářů se slovy "pojďte si vybrat" ??? Jak zvolna a ostýchavě až nedůvěřivě se lidi slejzali ? Kromě pár domluvených předem jsem to nakonec musel rozložit po parkovišti a až pak to celkem rychle zmizelo / bylo rozebráno ??? No a od té doby , kromě potupných přezdívek , jsem ten co přivezl kalendáře To byl vlastně @radim.1008 sraz v Orličkách . Na první jednodenní sraz pro mne tak trochu z ruky - a jel jsem A od té doby nemůžeš jinak. Jo tenkrát přijel takový jeden upovídaný pán, co rozdával kalendáře. Zůza, Pepito a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 @HanysR a @Klemoň Tam nemáte co řešit, chybí Ti tohle: Našroubuje se to na foťák (kameru) a pak se to celé chytí do stativu: Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Miss Scratch Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 před 12 hodinami, Scratch napsal: Tvl takova hrubka jako prase, jeste ze me stibtak instruoval před 12 hodinami, Scratch napsal: Nase rodinka jede, nejsme z cukru a rozhodne nas nerozhazi par kapek, nejsme zadni usmrkanci..... Edit: hledam ten roz*neumím psát slušně*nej stativ, ale nenachazim, obavam se ze sel do vecnych lovist..... Ale mel asi 1,5 metru tak se porad nevzdavam, ale dochazi mista kde bych jej teoreticky mel nalezt Prchal stativ je na skrini v loznici:-) musi si tam vylézt brixtr, radim.1008, Weri 605 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Klemoň Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 @Scratch TVL - ještě že ty naše zlatíčka máme Jenže já jsem starší a už moudřejší - takže já nehledám a rovnou se zeptám Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 před 33 minutami, Péťa napsal: @HanysR a @Klemoň Tam nemáte co řešit, chybí Ti tohle: No já vím, proto jsem to nechtěl brát i když @Klemoňže auto to uveze Ten šroub co drží tu hlavu je velký jak prase, jiný než má foťák. Citovat
Milan+ Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 před 14 hodinami, Weri 605 napsal: Neeee..... Milane.... to je jak naschvál.... ale doufám, že nic vážnýho.... Tak a snad někdy jindy.... Máme to špatné s dědou,je na JIP,tak jedeme směr Morašice. Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 před 31 minutami, HanysR napsal: No já vím, proto jsem to nechtěl brát i když @Klemoňže auto to uveze Ten šroub co drží tu hlavu je velký jak prase, jiný než má foťák. ja na tu skrin nepolezu, jeste bych musel delat novou Citovat
OK406 Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 Jako zákon schválnosti, jsem před chvilkou začal měnit mot. olej a zjistil jsem, že mi teče chladič v horní (tenké) hadičce. Je ulomené plastový vyústění, na které se nasazuje hadička. A to jsem zrovna přijel z ČB. Takže se dívám, kde by mohli mít nový chladič dle OEM kódu (dotaz na zjištění jsem zaslal do příspěvku na fóru). Opravdu, to je smůla. Včera jsem si přivezl 406 ze servisu s novými rodvody a dnes jsem chtěl po příjezdu z ČB vyměnit mot. olej + filtry. Takže to asi vypadá, že nikam nepojedu. Zatím se dívám na stránky AK. Zkusím to zalepit, ale moc velkou šanci tomu nedávám. Citovat
Návštěvník Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 @Scratch Tos měl napsat dřív, už nejsem na firmě Jenže to vy Pražáci než vstanete tak je všechno jinak no Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 a safra, koukam na hodinky, je cas zmizet, dneska nejak presluhuju Citovat
Návštěvník Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 před 13 minutami, HanysR napsal: Jenže to vy Pražáci než vstanete tak je všechno jinak no Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 před 5 hodinami, Klemoň napsal: Petr 3008 , ten by to tam nedal Neboj, neboj, mám spoustu jiných míst Citovat
h4wk3y Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 @Weri 605 je nějaký hromadný lístek nebo jen čistě rezervace a lístek každý za sebe? Já jen, že pokud dorazíme, tak dorazíme později a abych vás tam pak nemusel nahánět... Citovat
pavelu96 Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 No, tak to vypadá, že zítra nikam nejedeme. Soused si nechal dovézt kontejner a složili mu ho před naší bránu za kterou parkuji s 5008. Samozřejmě soused není doma, telefon na něj nemám. Jsem celkem v pasti - doslova. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 @h4wk3ysprávná připomínka. Jak to tedy vlastně je? Já jdu teprve zjistit kde to vlastně vůbec je.. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 @pavelu96 no to si děláš prd.l .. to bych měl normálně nervovej záchvat Citovat
brixtr Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 @Scratch, @Klemoň, @Vena garážmistr ráno před desátou na vás budeme čekat tady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.