Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejspolehlivější ojetina do 50.tis


MJSytic

Recommended Posts

Toyota už má Yaris hybrid za 500 tisíc, super auto na krátké trasy (druhé do rodiny), ono to časem půjde dolů a u ojetin tím tuplem

ta 107 neuvěřitelně hučí od kol, zkoušel jsem 2 nová auta, chtělo by to vytlumit podběhy kol :myslim, jinak autíčko super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A japak by sis to  malé auto oblíkal😃?  Leda že by to nemělo střechu nebo to mělo na střeše dekly jak vetřajska a nechával bys koukat hlavu ven z auta. Však Ty a i Tvoje jste dlouhý že by jste mohli šacovat aeroplány. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, MJSytic napsal:

Yaris je fajn, ale pořád je to o řadu větší a navíc Hybrid :nevim  Čisté elektro v malém autě (2osoby + nákup) mě osobně zajímá víc ;) 

MJ Sytič - čéče, já Ti nevím
Ve mě osobně nikdy malá auta velikosti různých nákupních tašek nebudila extra důvěru - čím menší auto je, tím menší deformační zóny a kór v dnešním trendu SUV ouplně všude ta deformační zóna v případě kolize bude i v městském provozu citelně chybět. Nejmenší auto, co jsem kdy vlastnil byl Peugeot 309 (možná vlastně, že Š 105 mohla být velikostně s tou 309kou srovnatelná) a dobře jsem se v ní necítil. Když jsem si po 406ce pořídil kombíkovou 306ku, spousta zdejších klubáků nad tím kroutila hlavou a já velice záhy pochopil proč (nicméně kačky se nedostávaly a tak jsme v ní jezdili 4 roky - že bych se v tom ale cítil bezpečně, to ani náhodou).
V práci jsem jezdíval s Fóbií a když s 1,6 motorem to auto bylo hodně rychlé, stejně jsem jí používal více - méně na krátké přesuny, delší trasy jednoznačně Octa nebo Supáč.
Jsme oba dost rozměrově plnohodnotní chlapi a tak dost dobře nerozumím zvažování případné koupě elektroprdítka velikosti 107 - to si chceš přední sedačky demontovat? :D 

P.S.
Samozřejmě - každému co jeho jest, já napsal jen svůj názor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já vycházím z toho, že druhé auto do rodiny je malé proto, že je LEVNE a jezdí se s ním hlavně kolem komína :myslim

ti co na to mají, si koupí 2 ks Audi 6 :super

jinak ta mini auta mají vepředu překvapivě dost místa, třeba v tom Yarisu je to jako v každé jiné Toyotě :super

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nového Yarise má teta, takže vím, jak prostorný pro přední posádku je. A vejdu se tam bez problémů. 107 nebo 108 mám vyzkoušenou taky a na cesty do práce/z práce na koníčky/nákupy bych s místem žádný problém neměl. Souhlasím, že malá auta mají kolikrát větší rozsah nastavení pro řidiče, než střední třída. Jasně, že trasa nad 50km v kuse už nebude nic moc, ale to bych ani od druhého auta nevyžadoval. Takže malý ele povoz s reálným dojezdem alespoň 200km je přesně to, co bych si jako druhé auto klidně pořídil. I když by to znamenalo, že 508 už nebude jezdit prakticky vůbec :D  Samozřejmě, že ta bezpečnost není taková, ale úplná tragédie to není. A upřímně, raději bourat ve 108 než ve staré 406 :aut Teda nejlépe nebourat vůbec :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...